Vihersisustusta

Olen täysin rakastunut vihersisustamiseen ja päätin ilmoittautua Plantagenin järjestämään puutarhakouluun. 🙂 Parvekkeen vihersisustuskurssin harmikseni menin missaamaan, mutta syksyllä olisi sisätilojen vihersisustuskurssi jonne minun on aivan pakko päästä. Ynnäsin kaikki tämän hetkiset viherkasvit, kukkakimput, muut kukat sekä yrtit yhteen ja sain lukumääräksi huikean 18 kpl. 🙂 Toivon että kaikki nykyiset kukkani / viherkasvini pysyvät hengissä ja jos näin hyvin käy, muuttuu koti syksyllä sisäpuutarhaksi. Lisävinkit ovatkin siis tervetulleita juuri syksyn kynnyksellä. 🙂

IMG_5706.jpg

iIMG_5430.jpg

Uusi lempparipaikkani on parveke ja Essent´ialin säkkituoli, jossa tulee istuksittua parikin tuntia päivässä. Lupasin kertoa käyttökokemuksiani tuolista, ja sen verran monta tuntia on nyt istumista takana että voin todella sen olevan todella hyvä tuoli. Peffa ei ole ainakaan toistaiseksi hikoillut ja se on selkäystävällinen muotoutumisensa vuoksi. Istuinkorkeus on aika matala ja säkkituoli luonnollisesti upottaa istuutuessa, joten jonkin verran joutuu äheltämään tuolista ylös noustessa. Se on ainoa pieni miinus, jonka annan. 🙂

IMG_5712.jpg

IMG_5709.jpg

IMG_5790.jpg

Halusin pitää seinähyllyjen sisällön raikkaana, joten sisustussälän tilalta lisäsinkin seinähyllylle pari viherkasvia. On ihana tulla kotiin, kun tälläinen näkymä vastaanottaa jo heti ulko-ovelta! <3

Aurinkoista hellepäivää kaikille! ☀

4 kommenttia “Vihersisustusta

  1. Nuo kirjainmukit olivat kyllä hauska oivallus, sopivat kivasti tuolle &quot;viherseinällesi&quot;. 🙂 Tuntuu, että ainakaan yrttejä ei voi koskaan olla liikaa.

    1. Tuuli: Yrttejä ei koskaan voi olla liikaa. 🙂 Basilika varsinkin on sellainen, että sitä menisi meillä vaikka kuinka paljon, ja kaljuksi kun ei yrttiä voi kokonaan nyppiä, on hyvä että niitä on useampia mistä napsia. 😀

  2. Kävin vasta ihanassa kukkakaupassa, jossa oli niin hyvä omistaja. Sain hirveästi vinkkejä muutamista kukista. Hänellä on upea valikoima erikoisia leikkokukkia, koska hän haluaa <br />
    että maallakin ihmiset saavat kodin kaunistukseksi erikoisuuksia. Itse innostuin ruusuista ja <br />
    nyt pitää kotiin saada se oliivipuu.Oletko kokeillut kasvattaa orkideaa?

    1. Aikku: Tuollainen täydenpalvelun kukkakauppa on parhautta! &hearts; &hearts; En ole koskaan kokeillut kasvattaa orkideaa itse. Valmiinkin orkidean hengissä pitäminen on minulle niin vaikeaa, etten uskalla edes ajatella alkavani sitä hoitamaan taimesta alkaen. 😀 Oliivipuu on kaunis, se on kai myös melko vaativaa ja tarkkaa hoitoa tarvitseva, mutta se on niin nätti että sen vuoksi voisin itsekin ottaa riskin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *