String & mayn

Olen todella innostunut (lue: liekeissä :D) String System -moduuleista rakennetusta avoimesta vaatekaapistosta ja sormet syyhyten olen ideoinut mitä erilaisempia kokonaisuuksia. 🙂 Sukkia ja vastaavia pikkuvaatteita varten etsiskelin netistä hyllyille sopivia laatikoita sekä koreja ja löysin Zinotin valmistamat kotimaiset Mayn-korit. Tyyliltään nämä korit ovat kuin tehdyt Stringien kanssa, täydellisempää ei voisi löytyäkään. 🙂

Mayn_String4.jpg

Mayn koreja on saatavana mustana ja valkoisena kahdessa eri kokoluokassa. S-kokoinen kori on mitoiltaan 23x23x15cm ja M-kokoinen 30x37x20cm. Tavalliseen 30x78cm kokoiseen String-hyllyyn mahtuisi vierekkäin kolme pientä tai kaksi isoa koria. Koreista tietysti näkyy läpi, joten alusvaatteille keksisin jonkin muun säilytystavan (esim Ikean kannellinen Pluggis), mutta asusteet, sukat, sukkahousut ja legginsit sekä muut pienet vaatteet säilyttäisin oikein mieluusti Mayn koreissa. 🙂

Mayn_String_musta.jpg

Mayn_String_valkoinen.jpg

Mayn korit kestävät vettä, joten ne sopivat myös kylpyhuonekosmetiikan säilytykseen. Pienessä mustassa korissa Musta5101-sarjan keittiötuotteetkin näyttäisivät tiskipöydällä mielettömän kivalta… Mayn korien saatavuus on toistaseksi melko rajallinen, monen Zinotin sivuilta löytyvän jälleenmyyntipaikan varastosaldot näyttäisi olevan yhtä tai kahta kappaletta. Minä ilkimys menin ja ostin Designboxista viimeisen M-kokoisen valkoisen korin ja toisen samanmoisen aion metsästää jostakin. 😀

Täällä alkoi hetki sitten ukkostaa ja salamoida, ihanaa! Pelkään kylläkin itse ukkosta, mutta helteisten päivien jälkeen pieni ilmanraikastus on ihan paikallaan. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

(Kuvat: Zinoti, String.se)

2 kommenttia “String & mayn

  1. Ei millään pahalla, mutta milloin vastaat lukijoittesi komentteihin postauksessa ( Puolet paksumpi tukka) Postauksesta on lähes kuukausi aikaa.

    1. Ihmettelijä: Kappasta vaan… kuvittelin vastanneeni ihan jokaiseen kesä- ja heinäkuun aikana tulleeseen kommenttiin jokaisessa postauksessa, mutta tuo kyseinen postaus oli jäänyt jostakin syystä minulta kokonaan välistä. Nyt on pakko alkaa pikkuhiljaa suuntamaan untenmaille, mutta huomenna vastaan kaikille tukka-postaukseen kommentoineille. Sinulla oli täydellinen ajoitus, sillä vastasin juuri minuutti sitten viimeisiin heinäkuun vastaamattomiin kommentteihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *