Alennuskoodi Designboxin aartesiin

Eilisen Mayn -koripostauksen saattelemana olen ollut tänään yhteydessä Designboxiin. Moni teistä on minun lisäkseni ilmaissut kiinnostuksensa Mayn kotimaisia teräskoreja kohtaan ja ilouutisena onkin että Designboxiin on saapumassa niitä lisää parin viikon kuluttua. 🙂 Iloiset uutiset eivät tähän loppuneet – he halusivat nimittäin tarjota blogini lukijoille -10% alennuksen (alekoodi OMABLOGI) kaikista normaalihintaisista tuotteista 23.-27.7.2014 välisenä aikana tehtyihin tilauksiin ja tottamaarhan minä suostuin. 🙂

Designbox_bathrooms.jpg

Designbox_naturals.jpg

Mayn korien lisäksi valikoimassa on paljon muutakin kivaa ja hieman harvinaisempaa herkkua. Stop the water while using me -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat takuuvarmasti tuleva hitti sekä ekologisen sisältönsä että kivan ulkonäkönsä puolesta. Ihan uteliaisuudesta tekisi mieleni kokeilla ainakin villimintun makuista hammastahnaa, rosmariini-greippi shampoota ja -hoitoainetta sekä appelsiini-villiyrtti suihkusaippuaa. Tuotteet kuullostavatkin jo niin herkullisilta että vesikielellä täällä haaveilen appelsiinintuoksuisesta suihkuhetkestä. 😀

Designbox_kitchens.jpg

Tuotevalikoimassa on myös Musta5101-sarjan keittiötuotteita sekä ruotsalaisen Elisabeth Dunkerin luoman tuotemerkin Fine Little Dayn mustavalkoisia tuotteita, kuten kuvassa oleva Ruutu-leikkuulauta. Muita edustettuja merkkejä ovat mm. Anna Nygård Design (AND), Korbo, Pantone Universe, L:A Bruket, OYOY, Lehtorinne ja NÄMÄ by Ruth Landesa…

Designbox_others2.jpg

Mikäli myös sinä olet Mayn -teräskoria vailla, suosittelen tekemään tilauksen jo nyt ennakkoon hyödyntäen samalla OMABLOGI -alennuskoodin, jolla saat 10% alennuksen. Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 27.7.2014 saakka ja koskee kaikkia Designboxin normaalihintaisia tuotteita!

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

(Kuvat: Designbox, postaus tehty yhteistyössä Designboxin kanssa!)

7 kommenttia “Alennuskoodi Designboxin aartesiin

  1. Hei! Olen juuri löytänyt blogiisi ja ihastunut kauniiseen kotiinne. Minua jäi kiinnostamaan, että ketä teillä asuu sinun lisäksesi, lapsi(a)?, mies?, lemmikkejä? Tieto varmaan löytyisi, kunhan luen blogisi vanhempia päivityksiä, mutta näin lapsiperheellisenä siinä saattaa kestää muutama tovi 🙂 Mukava löytää uusia kiinnostavia blogeja.

    1. Annariina: Yksi neljän vanha tyttö ja 9-vuotias koiramummeli löytyy. 🙂 Kiitos kivasta kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan. ♥

  2. Moi Miia! Tiedätkö, ovatko nuo "Stop the …" esim. Nestesaippuan purkki muovia vai lasia? Lasten kanssa muovinen olisi parempi (meillä pienempi tiputtelee saippuapurkkeja lattialle).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *