Uusi sukkakorini!

Piipahdin iltasella postissa noutamassa Designboxista tilaamani mayn ritiläkorin ja minun piti heti päästä postailemaan siitä. 🙂 Kori on värisävyltään tismalleen samanlainen maalattu valkoinen ja vielä yhtä paksua terästäkin kuin String hyllyjen sivulaidat… ihan kuin ne olisivat samaa sarjaa keskenään ja samasta tehtaasta lähtöisin. <3 

iIMG_7750.jpg

iIMG_7746.jpg

iIMG_7749.jpg

Tämä ensimmäisenä saapunut Designboxin M-kokoinen kori pitää sisällään sukkahousut ja sukat. Ensiviikolla odottelen saapuvaksi samanlaista toista, jonka onnistuin löytämään Kokoun nettikaupasta kahden S-kokoisen valkoisen korin lisäksi. Hirmuisen metsästyksen takana on löytää näitä mayn koreja valkoisena. Säilytyskokonaisuuteen tarvitsen kaiken kaikkiaan 2kpl M-kokoisia ja 3kpl S-kokoisia koreja, joista yksi on nyt siis saapunut ja kolme on kotimatkalla. Mistähän taikoisin sen viimeisen puuttuvan S-kokoisen korin ensiviikoksi, että saan kaikki vaatteet ja asusteet lajiteltua omille paikoilleen… Oletteko sattuneet törmäämään näihin koreihin sisustuskaupoissa? Kaikki apu otetaan nyt vastaan! 🙂

13 kommenttia “Uusi sukkakorini!

  1. saparo: Tiesin että kori tulee sopimaan kauniisti String-hyllyjen kanssa, mutta se oli yllätys että se on identtistä valkoiseksi maalattua metallia – se sai aikaan totaalisen wau-reaktion. 🙂 Niin niin niin kertakaikkisen ihana, vaikka puhummekin nyt vain korista! ;D

 1. Nuo korit näyttää täydellisiltä. Kerrothan kun niitä tulee jonnekin myyntiin, kelpaisi minulleki. Olisko jopa blogiyhteistyön paikka 🙂

  1. Tämä firma on kyllä tehnyt blogiyhteistyötä useammankin sisustusblogia kanssa. Yleisesti firmat on vaan aika tarkkoja keiden kanssa yhteistyötä tekevät. Tämä blogi ei taida oikein vielä täyttää kriteereitä.

  2. Minttu: Parin viikon kuluttua tulee Mayn -koritoimitus Designboxille, mutta kannattaa olla jo etukäteen asialla ja tehdä ennakkotilaus, jotta varmasti saa omansa. :)<br />
   <br />
   Tein itseasiassa juuri hetki sitten postauksen, joka sisältää 10% alekoodin Designboxin verkkokauppaan. 🙂 Koodi on voimassa sunnuntaihin asti ja koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita, myös Mayn koreja. :D<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/alennuskoodi-designboxin-aartesiin&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/alennuskoodi-designboxin-aartesiin</a&gt;

  3. Anna: Zinoti on se oikea valmistaja ja Mayn on vain yksi heidän tuotemerkeistään. Musta5101 on toinen Zinotin suosituista tuotesarjoista… 🙂

 2. Moi Miia :o) ja kiitos ihanasta blogistasi! Liedossa on ihana sisustuspuoti nimeltään Kotilaituri, jossa kävin ystäväni kanssa muutama viikko sitten. Siellä näytti olevan kyseisiä koreja. Kurkkaapa Kotilaiturin verkkokauppaan, sieltä löytynee. Muksaa loppuviikkoa!

  1. Laura: Designboxiin oli ilmestynyt S-kokoisia koreja myyntiin, joten sain sieltä puuttuvan pikkukorini. Kiitos kuitenkin avusta, menen tutustumaan Kotilaituriin ja heidän muuhun valikoimaansa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *