2 x String Pocket

Olohuoneessa oleva String Pocket -seinähylly sai viereensä identtisen kaverin. Hyllykokonaisuudella on leveyttä yhteensä 120cm ja saan paremmin siihen esille sekä huonekasvejani että muuta pientä kivaa sesonkien ja oman fiiliksen mukaan. 🙂

IMG_6805.jpg

IMG_6804.jpg

IMG_6807.jpg

iIMG_6800.jpg

IMG_6808.jpg

Olohuoneen katseenvangitsijana toimii enää vain tämä yksi elementti, muutoin tila on hyvin minimalistinen ja riisuttu. Isoja Pappelinan mattoja on nyt kaksi, vanha mattoni ruokapöydän alla ja uusi tulokas olohuoneessa. Alan kohta puuhastelemaan viikkosiivouksen parissa ja postailen teille illalla kuvamateriaalia entistäkin vähäeleisemmäksi muuttuneesta olohuone-keittiöstä. 🙂

Mukavaa päivää kaikille! <3

12 kommenttia “2 x String Pocket

 1. Kaunista ja rauhallisen näköistä! Innolla odotan kokonaiskuvia olohuoneesta :)<br />
  <br />
  Onkohan vika vain minun koneellani, kun postauksissasi näkyy yhtäkkiä sikin sokin kuvia useista postauksista…esim. tässä postauksessa näkyy myös varastokuva. Myös muutamat edelliset postaukset ovat yhtäkkiä melko sekavia kuvitukseltaan (ko. kuvia ei aiemmin ole ko. postauksissa näkynyt, tänään vasta ovat tulleet).

  1. Hippu: Minulla on kaksi kertaa käynyt iPadilla niin että sivupalkissa olevat ympyrät ovat siirtyneet postauksiin ja postausten kuvat sivupalkkiin. Postauksien kuvat eivät ole menneet kuitenkaan keskenään sekaisin. Minulla oli vika iPadissa, koska sama ongelma oli myös Casan ulkopuolella olevissa blogeissa joita luin. 🙂

  1. Iina: vain yksi välikappale. 🙂 Eli yhteensä kolme metallireunaa ja kuusi hyllyä. Yksi reunapala jäi ylimääräiseksi. 🙂

 2. Nuo Pappelinat ovat aivan ihanat! Mitä tapahtui olohuoneen matolle jonka jokunen hetki sitten hankit?

  1. Laura Hämäläinen: tarkoitatko isoa Linda -paperinarumattoa, jonka ostin vuosi sitten? Se ei ole ollut lattiallani piiitkään aikaan, koska sitä on vaikea puhdistaa koiran likatassujen tai oksujen jäljiltä. Käytin sen pesulassa viime syksynä ja sen jälkeen se on tosiaan ollut poissa. Kaunis matto mutta väärä valinta meidän perheeseen puhtaanapidon vaikuiden vuoksi. 🙂

  1. Riina: Tasapainoisempi se on kahdella kuin yhdellä, mutta se yksinäinen pikkuString oli kyllä söpö. 😀 Tykkään siis molemmista variaatioista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *