Kauniisti kahdelle…

Täällä on myöhäisillan soppa hellalla hautumassa ja kaunis kattaus odottamassa nälkäistä ystävää, joka kohta kolkutteleekin jo ovella. Kattausta varten kaivoin kaapistani Arabian isot Koko-lautaset katelautasiksi, kiedoin aterimet lautasliinan sisään ja poimin liljakimpustani yhden varren omaan maljakkoonsa pöytää kaunistamaan. 🙂

pIMG_6938.jpg

IMG_6944.jpg

IMG_6941.jpg

IMG_6947.jpg

IMG_6949.jpg

IMG_6951.jpg

IMG_6939.jpg

Tavallinenkin sapuska maistuu gourmeelta kun se syödään kauniin kattauksen keskellä. Mammani reseptillä valmistettu perinteisen simppeli jauhelikeitto (puhekielellä kotoisasti perunasoppa :D) on porissut kattilassa tunnin verran ja sen kanssa on tarjolla Oululaisen ruisreikäleipää voilla, juustolla ja kurkkusiivuilla. Ruokajuomana vettä ja maitoa oman maun mukaan, mie juon aina vettä ruoan kanssa. 🙂

Huomenna on tulossa vielä postaus, mutta sen jälkeen blogini hiljenee juhannuksen viettoon loppuviikoksi. Viettäkäähän ihana ilta! <3

5 kommenttia “Kauniisti kahdelle…

    1. öööjjjj tai tai jotain sinne päin: &quot;kiedoin aterimet lautasliinan sisään &quot;… lukee postauksessani. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *