Pressa Gold Label – kahvianalyysi :)

Hei, olen kahviaddikti! ūüôā Aamuni eiv√§t k√§ynnisty ilman isoa h√∂yry√§v√§√§ kahvikupposta… Ty√∂n lomassa vietetyt kahvitauot eiv√§t tunnu tauoilta ilman kahvia… Ruoan j√§lkeinen kahvihetki auttaa ruoansulatuksessa ja ehk√§isee ruokaraukeutta (v√§symyst√§)… Rentouttavat iltakaffet nautiskelen omassa rauhassa tyt√∂n menty√§ nukkumaan, ik√§√§nkuin palkintona suoritetusta p√§iv√§st√§. ūüôā Suosikkini kahvimerkeist√§ on kautta aikain ollut Pauligin Presidentti. Olen kokeillut useita eri merkkej√§, mutta Presidenttiin aina palannut takaisin sen t√§ytel√§isen maun vuoksi. Yst√§v√§ni kanssa olen monesti kinastellut kahvimauista – h√§n on sit√§ mielt√§ ett√§ kaikki kahvit maistuvat samalta, mutta omassa suussani maistan kyll√§ selv√§n eron esimerkiksi Presidentin ja Kulta Katriinan v√§lill√§. ūüėÄ Kyseinen kinastelukaverini¬†piipahti kyl√§ss√§ ja toi mukanaan maistiaiseksi Pauligin Presidentti Gold Label -kahvia. ūüôā

IMG_8030.jpg

IMG_8040.jpg

President Gold Label on paahtoasteeltaan tummempi kuin perus Pressa, maku on intensiivisempi ja kest√§√§ suussa pitemp√§√§n. Tykk√§sin t√§st√§ todella paljon, vaikka tummapaahtoiset kahvit eiv√§t olekaan ihan minun juttuni (esim tumma Juhlamokka on aivan liian tujua). Laatukahvit ovat aina parhaimmillaan itse jauhettuna ja mustana juotuna, mutta ajans√§√§st√∂n vuoksi ostan kahvini l√§hes aina valmiiksi jauhettuna ja juon sen maidolla. ūüôā¬†T√§ss√§ postausta naputellessani h√∂rpp√§ilen toista kupillista kyseist√§ kaffetta ja vaikka t√§m√§ oikein hyv√§√§ onkin, taidan kustannussyist√§ ostaa jatkossakin tavallista Presidentti√§. ūüôā¬†

T√§mm√∂inen pikapostaus t√§h√§n v√§liin ennen illan asupostausta. ūüôā Ulkona muuten alkoi juuri nyt ukkostaa, ihanaa! <3

6 kommenttia “Pressa Gold Label – kahvianalyysi :)

 1. Kyllä minäkin olen oppinut tunnistamaan kahvin eroja ja tällä hetkellä mielikahvini on juhlamokka. Juon aina kahvin mustana,mutta siitä olin yllättynyt että ei ole ihan sama mistä kupista sitä juo kahvinsa! Mitä ohuempaa posliinia kuppi on sitä paremmalta se maistuu. Nyt sai teemanmukit ja Pentikin savikupit jäädä kaappiin kun ostin uudet pienet valkoiset posliinikupit Villeroy&amp;bochilta ja uskottava se on, kahvi maistuu ihan eriltä ja PALJON paremmalta!

  1. Maarit: Olen kuullut tuon saman kuppien vaikutuksesta kahvin makuun, mutta itse en ole p√§√§ssyt viel√§ kokeilemaan sit√§ k√§yt√§nn√∂ss√§. Kahvihan on melkein kuin viini, sill√§ erotuksella ett√§ kahvi ei parane vanhetessaan. ūüėÄ Vanhemmat ihmiset juovat kahvinsa mieluiten niist√§ ihan ohuista pikkukupeista varmaankin juuri tuosta syyst√§. :)<br />
   <br />
   Juhlamokka on hyvä kahvi, maku ei paljoakaan eroa Presidentistä.

  2. Minä olen kai sitten tuo vanhempi nainen :), en minäkään ensin uskonut mutta kun siskon luona join kahvia ohuista posliinikupeista, ostin heti itselleni samanlaiset. Ja kupit on tosi kauniit ja yksinkertaiset, ihan vitivalkoiset. Suosittelen kokeilemaan!

  3. Maarit: T√§ytyy p√§√§st√§ kokeilemaan itsekin onko tuossa tosiaan per√§√§. ūüôā

 2. Pakko kommentoida sen verran, ett√§ kuvassa olevat Gold Label ei ole sama mit√§ Suomessa myyd√§√§n. Tuo kahvi on tarkoitettu Baltian maille ja on maultaan aivan erilainen, kuin suomen presidentti Gold Label. ūüôā

  1. Kerttu: Tämä oli todella hyvää kahvia. &hearts; Eroaakohan maku kovinkin paljon suomalaisesta versiosta? Onko sinulla tietoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *