Täydelliset ballerinasukat!

Haluan vinkata kaikille ballerinafaneille näistä täydellisistä Lindexin avokassukista. Nämä kyseiset stepsit ovat liukaspintaista mikrokuitua ja pysyvät priimakunnossa useamman kesän. 🙂 Ne eivät haalistu tai kutistu pesussa, eivätkä ne nukkaannu tai värjäänny kantapäästä, kuten sukkahousumateriaaleista valmistetuilla sukilla on taipumuksena. Minun kahden kesän takaiset mustat stepsini ovat edelleen priimakuntoiset ja nyt kun näitä taas löytyi Lindexin valikoimasta, ostin samantien itselleni useamman parin. 🙂 Hyvästi kammottaville varpaat paljastaville ja huonosti jalassa pysyville sukkahousu-stepseille. 🙂

LINDEXSTEPS5.jpg

IMG_5821.jpg

IMG_5812.jpg

IMG_5808.jpg

Mikrokuituiset avokasukat myydään tänä keväänä kolmen parin pakkauksissa (aikaisempina vuosina kappaleittain) pakkaushinnan ollessa yhdeksän euron hujakoilla. Yhdelle parille tulee hintaa hieman alle 3 euroa, joten kalliista sukista ei suinkaan ole kyse. 🙂 Oman kokemukseni kautta uskallan vannoa että sukat kestävät aktiivista käyttöä ainakin kahden ellei kolmenkin ballerinakauden verran. Kokoja on kahta, 36-38 ja 39-41. Pitsiä muistuttava kuminauharesori on niin nätti, ettei haittaa vaikka se hieman näkyisi ballerinan ollessa jalassa. Mulberryn ja Wondersin ballerinoissani on todella pieni kärki ja näillä sukilla saan rumasti vilkkuvat varpaanväli-tyveni jemmaan. 😀 Parasta näissä sukissa kuitenkin on se, että näillä kehtaa kulkea myös sisätiloissa, sillä varpaat eivät näy sukista läpi. 🙂 

Steppailemisiin! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

23 kommenttia “Täydelliset ballerinasukat!

 1. Kiitos vinkistä! Itse tykkään käyttää keväällä ja kesällä juurikin lähes pelkästään baltsuja, mutta sukat ovat aiheuttneet ongelman. Sukkismaterialiset ovat kammottavia :/ Itsäni tosin hiukan häiritsee, kun sukka näkyy baltsun kärjen alta, mutta ehkä näiden sukkien myötä asian kanssa voi elää. Plussaa myös tyylikkäämmästä sisäpidettävyydestä, en tykkää kesälläkään etenkään kylässä sipsutella paljain varpain. Täytyykin siis käydä ostamassa tällaiset testiin 🙂

  1. Mä vaan: Nuo sukat ei näy kaikista ballerinmalleista, esim Tory Burceihin ja Vagabondin malleihin ne katoavat kokonaan. 🙂 Minäkin kammoa niitä kamelin värisiä sukkissukkia, niissä ei kehtaa kävellä sisätiloissa. Itse olen aina ottanut sukankin pois ja jemmannut sen ballerinan kärkeen kylässä käydessä. 😀 Nämä on ihan loistavat ja harmittelin kun viime vuonna näitä ei Lindexiltä löytynyt ollenkaan. Tänä keväänä olen jo neljästi näitä käynyt etsimässä, mutta viides kerta toden sanoi ja sukkia löytyi kuin löytyikin. 🙂 ♥♥

 2. Haluatko valaista miksi ballerinoissa pitäisi pitää sukkia? 😀 Mä en oo koskaan pitäny, tollaset sukat aina näkyy sieltä reunoilta kuiteskin vaikka kai niiden idea olis pysyä piilossa?

  1. Tulppis: Kesähelteillä ballerinatkin hiostavat ja sukan kanssa niitä on mukavampi käyttää. Sukka ehkäisee hiertymiä pikkuvarpaisiin ja kantapäähän, jos joutuu esim pitkiä matkoja niillä kävelemään. Sukka myös suojaa kenkää ja pidentää kengän käyttöikää tuntuvasti. Muovisia kenkiä käyttäessä se ehkäisee sukkamehuja, ja pitää ballerinan sisäpohjan siistinä. Kaikista malleista sukka ei suinkaan näy, esim Tory Burchin tai Vagabondin ballerinamalleihin sukka katoaa kokonaan pitsireunaa myöten. 🙂

 3. Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla. Tämä on jokakesäinen ongelma koska en halua laittaa kenkää paljaaseen jalkaan.

  1. Minna: Minulla myös. 🙂 Viime kesänä pesin ainokaisia mustia mikrokuitusukkiani nyrkkipyykillä puhtaakse, jotta sain ne jalkaani mahdollisimman usein. Ne sukkahousumateriaalia olevat avokassukat lähtevät kantapäästä puolen päivän aikaan rullaamaan karkuun ja mikään ei ärsytä niin paljoa kuin kesken kävelyn pysähtyä kaivelemaan sukkaa takaisin jalkaan. 🙂

 4. Kiitos vinkistä, näitä täytyy hakea! Omani ovat sellaista mallia, että lähtevät aina rullautumaan kantapään alle vauhdissa. 😉

  1. Jenni: Sukkahoususukissa minulla käy samoin, sen on ärsyttävää. Näissä mikrokuituisissa ei ole kertaakaan lähtenyt sukka karkuun, ne pysyvät tuon pitsireunan ansiosta jalassa todella tukevasti. 🙂

 5. Voih, kiitos vinkistä! Mä olen etsiskellyt hyviä sukkia, mutten ole vielä löytänyt. Nämä nappaan ehdottomasti ostoskoriin:)! Ihanaa viikkoa♥

  1. Viivi: Et varmasti tule pettymään. 🙂 Lindexillä on todella hyvä valikoima avokassukkia, joista tämä liukaspintainen malli on paras. Muita kivoja vaihtoehtoja on kolmen kappaleen pakkauksissa myytävät pitsiset avokassukat, joista nettikaupassa oli vain valkoisena. Myymälässä niitäkin löytyy mustina ja beigeinä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle myös! &hearts;

 6. Nuo sukat ovat aivan huiput! Vaikka monesti käytän baltsuja ihan ilman sukkiakin, niin esimerkiksi Toryn baltsuista omat varpaani ja lukuisat sukkahoususukat ovat saaneet mukavan silauksen mustaa väriä, joten mustat ballerinasukat ovat niiden kanssa ihan must. Näiden hyvä puoli on vielä siinä, etteivät ne rullaudu raivostuttavasti kantapään alle, kuten lukuisat muut. 😀

  1. Niina: Mustat nahkakengät värjää kyllä helposti, minullakin on ollut mustat varpaat ja kantapää pari kertaa. 😀 Noloa ottaa kenkä pois jalasta kun näyttää ihan Rölliltä, jolla mustat peikonvarpaat, hihii. 😀 Sukka auttaa siihenkin. 🙂

 7. Ihan nättejä sukkia, mutta täytyy sanoa, että omasta mielestäni balleriinojen alle ei vain voi laittaa sukkia! Mun mielestä yhdistelmä caprit, sukat ja balleriinat on vain jotenkin mauton. En voi sille mitään. Joten aion edelleenkin pitää balleriinani ilman sukkia 🙂

  1. Rose: Ei sukkia pakko ole käyttää jos tykkää mielummin ilman olla. 🙂 Esim Tory Burchin ballerinoissa kulkiessani ei kukaan päällepäin näe minun käyttävän niiden sisällä sukkaa, ulkoasuni on siis sukattoman näköinen eikä lainkaan mauton. 🙂

 8. Ei hitsi, just kävin Lindexillä, mut unohdin ostaa nää! Mikrokuitusukat on ihan parhaita! Ne sukkahoususukat tosiaan rullaa aina jalan alle. Mä käytän baltsuissa aina sukkia, ne hiostaa työpäivän aikana kuitenkin. Jos rakko tulee pahaan kohtaan jalkaa, ei tarvii paljon muitakaan kenkiä käyttää.

  1. Blondi: Auts, jos rakko tulee ja se pääsee äitymään päivän aikana pahaksi, ei sen jälkeen kuljeta vuorokauteen millään kengillä, paitsi Crocseilla. 😀

 9. Kiitti vinkistä, pitääkin tsekata noiden kärjen korkeus. Itselläni ehdoton edellytys meinaa on, että avokassukat menevät niin alas, että ne eivät näy. Toisaalta myös kärkien pitää nousta niin ylös, että varpaanvälit ei näy. On monet kengät jääneet tästä syytä kauppaan, samoin kuin sukat, sillä vilkkuvat sukat ja varpaanälien tyvet ovat pannassa! 😀

  1. Johkis: Sukan kärki ei ole kovin korkea, peittää varpaat muttei tule sen ylemmäksi, ainakaan minun tassussani. 🙂

 10. Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä kokeilemassa. Juuri tän viikon maanantaina pidin baltsuja ekaa kertaa ilman sukkia, ja heti hiertyi jalat usemmastakin kohdasta rikki, vaikka onkin nahkaiset kengät kyseessä. Jalat kuitenkin hikoaa päivän mittaan aina vähän, vaikka mikään &quot;Hiki-Hiski&quot; ei olisikaan, joten pakko pitää jotain sukkia siinä välissä. Inhoan tosin sitä, että avokassukat näkyvät edes milliä kengästä, joten hiukan haasteellinen yhdistelmä tämä. 🙂 Maanantaina tosin löysin henkkamaukaltakin yhden uuden mallisen, hyvän vaihtoehdon. Siinä on tavallaan vain kantapää ja kärki, ja ne yhdistyy semmosella kapeemmalla liuskalla, joka on vaan jalkapohjan alla. Testasin tänään, ja toimi hyvin, ei pudonnut kantapää kuin muutaman kerran. 🙂 Mut tosiaan, otan noi Lindexin versiotkin testiin.<br />
  <br />
  Ja noista varpaanväleistä: en itsekään pidä siitä, että ne näkyvät. Mulla on muutamat kalliimmat korkkarit, joista ne näkyy, ja se on aina häirinnyt mua. Mut onneks pystyn elämään tämän kanssa, kun kyseiset korkkarit on muuten niin upeat, eikä elämä muutenkaan ole niin vakavaa. 😀 Ja btw, kuulemma on ihmisiä, jotka nimenomaan rakastavat näkyviä varpaanvälejä (toe cleavage).

  1. Aamu: Hiertämät ovat tosi inhottavia ja kipeitä. Kesäkuumalla niitä tulee tosi helposti vaikka olisi kuinka hyvät nahkaballerinat tai vastaavat jalassa. Sukka on pelastus siihen ja nykyisin saa tosi nättejä avokassukkia eikä tarvitse käyttää niitä camelin värisiä hirvityksiä. 🙂

 11. Kiitos miljoonasti tästä vinkistä Miia! 🙂 Tänään viimein pääsin näitä sukkia hypistelemään ja yksi paketti pääsi kokeiluun, vaikka olen kyllä aivan varma, että palaan vielä ostamaan ainakin yhden paketin lisää varastoon. Kesät kuluvat vallan ballerinoissa ja avokassukkia kuluu. Ja jo ensi kokeilulta nämä vaikuttavat kyllä ehdottomasti parhailta joita jaloissani olen pitänyt. Monenlaista kiristävää, puristavaa, paikoiltaan lipsuvaa, epämukavaa ja nukkavieruista mallia on tullut kokeiltua, josko niiden aikakausi olisi viimein ohitse. :)<br />
  Ja Miian tavoin suosittelen kyllä kaikille avokassukkien käyttöä ballerinojen kanssa. Ihan omien jalkojen hyvinvoinnin, että kenkien käyttöiän pidentämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *