Helleherkkuja!

Huh hellettĂ€! 🙂 NĂ€in kuumalla ilmalla ei oikein ruokakaan maistu ja iltapalaksi herkuttelin puurojen ja viilien sijaan jÀÀkylmÀÀ tuoremehua ja tropiikin makuisia Pandan tĂ€ytelakuja. 😀 

IMG_7804.jpg

IMG_7806.jpg

God Morgonin Florida Sunny Sweet Orange -mehu oli aivan ihanan makuinen hedelmĂ€lihaa sisĂ€ltĂ€vĂ€ tuoremehu, joka maistui aavistuksen makeammalta kuin vanha lempparini Tropicana Orange.   Koko litran vetĂ€isin napaani ja tĂ€tĂ€ on ostettava huomenna heti lisÀÀ, nam ja slurps. 🙂

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

6 kommenttia “Helleherkkuja!

    1. Marissa: Kiitos herkkuvinkistĂ€, tĂ€ytyykin katsoa jos kaupasta löytyisi tuota Brazil Cubaakin. Ihan mielettömĂ€n hyvĂ€ mehu oli tuo Florida, varmasti muutkin sarjan mehut ovat herkkuja. 🙂

  1. HellettĂ€ kyllĂ€ on piisannut huh. Ihanan keltaista mehua! ItsellĂ€ni vaan on &quot;sihtikurkku&quot; ettei hedelmĂ€lihamehut uppoa millÀÀn. 😉 Saakohan tuommoista ilman hedelmĂ€lihoja..? Nuo lakut on hyviĂ€. :))

    1. Mari: Tuon mehun voi esim teesihdillĂ€ siivilöidĂ€ lihattomaksi… Tytölle tein nimittĂ€in tuolla tavaoin kun hĂ€n ei myöskÀÀn tykkÀÀ hedelmĂ€lihasta. 🙂 Lakut oli tosi hyviĂ€, mutta mutustelin illan aikana koko pussin ja sain sen seurauksena vatsanvÀÀnteitĂ€. 😀 Ahneella on katala loppu. 😀

    1. LPP: Minulla on God Morgonin luomumehu jÀÀkaapissa odottamassa. 😀 Se on varmasti hyvÀÀ, sillĂ€ tavallinen mehu vie jo jalat alta. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *