Kesäkynnet!

Käväisin pikaisessa kesäkynsihuollossa ystäväni luona ja nyt on kauniit ja hoidetut kädet, koko kesäksi. <3 Olen todella paha kynsien nakertelija ja vaikka kuinka olen yrittänyt tästä pahasta tavastani eroon, en ole omin voimin siinä onnistunut. Jospa nämä tilapäiset kynsijatkeet nyt auttaisivat minua pitämään hyppyset pois suusta ainakin sen neljä-viisi viikkoa. 🙂

iIMG_6318.jpg

iIMG_6313.jpg

iIMG_6321.jpg

iIMG_6324.jpg

Manikyyristä ja kauniista käsistäni innostuneena tein kotona itselleni pikaisen pedikyyrin ja nyt on varpaatkin valmiina vastaanottamaan kesähelteet ja rantsureissut. Diorin nudelakka (sävy Safari) on omalle ihosävylleni juuri oikea, hieman keltaiseen taittava vaalea beige. Aluslakka, nudelakka ja Gel Coat -päällyslakka tekevät yhdessä kauniin ja kestävän lakkaustuloksen, joka kestää siistinä pitkään. 

iIMG_6334.jpg

IMG_6282.jpg

IMG_6301.jpg

iIMG_6322.jpg

Ulkona on niin kaunis ilma, että päätimme viettää mukavan rantsupäivän ystäväperheen kanssa. Ranta oli jo aamupäivällä tupaten täynnä auringonottajia ja siinä vaiheessa kun suuntasimme kotiin päin, oli rannalle kulkemassa sellainen ihmisjono etten usko kaikkien mitenkään mahtuneen loikoilemaan sinne. Helsinkiin tarvitaan ihan selvästi lisää siistittyä rantaviivaa. 😀 Kevyt ja lämmin tuuli puhaltaa sopivan viilentävästi tuolla paahteessa, enkä rannalla ollessani huomannut että selkäni paloi. Nyt täytyykin tänään ja huomenna varoa aurinkoa ja muistaa rasvata tuota kuumottavaa helakanpunaista selkäparkaani. Yöstä voi tulla aika mielenkiintoinen jos kipuilu pahenee. 😀 Olkaahan siis varovaisia ja muistakaa oikeat suojakertoimet ettei käy niin kuin minulle! <3 

Illaksi suunnittelemani aikuisten alkeisbaletti-postaus siirtyy loppuviikolle, sillä iltaohjelmassa on… mikäs muukaan kuin se Rock The Ballet -esitys. <3 <3 <3 En malta odottaa että ilta koittaa ja pääsen hurjan pitkästä aikaa nauttimaan jotakin näin upeaa. <3 <3 Pikkumusta ja korkkarit toimii asunani, laukun kähvellän siskon kaapista lainaan. 😉

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Kesäkynnet!

 1. Rock the ballet on aika makee. En olis uskonut kun herra osti sinne liput. Olen vielä parinkin vuoden jälkeen ihan että vau. :)<br />
  <br />
  Hauskaa iltaa!

  1. Rouva G: Ilta oli täydellinen! &hearts; &hearts; Baletti sai kyllä ihan uuden merkityksen minun silmissäni ja vaikka tv:n kautta olen nähnyt kaikenlaista, on se totaalisen eri asia olla itse paikan päällä katsomassa omin silmin. &hearts; &hearts; Wau! &hearts;

 2. Kauniit kynnet. Minä olen ollut lapsesta asti kova pureksimaan kynsiäni. Joitakin vuosia sitten otin rakennekynnet ja vaikka niitä ei enää ole, en pureksi kynsiä eli sille tielle jäi se tapa, Aluksi yritin kovasti, mutta eivät hampaat saaneet palaakaan kynsistä pois, joten en sitten yrittänytkään enää.

  1. Pirjo V: Rakennekynsiä on kyllä hankala nakerrella. 😀 Minulla on ongelmana ollut viimeiset viisi vuotta se, että kun keskityn menee sormi ihan huomaamattaan suuhun. Olen monesti onnistunut olemaan viikon, joskus jopa kaksikin pureksimatta, mutta kun kynnet kasvavat ja jos niihin tulee pienikin lohkeama niin nakerrus jatkuu taas. Tosi paha ja ruma tapa, josta haluan eroon nyt pysyvästi. Toivottavasti tämä nyt auttaisi minuakin. 😀

 3. Kauniit ovat! Minulla nuo liimatut kynnet ei montaa päivää pysy, mutta helppo vaihtoehto esim. juhliin 🙂

  1. Marke: Rakennekynnet pysyvät melko hyvin, parista viikosta jopa kahteen kuukauteen, riippuen tietysti oman kynnen kasvuvauhdista ja siitä mitä kaikkea käsillä puuhastelee. Vain kerran aikaisemmin on tipin liimaus minulla irronnut, silloin omat kynteni olivat liian lyhyet ja riski oli tiedostettu jo etukäteen. Silloinen akryylimassa ei riittänyt pitämään tippiä kiinni omassa kynnessäni. Nämä toivon mukaan pysyvät ihan hyvin. Ne kaupan liimakynnet ovat kyllä käteviä akuutissa hätätapauksessa. Yhden illan ne pysyvät ja itsekin niitä olen testannut. Rahat menee kyllä kankkulankaivoon niissä, mielummin maksan geelikynsistä jotka minulla on pysyneet parhaiten. 🙂

  2. Marke: Nämä ovat kyllä ystäväni tekemät geelikynnet. Kynsipakkaus kylläkin on ostettu marketista (Sokokselta), mutta valmisliimaiset tekokynnet nämä eivät ole. 😀

 4. Sulla on söpöt varpaat :D<br />
  <br />
  Ranskalainen manikyyri on siittä kyllä hyvä valinta että se sopii ihan kaiken kanssa. ^^

  1. Satu: Hihii, kiitos. 😀 varpaani ovat tälläiset tassumaiset töpöttimet. :D<br />
   <br />
   Ranskalainen manikyyri on kaunein lakkaus, mutta nyt kun käyn balettitunneilla on pakko pitää kynnet lyhyenä. Ranskikseen tarvitsisi hieman enemmän pituutta jotta kärjen saisi kauniisti valkoisesti. Nyt on tyydyttävä yksiväriseen lakkaan. 😀

 5. Kyllähän rakennekynnet on ja pysyy, kun ne huolletaan oman kynnen kasvuvauhdista riippuen 3-5 viikon välein. Nää näytti munkin silmään aluksi semmosilta liimakynsiltä, mut onko kyseessä marketeista ostettava &quot;geelikynsi&quot;- paketti?

  1. Kirva: En tiedä mistä ystäväni on ostanut materiaalinsa, hän on kosmetologi ja tekee myös kynsiä. Minulla on tippi tosi lähellä kynnen alareunaa, koska kynnessä ei ollut tarpeeksi mittaa omasta takaa, ehkä se tekee tuon valmispikakynsi-vaikutelman. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *