Mulberryn kesäaleaarteet

Kävin kurkkaamassa Mulberry.comin aletarjonnan ja arvatkaan vaan miten kutkuttelisikaan tilata kahdet kesäkenkulit ja yksi niihin sopiva rannekoru. <3 <3 <3

Mulberry_Bow_Jelly_Sandal.jpg

Nämä suloiset rusettisandaalit ovat samaa jelly-materiaalia kuin tammialesta tilaamani Bayswater-ballerinat. Ballerinani ovat osoittautuneet käytössä todella mukaviksi ja pohjan muodosta päätellen nämä rusettisöpöläiset olisivat yhtä mukavat. Vaikken varvassandaalien suurin ystävä olekaan, tepastelisin näissä Mulberryn Bow Jelly -skandaaleissa oikein mieluusti. 🙂

Mulberry_summersale2014.jpg

Aitoa nahkaa olevat Bayswater -ballerinat olisivat nyt mustanakin puoleen hintaan… Kääks. 😀 Tällä hetkellä ballerinakiintiöni on sopivalla tolalla, kolmet riittävät vallan mainiosti eikä ole mitään perusteita ostaa neljänsiä vaikka kuinka mieli tekisi. Wondersin nudet ballerinani ovat kyllä kuluneet enkä usko että ne kestävät kahta kesää, mutta siltikin jätän nämä aleaarteet ostamatta. Padlock Charm Bracelet -rannekoru on ihan minun tyyliseni ja sopisi mokkaisen materiaalinsa vuoksi Zaran korkkareiden kanssakin… En usko että tulisin kuitenkaan käyttäneeksi tätä mokkaista versiota kovin usein, joten tämänkin alemahdollisuuden jätän väliin. Laukkujen osalta en viitsinyt edes alkaa luettelemaan lemppareitani… 🙂

Mulberrysale22.jpg

Mulberry%20flats%201.jpg

Nämä minun talvialen superlöytö-ballerinani ovat viimeisen viikon aikana olleet päivittäin jalassani. Äärettömän hyvä lesti ja ballerinasukan kanssa ne eivät edes hiosta, vaikka muovisekoitetta ovatkin. Rantakenkinä ne ovat aivan parhaat, niillä voi kävellä (ilman sukkaa välissä tietenkin :D) vaikka suoraan veteen ja lähteä uimaan. 🙂

Mietin huomiseen saakka rusettisandaalien tilaamista. 🙂 Periaatteessa ne olisivat ihan turhat sillä pärjään ihan hyvin ilmankin, mutta toisaalta minulla ei ole yksiäkään sandaaleja ja nuo olisivat ehkä söpöimmät sandaalit ikinä. 😀

Helteistä iltaa kaikille!

(Kuvat: Mulberry.com)

12 kommenttia “Mulberryn kesäaleaarteet

 1. Peukutan ehdottomasti sandaaleiden puolesta!<br />
  Varmasti laadukkaat, ja kun olet jo baltsut hyviksi todennut niin eivätköhän nuokin ole.<br />
  Ja onhan ne nyt supersöpöt! Kyllä jokaisella naisella sandaalit pitää näillä kesäkeleillä olla! ;)<br />
  Hyviä perusteluja, eikö? 😀

  1. saparo: Mietin ja mietin vieläkin sandaalien kohtaloa… Jätin ne tosiaan tilaamatta koska en ihan aikuisten oikeasti tarvitse tänä kesänä rusettisandaaleja. 😀 Mutta kyllä kaivertaa ja vieläkin olen harkintakannalla. 😀 Käykää ostamassa kaikki koon 36 sandaalit äkkiä pois niin voin lakata miettimästä, hihii. 😀

 2. Mä huolisin välittömästi noi nahkaiset Bayswater ballerinat ja tuo rannekoru on ihan minunkin tyylinen! Itse en suosittele varvastossuja, minkäänlaisia. Ainakaan, jos niillä kävelee paljon. Ovat varvasväleille epäterveelliset. Toisekseen, mulla sattuu kaikki varvasvälitossut muutenkin. 😀 Ehdottoman suloisethan nuo kyllä on ja varmasti satunnaiseen käyttöön ovat hyvät, jos varvasvälit vaan kestää. &hearts;

  1. Se riippuu niiiiiiiiin paljon kengistä, sattuuko niillä kävellä. Ennen luulin ettei yhdetkään varvassandaalit sovi mulle, mutta väärässä olin! Kyllä varvassandaaleilla voi kävellä jopa tunteja (kuten minä tänä kesänä) jos ne ovat laadukkaat ja oikeanlaiset. <br />
   Rantasandaaleista Ipanema ja Havaianas ovat olleet sellaisia, joista varvasväli ei ole (itselläni) kipeytynyt lainkaan, muilta varvassandaaleja en ole kyennyt käyttämään 🙁

  2. Varvastossut, joissa tuo varpaiden väliin tuleva osuus on nauhaa / kangasta, eivät hierrä mistään 🙂 Ne on ihan ylivertaiset kesäkengät!

  3. Minä suosin varvastossuja, joiden varvasväliosa on pyöreä ja pehmeä. Tällöin välttyy hiertymiltä. Ja juurikin merkeiltä Havaianas ja Ipanema 🙂 erityisesti Ipanemat ovat huippuhyvät! Niillä läpsyttelee vaikka koko päivän. Omaan silmääni nuo Mulberryt näyttävät hieman kovilta, mutta jos olet todennut materiaalin hyväksi, kannattaa kyllä tilata 🙂

  4. Irina: Bayswaterin ballerinat olisi ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on nyt kahdet mustat joilla pärjäilen joten en tänä kesänä satsaa ballerinoihin yhtään enempää. Rusettisandaalitkin jätin tilaamatta, mutta pieni epäilyksen siemen kyllä itää ja edelleen tekisi mieli ostaa nuo söpöläiset. 😀

  5. saparo: Hyviäkin malleja on olemassa joilla on mukava tepastella. Mulberryn tai Havaianaisin sandaaleja en ole kokeillut, joten en osaa sanoa miten ne omiin varpaisiini sopivat. Uskon että ihan hyvin, Havaianaisia on tosi paljon kehuttu ainakin. 🙂

  6. Rose: Minulla on kaikissa varvassandaaleissa ollut aina muovinen vahvike siinä kohtaa, tajusin just. 😀 Nehän voisi tietysti leikata pois jos hiertävät… Kangasnaru onkin varmasti parempi kuin muovi. 🙂

  7. meri: Ipanemakaan en ole koskaan kokeillut omaan jalkaani. Täytyisikin mennä joku kerta ihan sovittamalla sovittamaan noita Havaianaisin ja Ipaneman sandaaleja. Niitä kehutaan niin paljon että uskon niiden tosiaankin olevan mukavat. Mukavuus on minusta kaikissa kesäkengissä ihan ykkös asia, helteellä jalat turpoaa ja muutenkin tulee käveltyä enemmän kuin talvella joten kengiltä vaaditaan minusta hyvää laatua ja istuvuutta. 🙂

 3. Minä tilasin nuo rusettisandaalit! Ovat kyllä ihanat! &hearts; On tullut niillä nyt tepsuteltua näinä aurinkoisina ja lämpiminä päivinä, ihailevia katseita ovat saaneet kaupungilla ihan tuntemattomiltakin. Sandaalit ovat hiukan kapeammat kuin oletin, mutta eivätpähän tipu jalasta. Suosittelen siis!! 😉

  1. SatuS: Kääks, tämä sinun kommenttisi ei nyt yhtään auttanut ostaako vai eikö osta-asiassani. Päätin jättää sandaalit tilaamatta mutta edelleen vatvon asiaa ja käyn katsomassa niiden perään. 😀 Pitäisiköhän minun nyt sitten kuitenkin….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *