Siistiytynyt olohuone!

Saimme alkuillasta yllärivieraita ja sisustuspuuhani jäivät puolitiehen. Lupasin kuitenkin tehdä postauksen, joten pistin puolikympin aikaan hippulat vinkumaan ja somistelin pikavauhdilla olohuoneen kuvauskelpoiseen kuntoon. 🙂 Kuvista katsoessa huomaan että tasolla on liian täyttä, siitä otan ainakin tuon kehyksen huomenna pois. 🙂

iIMG_6815.jpg

IMG_6849.jpg

iIMG_6829.jpg

iIMG_6826.jpg

iIMG_6843.jpg

iIMG_6842.jpg

Olohuonekuvitus37728.jpg

iIMG_6848.jpg

Onneksi ehdin hoitamaan siivoukset ennen kahvittelijoiden saapumista eikä tarvitse tarttua moppiin taikka rättiin kuin vasta ensiviikolla. Kotona tuoksuu vienosti koivuiselta Tolulta, jolla pesin lattiat, ja tykkään tästä kesäisestä tuoksusta tosi paljon. <3 <3 <3 Kohta menen saunaan, heitän kiukkaalle koivuntuoksuista löylyvettä ja pesen hiukseni Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan koivushampoolla. 😀 

Ihanaa illanjatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

26 kommenttia “Siistiytynyt olohuone!

 1. Ihanan seesteisen näköistä! Etenkin tuo ihan ensimmäinen kuva vei sydämeni &hearts; ! Sitä palaan varmaan katselemaan useinkin.<br />
  Näistä kuvista sain taas motivaatiota omaan karsimis/siivousprojektiini! Kiitos siitä!

  1. Kirsi: Olohuone on nyt vähän rauhallisemman näköinen kun verhot ovat suorana paikoillaan ja tavarat on ryhmitelty vain muutamaan kohtaan olohuonetta. :)<br />
   <br />
   Tsemppiä raivaukseen! raskasta se hetkittäin on, mutta sen vaikutuksen näkee onneksi nopsaan ja se on i-h-a-n-a-a! 🙂

 2. Ihanan selkeää mutta jotain nyt puuttuu. Yleensä sisustuksessasi on jokin juju ja tunnelma. Nyt näyttää omaan silmään jotenkin tyhjältä, kolkolta ja sieluttomalta. En kyllä osaa sanoa mistä oma fiilis noista kuvista johtuu. Ehkä pöytä näyttää hiukan surulliselta tuossa yksinään ruttuisella matolla. Ja verhoseinällä korostuu enemmän patteri kuin kauniit verhot. Toisaalta huoneen oikea tunnelma ei aina välity kuvista ja pääasia että itse viihdytte.

  1. hani: Itse koen että olohuoneen tunnelma on avaruus ja väljyys. Siellä voi hengittää vapaasti, ja katse kohdistuu juuri niihin kohtiin missä on minun mielestäni kauniita yksityiskohtia (kukat, valaisimet). &hearts;<br />
   <br />
   Moni runsaammin sisustava varmasti pitää meidän kotia kolkkona, tekstiilejäkin on meillä nyt kesäaikaan vähemmän, joka edesauttaa &quot;kolkkouden&quot; efektiä. Itse tykkään kuitenkin todella paljon tyhjyydestä ja siitä että ne harvat korostamisen arvoiset asiat tulevat entistäkin kauniimmin esille. 🙂 Tämä on makukysymys, eikä kaikkien tarvitsekaan tykätä. &hearts;

 3. Hei!Ihanan selkeää ja ihana uusi Pappeliina!Love it:)Onko sinun koiralla leluja kun missään kuvissa ei ikinään näe koiran lelukoria yms.?Ajattelin vaan kun meillä töröttään lelukori tossa olohuoneessa murren saatavilla:)

  1. Marjut: KOiralla ei ole leluja, ei jaksa mummelini enää leikkiäkään joten ihan turhaan pyörisivät lattioilla. Joskus leikimme &quot;koppi vai ei&quot;-leikkiä, silloin teen sukasta pienen pallon muotoisen nykerön jota heittelemme tytön kanssa ja koira nappaa sen kiinni ja tuo. 😀 Silloin kun koirat olivat nuorempia (Roope meni koirien taivaaseen 08/11), oli meillä leluja aina pitkin lattioita ja lelukorikin löytyi eteisestä. 🙂

  1. S: Jalkalampun ostin itselleni joululahjaksi, AJ-pöytälamppu on puoliksi minun ja puoliksi tytön ja syksymmällä se menee tyttelin huoneeseen. 😀

 4. Kauniilta näyttää! Ehkä tasapainoisemmalta toisen Stringin kanssa.<br />
  <br />
  Oletko laittamassa tauluja takaisin?<br />
  <br />
  Hassua, että nyt olen alkanut yksinkertaistamaan asioita myös huvilalla, vaikka tämä onkin ihan oma maailmansa 🙂

  1. Vekarus: Tykkäsin tosi paljon yksittäisestä Stringistä, mutta halusin fokusoida olohuoneeseen vain yhden seinäelementin ja siksi päädyin lisäämään toisen Stringin siihen viereen. Näin saan kaikki kauniit piensisustustavarat kerralla esille nätisti. :)<br />
   <br />
   Tauluille keksin toisen paikan, en halua niistä nimittäin luopua. Odotan että lamppu syttyy ja keksin idean miten voin niitä hyödyntää. :)<br />
   <br />
   Minusta huviloissa ja mökeissäkin voi karsia tavaraa hieman vähemmälle, ilman että niiden rento loma-aikaa henkivä tunnelma katoaa. 🙂 On helpompi korostaa lempparijuttuja kun jokainen nurkka ja taso ei ole täynnä rompetta. 🙂

  1. erin: Maton reunassa on Pappelinan logolätkä, mutta tuo musta on ihan hintalappu. 😀 Purin maton paketistaan vasta illalla jotta sain sen kuviin mukaan. Siksi matto oli niin ryttyinenkin. 😀

 5. Meillä alkaa parin viikon päästä iso remontti, joka vaatii alakerran tyhjentämisen täysin! Lattiat vaihtuu ja seinäpinnat käsitellään, joten mihinkään ei voi jäädä mitään. TV-kalusteen/kaapin jo myimme ja sen tavarat on nyt pakattuna kahteen pahvilaatikkoon. Tein samalla pientä karsintaa turhista esineitä ja astioista. Edessä on vielä iso kasa karsintaa muualta olkkarista ja keittiöstä ja se toisaalta ahdistaa, toisaalta tuntuu tosi kivalta! 🙂

  1. Blondi: Remppailun vuoksi tavaroiden läpikäyminen on minusta mukavaa. 🙂 Mitään turhaa rompetta ei halua viedä takaisin kauniisti laitettuun tilaan, joten silloin jos milloin on täydellinen hetki luopua vanhoista turhakkeista. :)<br />
   <br />
   rempan valmistumista täällä jo odottelen… ja kuvia! 🙂

 6. Näyttää kotoisan rauhalliselta.<br />
  Itse olisin ostanut tähän vielä hiukan isomman maton, niin että väliä huonekaluihin olisi vähemmän. Mutta tämä lienee taas yksi niistä katsojan silmissä olevista asioista :-)<br />
  <br />
  Hyvää Jussia!

  1. Krisse: Isomman maton olisin halunnut. Harmi kun Pappelina ei tämän isompaa kokoa valmista, matto on siis se suurin 180x260cm. Olohuone näyttää aina välillä pieneltä, kuten tuossa tämän postauksen ekassa kuvassa. Voisi luulla että matto olisi 140x200cm kokoinen minilätkä tuossa lattialla, hihii. 😀 Mutta olkkarikuvat hämäävät joskus ja se on aika iso (ja ärsyttävän pitkulainenkin) tila, jossa matto saisi olla 3x5m ollakseen sopiva ja yltääkseen myös aavistuksen verran sohvan alle sitoakseen olohuoneen kunnolla ryhmäksi. Voisin tietysti ostaaa toisen ison Pappelinan tuohon viereen ja laittaisin ne toisin päin, mutta mattojen väliin jää liian selkeä sauma josta en tykkää. Muuta mattoa en enää ikunaan halua, kuin Pappelinoja, sillä tämä on ainut matto joka on täysin huoltovapaa ja pysyy uudenveroisena kuratassusta ja sottapytystä huolimatta. 😀 <br />
   <br />
   Täytyy toivoa että Pappelina tulevaisuudessa valmistaisi mattoja myös isompana mittatilauksesta, toistaiseksi eivät ole kiinnostuneet tuollaisesta lisäpalvelusta, koska kustannukset ovat liian korkeat. 🙂

 7. Jatkan vielä…<br />
  Pidän siitä, että sohva on nyt reilusti se suurin kaluste olohuoneessa. Pienet pöydät, hyllyt ja kattolamput sopivat sen kanssa hyvin, ja niiden sirous korostaa sohvan suureutta, mikä minusta näyttää tosi hyvältä. Olisikohan sohva ennen &quot;kilpaillut&quot; tilasta muiden isompikokoisten esineiden kanssa, ja pääsee nyt oikeuksiinsa olleessaan huoneen komein kaluste? 🙂 Tykkään :-)<br />
  Ja sohva nimenomaan näyttää kokoiseltaan, ennen se saattoi näyttää &quot;isolta&quot;. Beståt sulautuvat niin seinään, että ne eivät ole koskaan olleet massiivisen näköisiä.<br />
  <br />
  Miten jatkossa, aiotko siirtää ne uudet palahyllyt tytön huoneesta olohuoneeseen? Tuleeko silloin liikaa säpinää tuohon televisioseinälle?

  1. Krisse: Me katsomme tilaa samalla tavoin. 🙂 Sohvan suuri koko ei ole nyt negatiivinen ominaisuus vaan hyvä asia. Jos sohva olisi yhtään pienempi, olohuone näyttäisi liian tyhjältä ja sisustamattomalta. 😀 JOtkut asiat loksahtavat paikoilleen kun tekee pieniä muutoksia, tammiparkettikin on nyt hienon näköinen eikä yhtään niin kukertavan kamala kuin greigen aikaan. Tässä pätee hyväksi havaittu sääntö: korosta niitä asioita joita et voi peittää tai vaihtaa. :D<br />
   <br />
   Stackedit ajattelin siirtää olohuoneeseen ensi keväänä kun minulla on riittävästi osia kerättynä. Stringit jäävät seinälle ja mielikuvassani Stackedit kulkevat portaiden kaltaisesti viistottain. Sopivan sekaisen rennosti ne yritän asetella, ja niin että tv integroituu kauniimmin kalusteeseen eikä ole niin irrallinen kuin nyt. 🙂 Saa nähdä mitä siitäkin tulee, mutta visioni on kirkas ja toivon että toteutus tulee aikanaan vastaamaan sitä. 😀

 8. Tosi kivalta näyttää nuo kaksi String Pocket -hyllyä rinnakkain. En jotenkin ole aikaisemmin tajunnut, että tietenkin niitäkin voi koota ryhmäksi samalla tavalla kuin isojakin String-hyllyjä! Pappelinaa harkitsen kovasti keittiöön…

  1. Kotirouva: Nämä pienet Pocketit toimivat samoin kuin tavallisetkin Stringit. Niitä voi yhdistellä myös sekaisin, esim niin että syvempää perusmallia on alhaalla ja pienempää Pockettia on yläosassa. :)<br />
   <br />
   Kahdesta String Pocket pakkauksesta saa kolme rinnakkaista hyllyä, silloin hyllyjä on vain kaksi per välikkö. 🙂

  1. Nappi: makuasioita! 🙂 Jokainen voi onneksi laittaa kotinsa miten tahtoo, minulle kodikasta ja viihtyisää on asua tälläisen sisustuksen keskellä. &hearts; &hearts;

  1. Jenni: Minusta olohuone on selkeämpi ja rauhallisempi nyt, kun seinäelementtinä toimii ainoastaan tuo tv-tason puoleinen osa olkkarista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *