Tiistai-touhuja & kuulumisia

Ajattelin tulla pikaisesti turisemaan teille tästä päivästä. 🙂 Teimme nimittäin hetken mielijohteesta Linnanmäki-reissun ystäväperheen kanssa ja kyllä olikin lystiä. 😀 En ole kymmeneen vuoteen käynyt missään laitteissa kieppumassa, mutta tänään uskaltauduin muutamaan vekottimeen. Tyttökin oli aivan innoissaan ja yli metrin mittaisena tämä oli ensimmäinen kerta kun hän pääsi laitteisiin. Mistään muusta emme ole nyt illalla puhuneetkaan kuin Kuuputtimesta ja Lentsikoista. 😀 Lintsille on ihan pakko päästä uudestaan ja onneksi ensi viikolle onkin sovittu seuraavat Lintsi-treffit. 😀

IMG_7669.jpg

IMG_7662.jpg

IMG_7668.jpg

Kameraa en ottanut mukaan Lintsille, joten tämän kuulumispostauksen kuvituksena on ihanan ilta-auringon häikäsemä näky olohuoneen seinällä. <3 Yksi puhelimella napattu Lintsikuva löytyy blogin Facebook-sivulta, jonne jaan silloin tällöin satunnaisia otoksia. 🙂 Olen aamu-uninen iltaihminen enkä voisi olla tyytyväisempi siihen että puolet kodin ikkunoista on länteen. <3 Nyt on pakko mennä nukkumaan, sillä hurvittelupäivä vaatii iltavirkultakin veronsa, olen aivan sippi ja jalat niin niin kipeät koko päivän kestäneestä seisoskelusta ja kävelystä. 🙂 Huomiseen! <3

2 kommenttia “Tiistai-touhuja & kuulumisia

  1. Hei, onko blogilla instaa? En ainakaan löytänyt tuosta sivupalkista. Lintsi on kyllä meidänkin lasten suosikki vuodesta toiseen 🙂

    1. hani: En ole vielä päässyt Instagramiin asti, blogin, bloginfacebook-sivun, pinterestin ja styleroomin kanssa menee jo hirmuisesti aikaa joten tällä hetkellä ei päiviini mahdu enempää some-kanavia. Jossain vaiheessa varmasti kuitenkin sinne liityn, ilmoittelen siitä toki blogissakin sitten kun näin tapahtuu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *