Juhannuksena relataan!

Me vietämme juhannusta kaupungissa perheen kesken, johon kuuluu oman pienen piirini lisäksi tänä vuonna muutakin sukua. Nautimme niistä ihanista auringonpilkahduksista, joita pilvinen taivas meille suo, herkuttelemme grilliruokaa sadetta uhmaten ja pelailemme lautapelejä kuten Afrikan Tähteä ja Monopolya. Illalla suuntaamme ehkä juhannustansseihin ja jos lasten simmut pysyvät auki, katsellemme myös kokon sytytyksen klo 21 aikoihin. Juhannus kuluukin meillä vallan rentoutumisen merkeissä. 🙂

IMG8186.jpg

IMG_5850.jpg

Toivottelenkin teille kaikille linjoilla vielä oleville

ihanaa ja rauhaisaa juhannusta! <3 

2 kommenttia “Juhannuksena relataan!

 1. Heippa! Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran ja nyt rohkenen ensi kerran jättää viestiä! Haluan kiittää sinua kovasti, sillä olet inspiroinut minua monesti toteuttamaan uusia sisustusjuttuja! Erityisesti pidän siivous -ja raivausaiheisesti postauksista ja niitä olisi mukava lueskellan enemmänkin. Mukavaa juhannusta!:)

  1. Alissa: Ihanaa kun jätit puumerkkiä itsestäsi ja kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Raivaus- ja siivousaiheita on tulossa tässä kesän mittaan, mm. tavarahaasteeseeni liittyen. Olisiko sinulla jotakin erityistä toivetta mistä haluaisit minun kirjoittamanani lukea? &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa juhannuksen jatkoa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *