Tablo-tuunailua & verhotestailua

Halusin kokeilla olohuoneessa jotakin ihan uutta ja päädyin solmimaan verhot paperinarun pätkillä keskikohdasta sumppuun. Olohuoneen yleisilme sai erilaisen vivahteen ja tyyli on poikkeaa selkeästi siitä mitä yleensä on ikkunassani nähty. Kivaa vaihtelua pienellä vaivalla, vaikkakin samoilla verhoilla. 🙂

iIMG_6480.jpg

iIMG_6471.jpg

iIMG_6461.jpg

Päivän pikatuunausprojektini oli pienempi Tablo-pöytä, jonka puiset jalat sudin kalkkimaalinjämällä valkoiseksi. Puunsyyt jäivät kauniisti näkyviin ja jalat ovat niin identtiset aitojen valkoiseksi maalattujen Tablo-jalkojen kanssa, ettei uskoisi minun itse tehneen tätä muutosta. Pöytä jalkoineen saa odotella huomiseen asti nurinpäin, jotta maali on varmasti kuivunut. 🙂 

iIMG_6463.jpg

iIMG_6475.jpg

iIMG_6436.jpg

Pikku-Tablo ja iso-Tablo sopivat nyt entistäkin paremmin vierekkäin, mikä minulla olikin tuunaukseni tarkoitus. 🙂

Nyt minä hyppään lauantaisaunaan pesemään maalitahrat hiuksista ja ihosta, ja sen jälkeen alan valmistautumaan pienimuotoiseen illanviettoon. Nauttikaahan kivasta auringonlaskusta ja lauantaitunnelmasta! <3

12 kommenttia “Tablo-tuunailua & verhotestailua

 1. Hieno muutos! Vähän sattuikin silmiin pöytien erilaisuus :-)<br />
  <br />
  Ja seinäkin näyttää upealta! Vau, että sinä saat aikaan!

  1. Vekarus: Tänään on ollut touhuilupäivä. 😀 Nyt pöydät ovat samanlaiset ja ne voi laittaa vieretystenkin, mitä aikaisemmin ei oikein voinut jalkojen erilaisuuden takia. 🙂

  1. Minna L: Maisema toimii nyt ikäänkuin tauluna ja ainakin täällä paikanpäällä se on koko olohuoneen kiintopiste, jonne katse ensimmäisenä keskittyy. 🙂

 2. Oho verhoistahan tuli heti eri näköiset! Vaihtelu virkistää. Täällä on ollut vähän hiljaisempaa kotiprojektien kanssa, mutta ehkä tässä taas jotain keksii 🙂 Tai sitten keskityn pihaan kun nyt kerran on kesä, vaikkein kummoinen viherpeukalo olekaan.

  1. LadyBlue: Minäkään en ole viherpeukalo ja taitoni ovat alkeistasolla mutta parvekkeen kanssa oli ihana puuhastella siltikin. 🙂 Siellä tuleekin vietettyä ehdottomasti eniten kotiaikaa jos ei nukkumiseen käytettyjä tunteja lasketa mukaan. 🙂 Pihaa olisi ihana päästä laittelemaan, tekisin omalle pihalleni koristekivireunaisia istutuksia ja ehkä pienen solisevan suihkulähteenkin. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Anna: Siksi kun halusin saarnijalkaisen Tablon. 🙂 Valitsin sen ihan siksi että se on helppo itse työstää kokovalkoiseksi mikäli myöhemmin haluan, sain tavallaan kaksi eri pöytää yhden hinnalla. 🙂

 3. Kivasti pääsee nyt valoa verhojen välistä ja ikkunakin näyttää isommalta. Jättäisin kuitenkin verhot solmimatta keskeltä – jotenkin niin ysärityylistä. Usein näki myytäviä kämppiä, joissa oli etelänmatkalta tuotuja viuhkoja ja muuta krääsää ja verhot sidottu keskeltä just noin. Eikä oikein tuollainen verhojensolmimistyyli musta sovi muuhun tyyliin muuten kivassa asunnossasi.

  1. Minea: Tämä oli kokeilu ja minusta oikein hauskaa vaihtelua. 🙂 Kyllä näitä hetken aikaa jaksaa katsella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *