After partyt vadelma-salmiakki moussekakun kanssa! :)

Tänä viikonloppuna on juhlittu kakkukahvien merkeissä kolmea eri synttärisankaria ja nyt alkaa kakkukiintiöni olemaan täynnä tältä vuodelta. 🙂 Iltasella tein parvekkeelle pienen after party -kattauksen ja kutsuin ystävän herkuttelemaan ylimääräiseksi jäänyttä vadelma-salmiakki moussekakkua. En ole kakkujen suurin ystävä ja tämä moussekakku oli turhan makeaa minun makunystyröilleni, mutta sokeriähkynkin uhalla vedimme koko komeuden napaamme. 😀

IMG_5736.jpg

IMG_5720.jpg

iIMG_5725.jpg

Magisson kakkulapioni vaatii sileäreunaisen kakkulautasen ja sen virkaa toimitti Teeman ruokalautanen, jonka käänsin nurinpäin. 🙂 Muutkin kattauksessa käytetyt astiat ovat postauksista tuttuja arkiastioitani. 🙂

IMG_5722.jpg

IMG_5737.jpg

IMG_5738.jpg

IMG_5733.jpg

Synttärihulinasta totaalisesti väsähtänyt bloggaaja kuittaa tämän viikon tähän makealta maistuvaan postaukseen toivotellen kaikille ihanaa iltaa! 🙂

3 kommenttia “After partyt vadelma-salmiakki moussekakun kanssa! :)

  1. Henna ja Tiia: Kyseinen kakku on ostettu valmiina kaupasta, joten suoraa ohjetta en osaa teille antaa. 😀 <br />
   <br />
   Kakussa oli pehmeähkö keksipohja, veikkaan täysjyväkekseistä valmistetuksi maun ja värin perusteella. Keksipohjan päällä oli vadelmamoussea, johon löytyy hyvä resepti Maku.fin sivuilta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.maku.fi/reseptit/vadelmamoussella-taytetty-kerroskakku&quot; target="_blank">http://www.maku.fi/reseptit/vadelmamoussella-taytetty-kerroskakku</a><br />
   <br />
   Lakritsinen salmiakkikuorute maistui ihan Kick-patukalta ja löysin Keijukaistenmaan herkkublogista ohjeen (alk.peräinen ohje Kinuskikissa-blogista), joka vaikuttaisi olevan juuri tämän makuinen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://keijukaistenmaan-herkkublogi.blogspot.se/2012/08/lakritsi-salmiakki-juustokakku.html&quot; target="_blank">http://keijukaistenmaan-herkkublogi.blogspot.se/2012/08/lakritsi-salmiakki-juustokakku.html</a><br />
   <br />
   Toivottavasti tästä oli jotain apua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *