Arkiminäkuvia :)

Ystäväni innostui tänään kuvailemaan perjantaipuuhastelujani ja kerrankin minulla on jakaa teille luonnollisempia ja aidompia arkiminäkuvia, not taken by me! 🙂

Sarjakuva556678.jpg

Kuvasarja55667.jpg

Moni on viimeisen vuoden aikana ehtinyt ihmettelemään miksen postaile enemmän asupostauksia tai miksen halua toteuttaa meikkitutorial-postauksia. Syynä omakuvien (#selfien) vähäiseen määrään on se, etten ole koskaan viihtynyt kameran edessä ja kotioloissa minusta tuntuu hölmöltä ja vaivaannuttavalta hymyillä pelkälle kameralle. Omissa asukuvissani näytän mielestäni aina hieman oudolta, sillä ilmeet ovat joko aivan hirveitä tai sitten näytän jähmettyneeltä patsaalta, hihii. 🙂 Asukuvien aiheuttama työmäärä on hyötyyn nähden todella suuri, sillä sadasta kuvasta korkeintaan kaksi on kelvollisia julkiseen levitykseen. 🙂 Kuvattavanakin olen aikamoinen painajainen – en osaa olla sekuntiakaan paikoillani, vähintäänkin suu käy ja kädet heiluu, mikä ei tietenkään edesauta onnistuiden kuvien saantia. 😀 

Sarjakuva5566789.jpg

Sarjakuva5566778.jpg

Tämä neiti verkkarihousu suuntaa kohta iltalenkille ja sen jälkeen saunomaan. Ostin perjantaipalkinnoksi litran mustikoita ja mansikoita, joita herkuttelen sellaisenaan Valehtelevat Viettelijät -sarjan kolmoskautta katsellessani. Iloista iltaa kaikille! 🙂

4 kommenttia “Arkiminäkuvia :)

  1. Siellä se touhuilee mun ihana Miia ♥ ♥ ♥ Ääääää…. Nyt tuli taas kauhee ikävä sua kun näki nää kuvat ♥

    1. Dara: Täällähän mie! 😀 Meidän pitää treffailla tässä syksyn aikana, voitaisi vaikka pitää ne viimevuoden pikkujoulut viimeinkin?!? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *