Tuunattua, kirppisteltyä & saatua uutta (tytön huoneessa)

Tytön huoneen nurkkaan on ilmestynyt pieni suloinen seinähylly. Olohuoneen seinällä olevasta laajennuksesta ylimääräiseksi jääneet hyllylevy ja sivulaita täydentyivät puuttuvilla osilla, jotka ostin tuttavani kirppiskuormasta. 🙂 

iIMG_8510.jpg

iIMG_8386.jpg

jaahypenkki_8398.jpg

Seinähyllyn alta löytyy neidin “jäähypenkki”, jota pari kertaa viikossa joudumme hyödyntämään huonon käytöksen vuoksi. 😀 Kyseessä on toinen kahdesta roskiksesta löydetystä ja valkoiseksi maalaatusta tuoliaarteestani. Jäähyvahtina toimii Ihmemaasta saatu kotimaisen Mailandian valmistama veikeä Tyyne Pipari -tyyny. 🙂

iIMG_8402.jpg

iIMG_8514.jpg

piIMG_8514.jpg

Innostuin kuvia läpikäydessäni muokkailemaan niitä ja sain aikaan hauskoja otoksia. Ylläolevan kuvan keltainen raita-aurinko syntyi Picasa-ohjelman Osittain Mustavalkoinen -moodilla, fokusoimalla väriympyrän ydin auringon keskelle ja säätämällä sen kokoa sopivaksi. Samalla tavalla syntyi myös pienemmällä värialueella varustettu alempi kuva. 🙂 

piIMG_8398.jpg

iIMG_8388.jpg

iIMG_8391.jpg

Valkoiseksi maalaamani pinnatuoli, String Pocket -hylly, Bojensenin puuapina ja keltainen väri ovat yhdessä kivan retroja. 😀 Mukavaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen! <3

8 kommenttia “Tuunattua, kirppisteltyä & saatua uutta (tytön huoneessa)

 1. Oho! Onpa teillä tapahtunut muutosta! Olen tässä kesän aikana seuraillut blogeja vain puolella silmällä, ja teillä näyttää olevan ihan erilaista kuin vielä alkukesästä.<br />
  <br />
  Oliko tytön synttärilahjaksi saama työpöytä aikaisemmin tässä uuden hyllyn paikalla? Missä se on nyt?

  1. Kirpparikeiju: Tytön String-pöytä on samalla vanhalla paikallaan, uutta pocketia vastaapäätä olevalla seinällä. Tuossa String Pocketin alla oli aikaisemmin sänky, mutta viikko sitten vaihdoin sängyn ja Muuton Stacked-hyllystön paikkaa keskenään. 🙂

 2. Ihanan näköistä! Tykkään tuosta raitaseinästä kovin 🙂 Tuli tuosta jäähypenkistä mieleeni, kun pari viikkoa sitten Ikeassa kuuntelin erään pikkutytön juttuja: &quot;Kato äiti, tässä on tälläinen tuoli missä voi miettiä! Kato äiti, tässä voi sitten istua ja miettiä…&quot; Onkohan siinä äiti käskenyt joskus tytön jäähypenkille istumaan ja miettimään tekosiaan 🙂

 3. Otsikosta päästäänkin aiheeseen…miten olisi teema,en osta mitään kuukausi?pystytkö siihen?ruoka tietty sallittu:)

  1. Nasu: Pystyn toki ja olen ostolakkokuukausia viettänytkin. 🙂 Nyt tosin ajankohta on huono, sillä tyttö tarvitsee uusia syys- ja talvivaatteita ja itselleni minun pitää ostaa pari mustaa neuletta sekä jakku, joita voin käyttää töissä. 🙂

 4. Miten on mahdollista noinkin tarkalta kuin sinä että tilasit ylimäärisiä osia vaatesäilytyskokonaisuuteen?<br />
  Etkö voi myöntää reilusti että tämäkin on uusi hankinta?

  1. Ylimääräinen: String Pocketia ei myydä osissa vaan kokonaisina hyllypaketteina, joten olohuoneen hyllykokonaisuutta varten olen ostanut kaksi paketti Pocketteja (yht. 4kpl sivulaitoja). Kuten alla olevan postauksen kuvasta voit laskea, on kokonaisuudessa vain 3kpl sivulaitoja, joten yksi jäi yli. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/2-x-string-pocket&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/2-x-string-pocket</a><br />
   <br />
   Ylimääräinen hyllylevy on makuuhuoneen String Pocketista. Hyllyllä on kukkia kahdessa tasossa, joten kolmas hyllytaso ei mahtunut.<br />
   <br />
   Postauksessani selkeästi kerron että puuttuvat String Pocket-osat ovat uusi hankinta, ostin ne tutultani jolla itsellään samoista syistä jäänyt yli yksi sivulaita sekä kaksi hyllyä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *