Asukokonaisuuksia juhlaan!

Minulta toivottiin postausta kesän juhlapukeutumisesta ja omalle tyylilleni uskollisena rakensin asukokonaisuudet kauniin yksinkertaisista osista.  🙂

partyoutfit13.jpg

Erittäin kaunis ja klassinen Filippa K -merkin kotelomekko on oma suosikkini. Norsunluunvalkoinen sävy on kauniin pehmeä ja sopii meille pohjolan tytöille paremmin kuin kova kirkkaanvalkoinen. Simppelin mekon asustaisin Mangon kiiltonahkaisilla siroilla korkokengillä ja ohuella rusettisomisteisella vyöllä sekä tyyliin sopivalla Kate Spaden clutchilla.

partyoutfit117.jpg

Ihastuin myös tähän Espritin täyspitkään juhlamekkoon, joka sopii erinomaisesti iltajuhliin ja vaikkapa teatteriinkin. Mustat asusteet tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja koruiksi valitsisin siron ranneketjun sekä helmikorvakorut.  

partydresses890.jpg

Samoilla Mangon korkkareilla ja Kate Spaden ihanalla laukulla mennään tässäkin kokonaisuudessa, vain mekko vaihtuu. 🙂 Tämä sopivan aikuismaisesti suloinen Ellokselta bongaamani Sara Kellyn fiftarimekko valloitti pilkuillaan. Kuvioista en yleensä pidä, mutta tässä mekossa on jotain ihanan tyttömäistä. Musta ohut silkkisekoitteesta valmistettu neuletakki vielä harteille lämmittämään koleana iltana ja se on siinä. 🙂

partydresses893.jpg

Tämä hieman Chanel-tyylinen väljästi istuva kotelomekkomalli on Espritin ja sen kanssa käyttäisin virallisemmassa tilaisuudessa mustia asusteita…

partyoutfit114.jpg

… Rennompaan kesäjuhlaan mennessäni vaihtaisin mustat korkkarit söpöihin kultaisiin Timelessin Olalaa -rusettisandaaleihin. Sandaaleja on saatavan myös mustana ja beigenä, värivalinta oli todella vaikea mutta kulta vei tässä asuyhdistelmässä lopulta voiton. 🙂 Sandaalien sävyyn sopiva Tory Burchin clutch löytyi Shopbobista.

partyoutfit11.jpg

Söpöstelytyyliin sopii myös tämä kauniisti aplikoitu Balsamikin kullanhohtoinen mekko, joka on enemmän glamour-osastoa kuin muut poimimani vaihtoehdot. Asusteina samat ihanuudet kuin yllä olevassa kokonaisuudessa. 🙂

partyoutfit12.jpg

Itse suosin kevät- ja kesäsesongin juhlissa enemmän vaaleita sävyjä, mutta totta on että musta on aina muodissa. 🙂 Kokomustiin pukeutuessa on näyttävä ilmestys juhlassa kuin juhlassa, ja koristeellisuuden kanssa vähemmän on enemmän. Tyylikkäästi säärtä paljastava kauniisti istuva mekko ohjaa huomion sinne minne pitääkin, eli kesäsääriin sekä kasvojen alueelle. 🙂 Klassiset ja hillityt asusteet viimeistelevät tämän Ellos Collection -mekon ympärille rakennetun juhlalookin. Itse pukisin kyseisen mekon kanssa mustat peep-toe korkkarit, mustan laukun (kuvassa Tory Burchin Reva Clutch) sekä ohuen kultaisen rannekorun. 

partyoutfit115.jpg

Hieman rusketusta saaneelle iholle sopii kauniisti nuden, puuteriroosan ja vaalean beigen sävyt. Kauneimmillaan nämä sävyt ovat hieman romanttisuuteen vivahtavassa lookissa. Tämä Filippa K:n Lea-mekko löytyi Stockmannilta ja se on materiaaliltaan kauniisti laskeutuvaa ja eläväistä 100% silkkiä. <3 Nuden sävyiset kiiltäväpintaiset korkkarit ovat Bata Tanziot, sävy sopii upeasti Tory Burchin laukun kanssa.

partyhairdo884.jpg

Kesäjuhlien meikissä sekä kampauksessa fokus on keveydessä, raikkaudessa ja pehmeydessä. Yllä olevassa kollaasissa tämän hetkisiä suosikkityylejäni sekä tummille että vaaleille kutreille. Blake Livelyn boheemin tyttömäinen juhlatyyli puree minuun ja rennosti kiinni nostellut hiuskiehkurat tekevät lettinutturakampauksesta pehmeän sensuellin. Se myös tasapainoittaa klassista pukeutumista ja kokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja nuorekas. Pitkiä hiuksia voi pitää myös auki, tyylinäytteestä vastaa upea Lea Michele ja heittoletti-sivujakaus joka on nyt kuuminta hottia 🙂

EDIT! En tullut lainkaan huomioineeksi heitä, jotka eivät halua tai voi käyttää mekkoja. Lisäänkin postaukseen muutaman kivan asukokonaisuuden, joissa mekon sijaan onkin pusero ja housut. 🙂

partyoutfit218.jpg

Hempeät puuterisävyt ovat tänä kesänä erityisen in ja valitsinkin inspiraatiokollaasiin Zara Woman -malliston läpikuultavan ja laskeutuvan pitsihihaisen puseron, valkoiset siistit housut ja sävyihin sopivat asusteet. Sandalettien nimellä kulkevat korkokengät ovat Zarasta, metallinhohtoinen roosaan vivahtava laukku Mangosta. 

Partyoutfit219.jpg

Mustavalkoinen asukokonaisuus noudattaa samaa kaavaa kuin edeltäjänsä, housut ovat tismalleen samat ja puserossakin vaihtui vain väri. Zaran erittäin naiselliset stiletti-korkkarit henkivät kohtalokasta tyylitietoisuutta ja tunnustan olevani hieman kateellinen naisille, jotka voivat näin korkeita korkoja käyttää. 🙂 Vyö on postauksen ensimmäisestä asukokonaisuudesta tuttu Mangolainen ja mustavalkoinen laukku Zarasta.

partyoutfit220.jpg

Vetäisenpä jonon jatkoksi vielä kolmannenkin asukokonaisuuden, hieman räväkämmän sellaisen. 🙂 Tällä tyylikkäästi huomiota herättävällä asukokonaisuudella ei varmasti tarvitse olla seinäruusuna, sillä paholaisenpunaiset kengät sekä clutch näyttävät todella upealta valkoisen kanssa. Laukussa on kultainen vetoketju, jonka kanssa sopisi hyvin ohut kultainen rannekoru. Kynsiin luonnollisen kaunis ranskalainen manikyyri (valkoiset tipit) ja huuliin kevyesti punaista kiiltoa. Täydellinen juhlalook on syntynyt! <3

Tässä hieman minun näköistä juhlainspiraatiota! 🙂 Aurinkoista päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: Valmistajien, kampauskuvat Hairstyle Stars. Postaus sisältää mainoslinkkejä!)

6 kommenttia “Asukokonaisuuksia juhlaan!

 1. Ihan kivoja kokonaisuuksia. Mutta mitenkäs sitten pukeudutaan, kun on sellaiset sääret, ettei voi käyttää hametta? Kesällä ei oikein viitsi pukea paksuja mustia sukkiksia, jotka talvella armahtaa meidät kohjukintut.

  1. Tiina: En älynnyt huomioda lainkaan housuasuja, pahoitteluni. Nyt asia on kuitenkin korjattu, sillä lisäsin postaukseen kolme asukokonaisuutta joissa mekon tilalla on pusero ja housut. Erityisesti viimeinen asu kolahtaa minuun. 🙂 Toivottavasti tykkäät ja saat inspiraatiota oman asukokonaisuuden rakentamiseen. 🙂

 2. Kauniita yhdistelmiä ja mekkoja olet löytänyt. Itse en ehkä viihtyisi, kaipaan kesällä enemmän värejä ja kuvioita 🙂 Mutta nämä tietysti mielipide juttuja! Talvisin kuljen niin paljon mustassa ja harmaassa, että kesällä on suorastaan pakko saada väriä päälle 😀

  1. Jasmin: Minä taas en oikein väreistä innostu minään vuodenaikana. 🙂 Ihan muutama värivaihtoehto on sellainen josta pidän, kirkkaankeltainen on kiva arkipukeutumisessa ja -punainen sopii sekä juhlaan että arkeen pienessä määrin. Minusta on tärkeintä että pukeutuu itseään varten ja niin että tykkää vaatteistaan. Millään muulla ei ole väliä. 🙂

 3. Postaustoive: haluaisin hyviä vinkkejä miten saat siististi peitettyä vanhat ruuvinjäljet kun otat pois esim. jonkun hyllyn/hyllykön maalatulta seinältä.

  1. Minna: Hyvä postaustoive! 🙂 yritän muistaa tämän ja tehdä postauksen aiheesta. Nyt ei ole ruuvinreikiä peitettävänä joten kuvamateriaalia paikkauksesta en saa, mutta yritän kehitellä jotakin fiksua kuvattavaa postauksen yhteyteen. <br />
   <br />
   Itse pakkeloin ruuvinreiät valkoisella remonttitasoitteella pariin otteeseen välihionnan kanssa. Jos seinissä oleva maali ei ole kovin vanhaa tai tummentunutta / kellastunutta, voi paikkamaalauksen tehdä pienelle alueelle ilman että maalisävyssä näkyy eroja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *