Polkkatukkaisen Bad Hair Day

Kun lyhyehkö polkkatukkani on takkuinen ja viittä vaille pesua kaipaava, on tasan yksi bad hair day -poppakonsti jolla sen kanssa kehtaa kuljeksia ihmistenilmoilla. Tähän aikaan vuodesta ei oikein viitsi pipoa päähän laittaa, joten ponnarilla ja pannalla on pakko käydä sotaan repsottavaa tukkaa vastaan. 🙂 Harjaus, suihkaisu hiuslakkaa ja kevyt tupeeraus auttaa hiuksia pysymään ponnarilla ja tekee niistä siedettävät. 😀

IMG_557667.jpg

Tyttöni on samanlainen takkupää kuin minäkin, meillä on kummallinen tapa saada tukka takaraivolta mutkalle ja makkaralle yön aikana. 🙂 Neiti ei rakasta hiustenharjausta, ja yrittääkin aina luikkia pakoon kun vilautan hänelle harjaa. Suosittua Tangle Teezeriä on paljon kehuttu sekä aikuisten että lasten suusta kuultuna, ja uteliaana päädyin eilen ostamaan meidänkin perheeseen tämän ihmetuotteen. Tyttö sai valikoida Tangle Teezerinsä itse ja tälläinen söpö Late Lammas meidän kotona nyt sitten asustaa. 🙂 Kyllähän tämä aika kivalta vempaimelta vaikuttaa kieltämättä, ei ollut pötypuhetta se kaikki hehkutus ja hulina mitä tämän harjan ympärillä on ollut. 🙂

IMG_5571.jpg

TANGLETEEZERLATELAMMAS.jpg

invisibobbleponnarit.jpg

Tangle Teezerin vieressä oli laatikollinen Invisibobble -puhelinjohtoponnareita, joista pikkuneitini innostui. Kolme paketillista näitä vekkuleita hiuslenksuja ostin, kaksi tytölle ja yhden itselleni. 🙂 Värivaihtoehdot olivat aika vähissä, joten neiti sai kirkkaan ja mustan paketin. Itselleni valitsin ruskean, koska haluan että pannat ja ponnarit sulautuvat hiuksiini mahdollisimman huomaamattomasti. Ihan hyvältä vaikuttaa tämäkin keksintö, Invisibobble pysyy ihmeen hyvin myös minun hiuksissani jotka ovat lyhyet ja liukkaat. 🙂

IMG_5572.jpg

Meillä täällä CASAssa onkin alkamassa Invisibobblen tuotekampanja ihan näillä näppäimillä ja harmittelen nyt että jätin osallistumisen väliin. Keltainen ponnaripaketti olisi ollut niin herkullinen tytön kesätukkaan ja keltaisen puseron kanssa yhdistettynä, mutta sitä ei ollut Sokoksella eikä Emotion-myymälässä jäljellä. Täytyy kysyä jos kampanjaan osallistuvilta bloggaajilta heltiäisi meille yksi vaihtoponnari keltaisena. 🙂

Tämä takkutukka suuntaa nyt suihkuun ja valmistautumaan synttärijuhliin. Hiustenpesu onkin ihan paikallaan tässä vaiheessa, kun edellisestä on vierähtänyt kaksi päivää. 😀 Aurinkoista ja lämmintä päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: Valmistajien)

EDIT: Tässä vielä Heidin toivoma kuva, josta näkee miten ponnari asettuu tuonne päälaelle. Ponnarini on suttunuttura-tyylillä tehty – nutturalle kiedotun tukan ympärille laitoin Invisibobble-ponnarin ja vetelin hiuksia minikokoisesta nutturastani jokaiseen ilmansuuntaan saadakseni siitä pöyhkeän. 🙂 Kuvanlaatu on vähän surkea, koska kuvasin tietokoneen kameralla saadakseni koko pään kuvaan. 😀

iphotopic663445219.jpg

11 kommenttia “Polkkatukkaisen Bad Hair Day

 1. Kommentointi takkuaa nyt jostakin syystä. Lähetin sinulle sähköpostiakin. Voitko kuvata hiuksesi niin että ponnari näkyy. Minulla on leuan ala puolelle oleva polkkatukkamalli ja halusin nähdä miten ponnarisi on laitettu että se näyttää noin tuuhealta. -Heidi

  1. Heidi: Tämä tuli perille. Mikähän ihme nikottelu lieneen kommenttimoottorissa ollut. 😀 Vastasin sinulle meiliinkin, postauksen loppuun lisätty kuva jossa näkyy koko pää yläviistosta ponnareineen. 🙂

 2. Moikka tästä naapurista. Casan invisibobble tuotekamppiksen käynnistyi eilen ja jatkoa seuraa.Ja yksi keltainenkin saattaisi löytyä 😉

  1. Satu: Kävinkin lukemassa sinun postauksen ja olen ihan samaa mieltä ponnarista. 🙂 Tosi helppo irrottaa hiuksista, jopa suttunutturasta joka tavallisen ponnarin kanssa tehtynä aina riipii ja katkoo haivenia. :)<br />
   <br />
   Ihana olet, jos vaan haluat kanssani vaihtarin tehdä. 🙂 MInulla olisi tarjolla kirkasta, mustaa ja tummanruskeaa keltaisesi tilalle. 🙂

  1. Irina: No sehän käy sitten loistavasti. 🙂 MInkäs otat tilalle? Kirkkaan, mustan vai tummanruskean? 🙂 Tehdäänkö vaihto ensviikolla kun nähdään?

  2. Irina: jeps. 🙂 Hyrrrr, niin kylmä… Toivottavasti huomenna olisi edes asteen tai kaksi lämpöisempää. 😀

 3. Meilläkin on molemmat ollut käytössä jo pidempään ja tyytyväisiä ollaan.<br />
  <br />
  Ihanaa viikonvaihdetta!

 4. Minäkin ostin tuon paljon kehutun TT:n, mutta ei ole kyllä käytössä ollutkaan niin hyvä kun luulin. Minulla on TOSI paksu, pitkä ja kihara tukka. Tuossa harjassa piikit on niin lyhyet että joutuu harjata aika kauan että koko tukka on käyty läpi. Ja se myös lipeää aika helposti kädestä, jos yhtään takkusempaa tukkaa selvittää. Kerran jos toisenkin olen sen perässä kontannut pitkin vessan lattiaa..:D Ja nuo pompulat ovat liian hepposia tämmöselle tukkamäärälle, venyvät vain pilalle. Mutta tytöllä toimivat paremmin.:)

  1. elina: Paksuun ja kiharaan hiuslaatuun tuo harja voi muuten ollakin aika huono, sen piikit on niin lyhyet ettei se uppoa koko tukkaan. Minun tavalliseen ohuehkoon ja piikkisuoraan hiuslaatuuni se on hyvä, vaikka minulla ei olekaan enää lupaa käyttää tytön Late Lammasta. 😀 Käyn silti salaa sillä harjaamassa, hihii. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *