Stockmannin -40% alekamppis (Hay, Muuto, By Nord…)

Stockmannin -40% alekamppis pärähti käyntiin verkkokaupan puolella ja aleosastolta* löytyi todella kivoja tuotteita, kuten Hay Hee- ja J77-tuolit, By Nordin mustavalkoiset lakanasetit sekä Muuton Mini Stacked-modulit. Moni on ollut kiinnostunut tammisesta Sagaformin Fix-maustemyllystäni ja sellainenkin löytyisi nyt alelaarin puolelta. 🙂

Stcomaleban1.jpg

stcomale4.jpg

stcomale1.jpg

stcomale8.jpg

06-12%20kohteessa%2018.12.25.jpg

Muodin-, asusteiden-, kosmetiikan- ja kodin tuotteet ovat jämptissä 40% alennuksessa. Elektroniikan ja kodinkoneiden alehaarukka on 30-50%. Kirja-ale löytyy huomenna klo 8.00 alkaen Akateemisen Kirjakaupan* puolelta. 🙂 Minä tein yhden tuotteen kokoisen aleostoksen, mutten paljasta sitä teille vielä, vaan pidän sen salaisuutena paketin saapumiseen asti. 😉 Käykäähän selaamassa yllättävän hyvää alevalikoimaa!

stockmann.com/kesäale2014

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)

2 kommenttia “Stockmannin -40% alekamppis (Hay, Muuto, By Nord…)

  1. Mistä löydät nuo Muuton Mini Stacked-modulit? Minun silmääni ei osu alen puolelta. Sääli, että Hayn tuolit ovat hieman liian rohkean väriset! 🙁

    1. Etsivä: Ne oli kaikki ehditty myymään jo aamupäivän aikana. :/ Hayn tuoleista alessa oli vihreä ja turkoosiin vivahtava sinisen sävy, se vihreä on rohkea kyllä mutta aivan ihana silti. ♥ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *