Aleostokset & asuinspiraatiot

Tein Stockmannin sisustusosaston alesta vain yhden ostoksen, mutta muodin puolelta* tein monta loistavaa vaateostosta. Ideoin niiden ympärille neljä erilaista ajatonta asukokonaisuutta. <3

Stcomaleasukokonaisuus3.jpg

Ihastuin näihin söpöihin Tommy Hilfigerin Rosie -farkkushortseihin jo keväällä, mutten raaskinut ostaa niitä normihintaisena. Sääret paljastavien shortsien kanssa yksinkertainen ja sopivan peittävä yläosa on must. Siihen sopii Vero Modan perustoppi ja August Silkin silkkisekoiteneule. Kuvan jalkamallilla on kivasti laitettu toppi housuihin ja samalla idealla itsekin ajattelin tämän asukokonaisuuden toteuttaa. Kokonaisuuden viimeistelee valkoinen Pieces Steffi -nahkavyö sekä Cristelle & Co. nahkalaukku. 

Stcomalesukokonaisuus1.jpg

Tämä seuraava asuyhdistelmä sopii siistimpään menoon, sekä työpaikalle että illanviettoihin. Hugo Bossin Georgina-farkuissa on hieman kiiltävä pinta, joiden raflaavuutta tasapainoittaa ihana Espritin pusero. Alustoppina puseron alla toimii samainen toppi kuin kesäasussakin. Asusteina  mustaksi muuttuneet Pieceksen vyö sekä Cristelle & Co. laukku. 🙂

Stcomaleasukokonaisuus5.jpg

Sporttisempaan arkipukeutumiseen hyödynnän Lee Scarlett Skinny -farkkuja, Vero Modan raidallista t-paitaa, sekä kahdesta aikaisemmasta inspiksestäni tuttuja asusteita sekä silkkisekoiteneuletta.

Stcomaleasukokonaisuus4.jpg

Siistimpään arkeen sopii ylläolevan mukainen yhdistelmä aikaisemmin mainittuja osia. 

Stcomalealaosat.jpg

Stcomaleasusteet.jpg

stcomaleyl%C3%A4osat.jpg

STCOMBANNERALESUMMERSALE2014.jpg

stockmann.com/kesäale2014/muoti/naiset

Aleostoksillani saa luotua monta muutakin asuyhdistelmää, joilla pärjäisi kokonaisen viikon. Innolla odotan että pääsen sovittelemaan vaatteita ja luomaan uudenlaisia kokonaisuuksia vanhojen vaatekappaleiden kanssa. 🙂 Varsinkin Vero Modan raitapaitaa odotan saapuvaksi, haluan kokeilla sitä sitruunankeltaisten pöksyjeni ja mustien korkkareiden kanssa. 🙂

Inspiroivaa lauantai-iltaa kaikille!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)

2 kommenttia “Aleostokset & asuinspiraatiot

    1. Janna: On tulossa. 🙂 Tytön huoneessa on paljon laskettavaa ja oma motivaatio on nyt hieman hukassa sen suhteen. Teen sen kyllä tässä kesäkuun aikana. Sen jälkeen tulee vielä yhteenvetopostaus tapahtuneiden muutosten osalta ja omia ajatuksia tästä projektista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *