Mi Casa!

Pikkupöydän tuunaus on valmis ja pöytä sopii entistäkin kauniimmin sohvan viereen. Uusi rouheampi kalkkiseinä, luonnonkukat, sohvan käsinojalla lepäävä torkkupeitto ja keskeltä kasaan kurotut verhot tekevät olohuoneesta hieman espanjalaistyylisen. Hauskan näköistä ja kotoisan casamaista vaihtelua. 🙂

iIMG_6496.jpg

iIMG_6501.jpg

iIMG_6495.jpg

iIMG_6493.jpg

iIMG_6502.jpg

Meillä siestaillaan ja keskitytään pelkkään rentoiluun ja auringossa makoiluun tänään. 🙂 Aurinkoista hellepäivää kaikille! <3

8 kommenttia “Mi Casa!

 1. Tuliko ivory kalkkimaalista hyvän värinen valkoinen? Eli onko muiden valkoisten seinien kanssa samaa sävyä? 🙂 Olen kallistumassa tähän samaan kalkkimaaliin kuin sinä juuri maalasit, mutta makkarissamme on muut seinät valkoisia ja mietinkin että onko sävyeroa miten paljon? 🙂

  1. Heli: Minusta sävy Ivory on kaunis valkoinen. Se ei ole vitivalkoinen, muttei liian kermainenkaan. Sävyltään se sopii tosi hyvin Bestå-kaappeihin, Pappelinan mattoon ja nahkasohvaankin. Meillä on muut seinät maalattu Tikkurilan Paperilla (F497) ja hyvin sopivat yhteen Ivoryn kanssa. 🙂

  1. viluinen: Just tultiin kotiin ja meillä oli ulkona auringossa kyllä tuskallisen kuuma. Varjossa päivällä oli sopivaa, mutta nyt illalla jo viileää. Helteeksi sanoisin tuota auringon yli 30°c lämpötilaa. 🙂

 2. En olisi tuunannut pikku T:a.,sillä puunsävyisenä se olisi tuonut maustetta olkaariin.<br />
  Ja miten &quot;jälleenmyynti&quot; arvon käy? <br />
  Liekö kesä tekee tepposiaan mutta nyt olkkarisi on näyttää taas liian täydeltä?Ja ehkä kliiniseltäkin..<br />
  Uteliasuudesta kysyn mikä on tavoitetila oh:n suhteen? Hih ei meinaa perässä pysyä näissä muutoksissa:)

  1. niih: Olohuoneessa on mausteita jo melkoinen määrä: rouheaa seinää, viherkasvien luomaa väriä, tammea lattiassa ja pienesineissä… Tapahtumia ja kiintopisteitä vähän liikaakin siis. 🙂 Minusta on vain hyvä että saan tilaa hieman rauhallisemmaksi, nyt kun ikkunoista avautuva maisemakin näkyy niin hyvin ja toimii taulujen korvikkeena. :)<br />
   <br />
   Jälleenmyyntiarvolla ei ole minulle merkitystä. Tavarat olen ostanut käyttöä varten ja Tablon tapauksessa on pelkästään hyvä asia että sen saa itse tuunaamalla sopimaan sisustukseen entistäkin paremmin. Ei tartte myydä kun voi tuunata, sama juttu kuin Hayn Hee tuolissakin oli aikoinaan. :)<br />
   <br />
   Tavoitetilani paljastuu teille loppuviikosta kun saan tuunattua pinnatuolini ja muutaman muun tavaran uuteen uskoon ja saan laiteltua juttuja paikoilleen keittiötä myöden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *