Drinksut & vilautukset :)

Ystäväni kätköistä löytynyt Ikean PS-malliston pyöreä Kvarnsten-pöytä on nyt paikoillaan, kiitos nostoavuksi tulleen apulaiseni. 🙂 Pöytä painaa melkoisesti ja se on muodoltaan sellainen, etten itse saanut sitä nostettua pystyyn jalkojen kiinnityksen jäljiltä. Samaan syssyyn kannoimme tammisen (myöskin hyvin painavan) ruokapöytäni varastoon, ja vaikka tammea olenkin oppinut rakastamaan ja tykkäsin pöydästäni todella paljon, olen tähän vaihdokseen äärettömän tyytyväinen. <3

iIMG_7957.jpg

Mies-ystävänikin innostui kuvailemaan ja pakko sanoa, että hänellä on kyllä kuvaussilmää. Jännä on aina nähdä toisten ottamia valokuvia, sillä niissä on aina erilainen fiilis ja erilaiset tarkennuskohteet kuin mitä itse tykkään täällä huushollissani kuvailla. 😀 Huomenna postailen teille pöydästä paremmin, sillä koti on tällä hetkellä sotkun vallassa enkä jaksanut edes harkita siivoamista. 😀

IMG_7947.jpg

iIMG_7945.jpg

Pöytien kanniskelun kunniaksi kohotimme terveelliset drinksut, jotka sisälsivät BonAquaa, appelsiinituoremehua, tilkan verigreippimehua sekä sitruunaa. 😀 Pirteää perjantai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3

4 kommenttia “Drinksut & vilautukset :)

    1. Janna: Tuo vichyveden ja mehujen yhdistelmä on superherkkua, voisin hörppiä sitä litrakaupalla. 🙂 Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;

  1. Mustakin on hauska katsoa poikaystävän ottamia kännykuvia, koska hän ei ole kuvaillut läheskään niin paljoa kuin minä, mutta hän on hyvin kärsivällinen ja jaksaa tarkentaa kuvat hyvin, niin ne ovat yllättävän hyviä ja luovia otoksia – ihan erilaisia kuin mitä itse ottaisi. :)<br />
    <br />
    Jos kiinnostaa, vilkuile mun blogia, joka löytyy osoitteesta <a rel="external nofollow" href="http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/</a&gt; 🙂

    1. Krissu: Ihan sama juttu, itse kuvaan kotona hyvin vauhdikkaasti ja ystäväni vuorostaan tarkensi ja zoomaili tosi pitkään ja sai aikaan ihan erilaisen fiiiskuvan, tarkemman ja terävämmän. 🙂 Kiitos kutsusta, tulenkin vierailemaan heti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *