Fresh news by Normann Copenhagen

Normann Copenhagen on yksi omista lempparimerkeistäni ja suurella mielenkiinnolla aina lukaisen heidän lähes viikottain ilmestyvän uutiskirjeensä…

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-27%20koht

Ihastuin mustavalkoiseen Agnes -maljakkosarjaan jo heti sen ilmestymisen aikaan ja siitä asti olen miettinyt mihin omassa kodissani saisin tuollaisen kivan maljakon sopimaan. Nyt kun makuuhuoneessa tulee olemaan valkoisen lisänä himppasen mustaakin, voisi maljakolla olla mahdollisuus… 🙂

1020_Agnes_Vase_BlackWhite_all_Group.jpg

NormannCopenhagen-agnes.jpg

1020_Agnes_Vase_BlackWhite_all_On_Row.jp

Kokoja on kaiken kaikkiaan seitsemän, joista makkarin hyllylle mietiskelen hankkivani tuon kolmantena rivissä olevan pitkulaisen maljakon. Siihen laittaisin kaikessa yksinkertaisuudessaan vain yhden kukan – kalla tai lilja olisi takuulla kaunista katseltavaa. <3

NormannCopenhagen_Blackandwhite.jpg

Oma Normann Copenhagen -kokoelmani pitää sisällään valkoisen talonmallisen Lighthouse-lyhdyn, ison ja pienen Tablo-pöydän sekä henkareista tehdyn Hang On -naulakon. Valikoimassa on omien suosikkieni lisäksi paljon muutakin ihanaa… uusin kuolauksen kohteeni on vastalanseerattu Pocket -säilytyspurkkikokoelma. <3

Normann_Copenhagen_Pocket.jpg

Sk%C3%A6rmbillede-2014-03-26-kl.-00.00.0

NormannCopenhagen_pocketcollection.jpg

Pocket-sarja on saanut inspiraationsa legendaarisesta Dorothee Beckerin Vitralle suunnittelemasta Uten.Silo-lokerikosta, joka on auttanut pientavaran säilytyksessä jo vuodesta 1969 alkaen. Normannin Pocketit kiinnitetään suoraan seinään ja niistä voi rakentaa toiveidensa mukaisen kokonaisuuden. Säilytyslokerot sopivat esim työtiloihin, eteiseen, kylpyhuoneisiin sekä meikkipöydän yhteyteen kosmetiikalle ja siveltimille. Meidän huushollissa kyseiset taskua muistuttavat irtolokerot sopisivat tytön pyödän yläpuolelle keltaiselle seinälle, jonne laittaisimme värityskirjat, värikynät ja askarteluvekottimet. Pienimpään purkkiin voisi laittaa ponnarit ja pinnit, tai terottimia ja kumeja. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-27%20koht

Syksyn ja talven sisustusvirtaukset tuntuvat olevan tummia ja pehmeitä. Utuiset harmaansävyt nousevat esille lähes merkin kuin merkin uutuustuotteissa, aina haaleasta harmaasta lähes mustanpuhuvaan tummuuteen asti. Graafinen ja terävän kontrastin omaava mustavalkoisuus ei ole tulevana talvikautena enää trendien huipulla, vaan kokonaisuuksia pehmennetään näillä nimenomaisilla harmailla ja erilaisilla puunsävyillä. Itse en usko lähteväni mukaan pehmennysbuumiin vaikka se ihanalta näyttääkin, vaan suosin jatkossakin runsasta valkoista. Mielenkiinnolla kuitenkin tänä syksynä seuraan sisustustrendien kehittymistä, sillä pitkästä aikaa tuntuu siltä että jotain todella tapahtuukin, sekä värien että muotojen ja materiaalien osalta. 😀

Huomenna on tulossa ensimmäinen osa pihistä tai panosta -sisustussarjastani, jossa käydään ruokailutilan kimppuun. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Normann Copenhagen)

Ps. Designboxin alekoodi OMABLOGI on voimassa vielä reilun tunnin, joten erityisesti Mayn -ritiläkoreja kärkkyvien kannattaa käydä tekemässä ennakkotilaus alekoodia hyödyntäen. 🙂

2 kommenttia “Fresh news by Normann Copenhagen

  1. Minun suosikkimerkki myös ! 🙂 Minulla vuorostaan kyllästyttää terävä musta-valkoinen, mutta pelkkä valkoinen ei. 🙂 Itse olen lievään pehmentämiseen ajatellut lähteä, tai lähdinkin jo 😀

    1. Jonna: Tasamääräinen mustavalkoisuus on kaunista, mutta itse en ihan niin graafiseen linjaan halua mennä. Valkoinen on ehdoton lempparini ja puunsävyyn yhdistettynä se on todella kaunis. Ihme kyllä, olen tänä päivänä pelkästään kiitollinen siitä etten aikoinaan lähtenyt vaihtamaan vanhaa tammiparkettiani valkoiseksi. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *