Siivouspäivä & Blogikirppis

Taas on aika tyhjentää kaappeja ja jemmoja! 🙂 Otan osaa huomiseen Siivouspäivä-tapahtumaan blogikirppiksen muodossa, myyntiin on tulossa ainakin sisustustavaraa sekä tytön vaatteita ja kenkiä kokohaarukassa 56-110cm. 🙂 Nettikirppikseni starttaa huomenna lauantaina klo 14.00!

 

BLOGIKIRRPISNETISSA.jpg

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Vuoden siistein festivaali muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Siivouspäivän idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen tapahtumaan osallistuja on oman tapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.

Helsingissä Siivouspäiväksi järjestetään myös kaikkien käytettävissä olevia ilmaisia kierrätyspisteitä eri puolille kaupunkia. (lainaus Siivouspäivän sivuilta)

Lisätietoja ja paikkakuntakohtaisen myyntipistekartan löydät Siivouspäivän omilta sivuilta!
 
Tervetuloa tekemään kirppislöytöjä huomenna klo 14! 🙂

4 kommenttia “Siivouspäivä & Blogikirppis

 1. Hei!<br />
  Miten sun nettikirppis toimii?<br />
  Luen blogiasi bloglovinin kautta. Tuleeko &quot;kirppispäivitykset&quot; sinne?<br />
  Miten ilmoitan ostoaikeeni?<br />
  🙂

  1. Mariia: Siivouspäivän nettikirrpikseni toimii aikaisemmista blogikirppiksistäni tutuksi tulleella tyylilläni, johon alla ohjeet:<br />
   <br />
   Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). <br />
   <br />
   Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,60€). Särkyvät tuotteet mielellään vain noutona! Astiat lähetän postitse ostajan omalla vastuulla vain särkyvälisän kanssa (6,80€), jolloin postimaksua kertyy yhteensä 14,40€. Lisäkuvia ja -tietoja voin lähettää sähköpostitse pyydettäessä. Tuotteiden kunto on kaikissa tapauksissa hyvä tai uudenveroinen, poikkeuksista mainitsen aina erikseen tuotekuvauksen yhteydessä! Myyn vain hyväkuntoista ja pääsääntöisesti uudenveroista tavaraa / vaatetta.<br />
   <br />
   Jos löydät itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi<br />
   <br />
   Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.<br />
   <br />
   YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE!<br />
   <br />
   Käsittelen sähköpostiviestit ja tuotevaraukset saapumisjärjestyksessä!<br />
   <br />
   Vastauksessani saattaa ilmetä pientä viivettä, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa vaikka tuote olisi jo ehditty myymään. 🙂 <br />
   <br />
   Nämä ohjeet tulevat näkyviin myös blogikirppispostaukseeni. :)<br />
   <br />
   Jostain syystä bloglovin´ ei enää päivity realiajassa, postauksien päivittymisessä saattaa olla tunninkin viive. Julkaisen kirppispostaukseni tasan 14.00 joten kannattaa tulla heti silloin kurkistamaan mitä on tarjolla. 🙂 Nopeat ehtivät ensin ja vievät parhaat päältä, kuten kirppiksillä on tapana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *