Viimeiset kesäiset makuuhuonekuvat!

Nappasin siivotusta makuuhuoneesta viimeiset kesäiset sisustustuskuvat ennen syksyisempään asuun siirtymistä. Illat ovat jo alkaneet pimenemään ja sen seurauksena kaipaan joka syksyiseen tapaani muhevampaa petausta ja enemmän pehmoisia tekstiilejä. Seuraavan lakananvaihdon yhteydessä kaivan Bestå-kaapin uumenista kesälomalla olleet torkkupeittoni ja koristetyynyni. 

IMG_8374.jpg

IMG_8505.jpg

Seinähyllylle ajattelin lisätä muutaman kirjan, joita olen keväästä asti säilytellyt Bestå-kaapissa. Myös kirjastosta lainaamani opukset voisin siirtää hyllylle, mikäli ne mahtuvat syvyyssuunnassa pieneen String Pocketiin. 

IMG_8487.jpg

Olen kahdenvaiheilla valkoisen ja messinkisin Artekin A330s-riippuvalaisimen kanssa. Messinkinen valaisin on aivan ihana ja se sopii syksyiseen sisustukseen hieman valkoista paremmin, mutta tykkään kovasti myös tästä valkoisesta versiosta…

iIMG_8503.jpg

Kippuralehtisen kasvin tilalle ajattelin vaihtaa jokinlaisen pienen puun, jossa olisi syksyisempi fiilis. Puuhun voisin kenties ripustaa loppuvuodesta pienet koristevalot tuomaan (jouluisaa) tunnelmaa. 

IMG_8338.jpg

Syksyisistä sisustussuunnitelmistani postailen teille huomenna lisää! 🙂 Aurinkoista elokuuniltaa kaikille! <3

14 kommenttia “Viimeiset kesäiset makuuhuonekuvat!

 1. Täälläkin on torkkupeitot ja myös kynttilät otettu esiin. <br />
  <br />
  Haaveilen siitä messinkisestä Artekin valaisimesta, eteiseen olisi aivan ihana mutta mietin että jääkö se liian ylös.. kun ei voi matalalle laittaa. Jos päädyt valkoiseen ja jostain syystä päätät myydä messinkisen niin laitatko viestiä 🙂 voisin olla kiinnostunut 😉

  1. J: Ihanaa kun saa taas alkaa fiilistelemään syksyä! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mikäli päädyn siihen, että pidän valkoisen valaisimen katossa, olen sinuun yhteydessä messinkisen A330s-lampun merkeissä. :)<br />
   <br />
   Olohuoneessa on valkoisena samanlaiset valaisimet ja minusta ne on tosi ihanat (nyt on vain kylläkin yksi valkoinen, kun toinen on makkarissa :D) vaikka ovatkin korkeammalla. 🙂

 2. Mutta nythän on kesä! Sun sisustuksessa on joulu marraskuussa, kevät helmikuussa ja syksy alkaa kesken helteiden!

  1. Maria: Sisustuksessa kvartaalikaudet kulkevat lähes yhtä nopeasti kuin vaatemuodissakin, kevätvaatteet tulevat joulun jälkeen, kesävaatteet helmikuussa, syysvaatteet heinäkuussa alen jälkeen ja joulu alkaa loka-marraskuussa. :)<br />
   <br />
   Kun fiilistelee kesän ja kesäsisustuksen tuloa jo maaliskuusta lähtien, alkaa kaipaamaan syksyä viimeistään elokuussa. Tänään on ainakin täällä meillä melko viileä päivä, varjossa tarttee jo takkiakin. 😀

  2. Niin, viime vuonnahan olit jouluna jo ehtinyt riisua asuntosi osasta joulusisustusta. Etkö voi elää hetkessä ja vuodenaikojen mukaan? Ei sen, mitä tavaraa kaupoissa on.

  3. Maria: Tapaninpäivänä aloin riisumaan joulua pois, kuten aikaisempinakin vuosina. Joulua kun toitotetaan joka paikassa monta kuukautta, on joulun fiilis jo auttamattomasti himmentynyt joulupäivän jälkeen. :)<br />
   <br />
   Minähän nimenomaan elän hetkessä ja sisustan kotiani fiiliksen mukaan, enkä ikkunasta näkyvän vuodenajan perusteella. Meillä täällä Helsingissä on ainakin tänään kylmä päivä ja kesästä ei ole mielestäni tietoakaan. Miksi ihmeessä pitäisi väkisin iloita kesästä jos itsestäni ei siltä enää tunnu. Minulle kesä on mennyttä aikaa ja nyt alan valmistautumaan syksyn tuloon (joka on muuten lempi vuodenaikani &hearts;). Jokainen saa kotiaan laitella miten parhaalta tuntuu, niin minä kuin sinäkin. 🙂

  1. Maria: 20 astetta, sataa ja ukkostaa kuuroissa ja tuulee niin että housun puntit ja hiukset hulmuaa. Varjossa lämpötila laskee tuulen vuoksi reippaasti alle 20 asteen kymmemmälle puolen ja kyllä tuolla ihmisillä tuntuu olevan enemmän neulepaitoja ja takkeja päällään kuin toppeja ja shortseja. Itse olen muutenkin vilukissa, joten en tarkene tuohon säähän ilman takkia. 🙂

 3. No tuo makkarityyli sopii nyt ihan mihin vuodenaikaan tahansa :D<br />
  <br />
  Tässä Helsingin vieressä ei ole kyllä mitään muuta säätä ollut kuin pelkää kesää koko heinä- ja elokuun. Kesäistä sadetta, tuulta ja ukkosta tänään. Kesäänhän ukkonen kuuluu…

 4. Voi pyhä jysäys! Jokainen laittaa kotia just sen mukaan kuin siltä tuntuu!<br />
  Nyt on elokuu ja virallisesti syksy lähestymässä, joten mitä sitten jos jo aloittaa siihen valmistautumisen.<br />
  Jokainen elää niin kuin haluaa ja tuntee &amp; kokee asiat yksilöllisesti.<br />
  Ei se varmaan ole keneltäkään pois, eikä vaikuta muiden elämään.<br />
  Jatka Miia samaan malliin 😀

  1. Suffeli: Koulun alkuakin mainostetaan mediassa syksynä ja syyskauden aloituksena, joten eipä tämä minun syysintoilupostaukseni puolessa välissä elokuuta kai niin kovin suuri rikos ole. 😀 Höyryveturin tavoin jatkan puksuttamista ja postailua. 😀 Halaus! &hearts;

 5. Mahtava blogi sinulla, luen mielelläni tätä ja saa paljon inspiraatiota tätä lukiessa!<br />
  Osaat asiasi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *