Kukkia & harrastushaaveita

Yli kaksi viikkoa sitten S-marketista ostamani kukkakimppu viihtyi parvekkeella todella hyvin jopa sään kylmettyä, öiden yltäessä vain pariin plusasteeseen. Tänään oli aika hyvästellä suurin osa värikkäästä kauniista kimpusta, mutta jäljelle jääneille elinvoimaisille neilikoille ja harsokukan näköisille oksille annoin lisäaikaa siirtämällä ne sisätiloihin. Näin uusi Tablo-pöytäni sai nättiä täytettä kauniin kesäisestä ja villin vallattomasta maljakon täytteestä. 🙂

iIMG_6188.jpg

iIMG_6192.jpg

iIMG_6179.jpg

iIMG_6198.jpg

Koiraneitikin tuli taas omaan tapaansa ihmettelemään ja nuuskimaan, että mitä kummaa pöydälle ilmestyi. Onneksi Miffe ei enää nakertele kukkia vaan tyytyy pelkkään nuuskutteluun. 😀

Asiasta ihan toiseen, olen täysin addiktoitunut Netflixistä löytämääni Make it or brake it -sarjaan (Wiki). Sarja kertoo ammattivoimistelijoista, jotka kilpailevat kisapaikasta olympialaisissa ja vaikka aiheena tuo saattaa kyseisestä lajista kiinnostumattomille kuullostaa puuduttavan tylsältä, se ei sitä ole. Sarjassa tapahtuu tuon tuosta vaikka minkalaista draamatiikkaa – loukkaantumisia, kieroilua, salasuhteita, poliittista salaliittoilua… Nuorten voimistelijoiden tunnemyrskyjen lisäksi sarjassa on vahvana sivujuonena vanhempien ja valmentajien välisiä selkkauksia ja hyvin aidosti kerrottua taustaa siitä millaista on olla olympiatasoisen ammattiurheilijan vanhempana ja tinkiä omista haaveistaan lapsensa kilpailu-uran tähden. Näyttelijäsuoritukset ovat erinomaisia, kyyneleet aitoja ja uskomattomat voimistelutemput saavat hetkittäin pidättämään hengitystä. Stuntteina neljän kauden mittaisessa sarjassa käytettiin oikean elämän olympiatason voimistelijoita ja pakko sanoa että leikkaukset on onnistuttu toteuttamaan niin hyvin, etten kertaakaan ole tarkasta tuijotuksestani huolimatta onnistunut huomaamaan yhtään virhettä stunttien ja varsinaisten näyttelijöiden vaihtumisessa kesken otoksen. Telivoimistelun kipinäni on sarjan katsomisen myötä syttynyt uudestaan ja olisi superhienoa jos löytyisi ryhmä, jossa hieman rapakuntoinen kolmekymppinen voisi uudelleen opetella voltteja ja pientä puomisarjaa… <3

Kivaa päivää kaikille! <3

8 kommenttia “Kukkia & harrastushaaveita

 1. Kauniita kukka-asetelmia ja Tablokin on tosi kiva! Sopii kooltaan mun mielestä hyvin ison sohvan kaveriksi:)

  1. sissi: Kukat on tosi nätit, ihmeen hyvin ovat neilikatkin säilyneet jo yli kaksi viikkoa, vaikka ovat ns. markettikukkia. 🙂 Kiitoksia! &hearts;

 2. Tuo pöytä näyttää tosi kauniilta. Älä vaan tuosta luovu. <br />
  Jostain syystä tyttöni huone on muuttumassa valkoiseksi.<br />
  Hih… halusi juuri sänkyynsä valkoiset lakanat.

  1. Minna L: Valkoinen on paras perusväri. 🙂 Hyvä maku on tytölläsi ja jos mieli myöhemmin muuttuu, on helppoa ja edullista tuoda uusia värejä huoneeseen valkoisen perusvärityksen keskelle. 🙂

 3. Mä katsoin juuri viime viikolla netflixsistä miobin viimeisen jakson ja itteeni kyllä häiritsi stunttien leikkaukset, kun välillä näyttelijän ihonvärikin muuttui. Muuten kyllä hyvä sarja.

  1. laura: Kolmoskauden lopussa ja nelosessa huomasin samaa. Ekat kaksi kautta oli toteutettu stunttien osalta paremmin. 🙂 Ei haittaa kyllä yhtään, ihan loistava sarja ja olisin halunnut nähdä mitä Olympialaisissa olisi tapahtunut. Harmi että se lopetettiin, nyyh.

 4. Voimisteluseura Helsinki, heillä on ainakin aiemmin ollut myös aikuisten tunteja. Eikun voimistelemaan!

  1. Elina: Kiitos miljoonasti tästä tiedosta! &hearts; &hearts; Yritin googlettaa telinevoimistelupaikkoja aikuisille mutten löytänyt kuin edistyneiden ryhmiä, joihin en missään nimessä voi edes harkita meneväni. Oma tasoni on varmaankin kakkonen, lihaskunto ei todennäköisesti ole lähelläkään tarvittavaa tasoa tuon vaikeampiin mooveihin. :)<br />
   <br />
   Mielenkiinnosta kävin toissa päivänä nurmikolla kokeilemassa miltä tuntuu tehdä kärrynpyöriä ja käsillä seisontaa. Onnistuu edelleen mutta hieman haparoitia oli havaittavissa. 😀 Mitään voltteja en uskalla tehdä, mutta perhonen onnistui. Tuli niin voittajaolo kyllä tuostakin. 😀 Kesän ryhmään ei enää voi osallistua, mutta jospa syksyllä uskaltautuisin ilmoittautumaan mukaan aikuisten telinevoimisteluun. Täytyy vaan toivoa ettei menisi päällekkäin tanssituntien kanssa, tytöllä kun on omansa ja minulla lisäksi 1-2 kertaa viikossa. Kiitos siis vielä kerran, tämä oli loistava uutinen. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *