Tanskan tipuja

Skandinaaviseen sisustustyyliin liitetään usein mielikuva hyllyillä olevista hauskan näköisistä puueläimistä. Niitä näkee paljon varsinkin tanskalaisten kotikuvia selaillessa, eikä ihme sillä Tanska on puisten design-elukoiden luvattu maa. 🙂 Nyt Normann Copenhagen (tanskalainen tämäkin) on luonut kaksi uutta massiivipuusta valmistettua eläintä – muhevan Swanin sekä tikkujalkaisen Shorebirdsin. 🙂

NormannCopenhagen_Swans.jpg

NORMANNCOPENHAGEN_SHOREBIRDS.jpg

Tykkään itse kovasti tuosta keskikokoisesta valkojalkaisesta rantalinnusta, joka olisi tyyliltään oikea ja sopivan siro majaillakseen vaikkapa makuuhuoneen String-hyllyllä. <3 Bojensenin puuörkkejä meillä pari kipaletta jo onkin (aappa, elefantti ja hippo), mutta kyllähän tuollainen siivekäs kaverikin vielä meille mahtuisi. 😀

Ensiviikolla pääsen muuten taas maalailemaan, tällä kertaa kohteena ei kuitenkaan ole oma kotini. 🙂 Aiheesta tulossa “making of” -postausta sekä teemaan sopiva blogiarvonta. 🙂 Nauttikaahan kauniista ilmasta ja ihanasta lämmöstä! <3 <3

(Kuvat: Normann Copenhagen)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *