3 vuotta & 1700 postausta myöhemmin…

Blogini on tänään saavuttanut 3-vuoden merkkipaalun. 🙂 Jotenkin uskomatonta että olen päivittänyt blogiani lähes päivittäin viimeiset 36 kuukautta eli 1095 päivää. 🙂 

OKV3v3.jpg

Postauksia on kertynyt tämä mukaan lukien tasan 1700 kpl, blogikommentteja 31 713 kpl ja blogisähköposteja 7301 kpl. Luvuiksi muutettuna tämä kulunut kolme vuotta on melkoinen paketti, ja siihen kun lisää vielä kaikki sisustuksen suunnanvaihdokset ja muut elämänmuutokset päälle, on vaikea kuvitella tämän kaiken mahtuneen vain kolmeen vuoteen. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-01%20koht

okv3v2.jpg

Tässä ihka ensimmäinen kädet jännityksestä tutisten kirjoitettu blogipostaukseni. 🙂

1.7.2011

Olen pitkään seurannut sisustusaiheisia blogeja ja samalla miettinyt oman blogini perustamista. Muutaman vuoden asiaa kypsyteltyäni päätin rohkaistua.

Tästä se sitten alkaa!

Olen 28-vuotias, pienen tytön äiti ja kahden karvaisen koiran omistaja. Perheeseemme kuuluu myös “Uramies”.
Olen aina ollut intohimoinen sisustaja. Huonekalut ja sisustusvärit ovatkin vaihtuneet tiuhaan. Väreinä on ollut sinistä, vihreää, punaista sekä musta-valkoista (ei kuitenkaan sekaisin ;D). Periaatteeni on kuitenkin aina ollut “vähemmän on enemmän”.  Pidän avarasta tilasta, väljyydestä. Jotkut kuvailisivat kotiamme jopa askeettiseksi. Kokonaan valkoiseen sisustustyyliin rakastuin jo vuonna 2006 ja paluuta ei enää ole, hih.

Olen nopeasti kyllästyvää sorttia ja olenkin itseäni analysoidessani tajunnut että “must have”-kausivärien into kestää vain noin kolme viikkoa. Sitten alkaa jo tökkiä.
Toukokuun alussa innostuin limenvihreästä, oli tyytynpäällistä, kynttilää, servettiä yms. pientä. No, pakkasin viimeisenkin vihreän yksityiskohdan pois viikko sitten, en sitten jaksanut sitäkään….

Valkoinen on ja pysyy ja siitä tämäkin blogi kertoo, valkoisesta kodistamme.

Alankin nyt harjoittelemaan kuvien lisäystä ja palaan seuraavassa postauksessa kuvapläjäyksen voimin!

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Teksti on idealtaan ja tyyliltään hyvin samanlainen kuin mitä voisin nytkin teille kirjoittaa, perusasioiden äärellä olemme edelleen greigeen hurahtamisesta ja kromivillityskaudestani huolimatta. 🙂 Paljon on tapahtunut mutta jotkut asiat pysyvät ennallaan vuodesta toiseen… 🙂 Ystävälleni totesin etten tänään taida jaksaa koneelle kaiken muuttohässäkän jälkeen (se on muuten OHI nyt! :D), mutta syön sanani ja tulin sittenkin näppäilemään tämän virstanpylvään kunniaksi. Haluan kiittää teitä kaikkia näistä mukavista vuosista ja monista ihanista kommenteista ja viesteistä joita olen teiltä saanut. <3 <3 Kehittelen teille jotakin extrakivaa myöhemmin viikolla… 😉

Kaunis kiitos! <3

24 kommenttia “3 vuotta & 1700 postausta myöhemmin…

  1. Linda: Kiitos! &hearts; Bloggaaminen jatkuu, sillä se on nykyisin kuin kolmas käteni, tärkeä ja hyödyllinen paikka päästä purkamaan itseäni. 😀

 1. Onnea 3-vuotiaalle &hearts;. Valkoinen on myös minun värini, loppujen lopuksi valkoinen on väri, johon en ole missään kodissani kyllästynyt kaikkina näinä vuosikymmeninä :). Aivan erinomaisen blogin olet luonut, aina yhtä ilo lukea!

  1. kotiporstua: Kaunis kiitos! &hearts; Valkoinen on erinomainen &quot;värivaihtoehto&quot; melkein kaikkeen, se on kaunis yksistään ja myös sekoitettuna mihin tahansa muuhun väriin. Sisustuksessa varsinkin sen hyödyt nousevat esiin kun puolet vuodesta eletään hämärässä ja vähäisessä valossa. Valkoinen tuplaa minkä tahansa valon, auringon sekä hehekulampun. 🙂

 2. Paljon onnea virstanpylväästä – huh! Aikamoisen määrän tekstiä olet kirjoittanut ja vastaanottanut! :)Muistan, kun aloin lukemaan blogiasi… se taisi olla jokunen kuukausi sen jälkeen, kun olit aloittanut. Muistan eritysesti harmaan kotisi, tähtityynyt ja Aarnion elukat:) Teidän koti tuntui silloin niin ihastuttavalta tuttavuudelta ja siitä asti olen pysynyt kyydissä! Olit osittain oman blogini perustamisen innoitus ja muistan miten jännittävää oli tuo ekan postauksen julkistaminen. Onkin niin hassua, että ennen ahkerasti sun blogia lukeneena (ja toki myös tänä päivänäkin!) ja omasta haaveilleena me blogataan tätä nykyä saman portaalin alla, who would have thought…! 🙂 <br />
  <br />
  Ihan erityisesti arvostan sitä, että olet aina seissyt omien ajatustesi takana, vaikka lokaa on lentänyt niskaan. Et ole ikinä vastannut ilkeästi tai asiattomasti takaisin, vaikka joskus siihen olisikin ollut aihetta. Olet pysynyt aitona omana itsenäsi kaikesta huolimatta. <br />
  <br />
  Paljon onnea vielä huimasta &quot;blogiurasta&quot;! &hearts;

  1. Blondi: Lukuina blogiin kirjoitettu määrä on aikas hurjan kuuloinen. 😀 En edes uskalla arvailla paljonko on kuvia kappaleina ladattu, saati otettu sitä varten. Maksimissaan 20% ottamistani kuvista päätyy blogiin asti ja loput joutavat roskakoriin. :D<br />
   <br />
   En olisi aloittaessani uskonut että ketään kiinnostaisi minun höpöttelyni, että bloggailen vielä kolmenkin vuoden päästä, ja että bloggailen portaalin alaisuudessa ihanien bloginaapureiden kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Olen vaan mennyt porskuttanut eteenpäin ja välillä tarttunut uusiin tilaisuuksiin ja toisinaan jättänyt niitä väliin oman intuitioni perusteella. Bloggaaminen on ihana harrastus josta en heppoisin perustein tule luopumaan koskaan. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen aikamoinen jästipää ja haluan yleensä todeta asiat itse. 🙂 Minulla on vahvat mielipiteet mutta osaan mielestäni aika hyvin ottaa huomioon myös muunlaiset näkökulmat ja samaistua erilaisiin tapoihin katsella tätä elämää (ja varsinkin sisustustani :D). Kritiikkiä osaan nykyisin ottaa vastaan ilman suuria tunteenpurkauksia ja minusta jokainen ansaitsee asiallisen vastauksen vaikka kritiikki itsessään menisi asiattoman puolelle. Blogi on kasvattanut minusta ehjemmän ja vahvemman, siitä olen todella kiitollinen (ikuinen optimisti näkee aina kaikessa jotain hyvää, hihii :D). <br />
   <br />
   Kiitos Blondi! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Sydämelliset onnittelut! Tällaiselle untuvikolle nuo luvut kuullostavat hurjilta. On varmasti upeaa myös katsoa kaikkia niitä postauksia taaksepäin ja muistella menneitä. Itse olen jo nyt huomannut, että bloggaamisen yksi suola on se, että aina voi oppia uutta ja tehdä asioita paremmin tai toisin, tai oppia paremmaksi valokuvaajaksi jne. Onnea vielä kerran!

  1. Kati: Menneiden muistelu on hauskaa. 😀 Välillä tulee nolo olo kun mietin että ei hitsiläinen, olen hehkuttanut ihan into piukeana jotakin pientä muutosta ja oikein kieriskellyt täällä postausta tehdessäni onnistumisen ilosta, hihii. 😀 Vanhoja postauksia lukiessa muistuu mieleen ne sen hetkiset fiilikset ja on kiva huomata että vaikka olen kasvattanut itselleni paksumman nahkan, olen edelleen samanlainen hihittelevä kokeilija ja sisustelija. 😀 Aina oppii uutta, joka vuosi. Minun kuvat on esim parantuneet huomattavasti ja silti olen vasta ihan amatöörin tasolla. Paljon on vielä opittavaa… :)<br />
   <br />
   Kiitos Kati! &hearts;

 4. Onnea kauniille blogille! Kiitos itsellesi, että pääsemme vierailemaan teille lähes joka päivä.

  1. Syhi: Kiitos Syhi, ja kiitos että olet viihtynyt mukanani pitkään ja ilostuttanut minua kommenteillasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Onnea Miia ja blogisi!! Kiitos, kun jaksat aina vaan muistaa meitä lukijoita &hearts; blogisi on niitä harvoja, joita käyn lukemassa. Jäin koukkuun heti, kun siihen törmäsin noin puolitoista vuotta sitten 🙂 Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja kuvistasi. Blogit, joissa ei puhuta itsestä tai perheenjäsenistä nimillä tai blogit, joissa kuvat otetaan aina niin, että päät rajataan pois tai kuvataan aina kaikki tosi läheltä, ei jaksa yhtään kiinnostaa. Ei nimillä tai kasvoilla sinällään ole merkitystä, mutta jostain syystä en jaksa palata näihin &quot;anonyymeihin&quot; blogeihin. Keksisivät vaikka feikkinimet 🙂 eikä puhuisi K:sta tms. En tiedä, miksi se tympii mua :)<br />
  <br />
  Ihailen Miia sitä, että keksit aina jotain kirjoitettavaa! Mistä saatkin ammennettua niin paljon juttuja? Ja kaikki ne ovat olleet kiinnostavia ja kuvat kauniita! Aurinkoista kesää sinulle ja tyttärellesi!

  1. Satu Jii: Sinäkin olet pitkään jo lukenut höpötyksiäni. &hearts; &hearts; Kiitos itsellesi kun olet pysynyt mukana ja kiitos erityisesti yhdestä vuoden takaisesta kommentistasi joka on jäänyt sydäntäni lämmittämään. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kirjoitettavaa riittäisi enemmän kun ehdin tänne blogiin näppäilemään. 🙂 En suunnittele etukäteen postauksiani enkä yleensä aamulla herätessäni tiedä mistä tulen kirjoitamaan. 😀 Kirjoitan fiiliksen mukaan jotakin sellaista joka juuri sillä hetkellä on kielen päällä. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista kesää sinulle Satu! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Onnea 3-vuotiallee blogillesi &hearts;. Ja tuo postaustesi määrä on aivan valtaisa! Hattua täytyy nostaa sen suhteen, että olet jaksanut pitää todella aktiivisen kirjoitustahdin alusta aina tänne asti! Toivottavasti ilahdutat meitä jatkossakin lähes päivittäin : ).

  1. Tiia: Hurja määrä on kirjaimia painettuna blogissa. 😀 Enköhän mie jatkossakin turise tänne samaan malliin, blogi on niin suuri osa minua. &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Onnea onnea sylintäydeltä &hearts; &hearts;<br />
  Blogisi on ollut ja on edelleen yksi lempparini. <br />
  Ihana on ollut löytää sinut ja blogisi, ja olisi ihana tavata joskus sinut Miia ihan ihan oikeastikin. &hearts;

  1. Soili: Kiitos Soili itsellesi! &hearts; &hearts; Meidän on ihan ehdottomasti sovittava treffit, olisi ihana nähdä kasvotusten ja höpötellä. Ekana antaisin sinulle todella ison ja lämpimän halauksen, sillä olet niin monesti tsempannut minua kauniilla sanoillasi ja ihanilla kommenteillasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Haa, tehän ootte sitten Irinan kanssa melkein saman ikäiset! Tai siis teidän blogit on ;)<br />
  Onnea kolmekesäiselle &hearts; &hearts;

  1. Dara: Irinan kanssa yhdessä aloiteltiin, oli niin jännää kun kaikki oli uutta ja mielenkiintoista. 🙂 Muistan kuinka soiteltiin iltaisin aina kriisipuheluita bloggerin tekniikkajutuista, kuvalisäyksistä, facebooksivun luomisista yms. 😀 Kiitos Daraliini! &hearts;

 9. Onnea kolmevuotiaalle! Täällä eräs joka on seurannut blogiasi ihan alusta saakka – muistaisinpa miten satuin löytämään sen… taisi olla jonkun toisen blogin kautta, mutta hyvä tuuri joka tapauksessa: sen verran paljon hyviä sisustusideoita ja tavaranvähennysinspiraatiota olen täältä saanut 🙂 kiitos siis Miia ja jatka samaan malliin &hearts;

  1. meri: Ihana meri! &hearts; &hearts; Kiitos kaikista ihanista kommenteista ja vuorovaikutuksesta kaikkina näinä vuosina! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *