Ihana aamu! ♥

Vietin aamuni Ikean Ihana Aamu-teemaa kantavan kuvastolanseerauksen merkeissä ja pääsin tutustumaan tuleviin uutuustuotteisiin ensimmäisten joukossa. Lanseeraustapahtuma toteutettiin tällä kertaa aivan ihanalla ja erityisellä tavalla – presentaatiota seurattiin webcastin välityksellä Ikean toimittaman runsaan ja herkullisen aamiaistarjoilun kanssa. Aamiaispaketistani löytyi suussa sulavien herkkujen lisäksi myös valkoinen aamutakki sekä tohvelit, joihin vilukissana kääriydyinkin mieluusti. 🙂

iIMG_8644.jpg

iIMG_8655.jpg

IMG_8641.jpg

Herkkukassista paljastui mm. vastapaistettua ruisleipää, lohta, homejuustoa, croisantteja, mansikkahilloa, kahvia sekä suosikkisettini ainesosat turkkilaista jogurttia, tuoreita marjoja sekä satumaisen makuista granola-sekoitusta. <3 Näin hyvää ja runsasta aamiaista en olekaan syönyt pitkään aikaan, olo tuntui suorastaan kuninkaalliselta valkoisessa aamutakissani herkkuja napostellen. 🙂 Korjaava ryhtiliike omiin aamuihini voisi olla paikallaan, kuulun nimittäin siihen joukkoon joka suorittaa aamun pakollisuudet kuin automatisoitu robotti – herätys, kahvit tippumaan, pikasuihkuun, puuroa napaan, ja kaikki vartissa. 🙂

IMG_8633.jpg

iIMG_8639.jpg

iIMG_8650.jpg

iIMG_8656.jpg

Ikean uuden kuvaston kantava teema on hyvinvoinnin maksimointi, joka on noussut merkittävään arvoasemaan maailmanlaajuisesti. Kokonaisuuksissa huomioidaan entistä enemmän arkielämisen sujuvuutta ja erityisesti elämänlaadun parantamista, eikä sisustus ole enää pelkkää ulkokuorta ja kauniita esineitä. Kuvaston pääosassa ovat makuu- ja kylpyhuoneet, joilla on suuri vaikutus hyvinvointiimme ja sujuvampaan arkeen. Tänään ilmestyvästä kuvastosta löytyy paljon laadukkaita, toimivia ja hyvännäköisiä sisustusratkaisuja, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja jotka sopivat jokaisen kukkarolle. Kuvastoa voit käydä selaamassa täältä: onlinecatalogue.ikea.com

Goodmorningsunshine_1.jpg

makeyourday_02.jpg

Peacefulshowertime05.jpg

Warddrobefromheaven2.jpg

Thingstobefound04.jpg

IKEAn toteuttama Life at home -kyselytutkimus osoittaa, että asuinpaikasta riippumatta ihmiset haaveilevat samoista asioista. Useimmat haluaisivat suuren, kylpylämäisen kylpyhuoneen ja viihtyisän makuuhuoneen. Toisaalta pienet kodit ja kimppakämpät yleistyvät jatkuvasti, joten monikäyttöiset huonekalut ja nerokkaat säilytysratkaisut tulevat todella tarpeeseen.

”Makuu- ja kylpyhuoneiden on mielestämme oltava sekä kauniita että toimivia. Uusien tuotteidemme avulla haluamme näyttää, kuinka tärkeitä nämä tilat ovat hyvinvoinnillemme. Suuri vaikutus on jo sillä, että säilytystilaa on riittävästi ja joka tavaralle on oma paikkansa. Yleensä tilasta ei voi tehdä suurempaa, mutta siitä voi aina tehdä toimivamman. Yli kolmannes makuu- ja kylpyhuonemallistoistamme on uudistunut kokonaan, ja nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia sisustuskokonaisuuksia näihin tiloihin. Lisäksi sekä patjamallistomme että peitto- ja tyynymallistomme ovat uudistumassa kokonaan”, IKEA Suomen sisustuspäällikkö Pia Björkell kertoo.

KLIKKAAJAINSPIROIDU_IKEA14-15.jpg

IMG_8646.jpg

Ihanaa päivää kaikille! <3

(Yhteistyössä: Ikea Suomi)

16 kommenttia “Ihana aamu! ♥

 1. Oi, mikä ihana aamu sulla on siellä ollut ♥ Pitääpä mennä heti lurkkaa kuvastoa 🙂

  1. Mia: Ihan mieletön juttu oli kyllä, ihanaa kun ei tarvinnut lähteä kotoa kukonlaulun aikaa reissuun vaan aamupala tuli kotiin ja presentaatio pyöri omalla koneella. 🙂 Minusta uusi kuvasto on parempi kuin kaksi aikaisempaa ja tuoteuutuuksista löysin useampia kivoja juttuja, kuten kukkatelineen ja Goodmorgon-sarjan valkoisena. &hearts; &hearts;

  1. Vekarus: Eilisaamu oli täyttä luksusta minulle! &hearts; &hearts; Lounasaikaankin olin vielä ähkyssä. 😀 Päiväpeitto on todella kaunis ja ehdottomasti hintansa väärtikin. &hearts;

 2. Mä olen Ikean suurkuluttuja ja nauttisin mielelläni myös tuollaisen ylellisen aamupalan ja tutustuisin uuteen valikoimaan ensimmäisten joukossa. Mutta mun täytynee tyytyä vain odottamaan kuvaston kolahtamista postilaatikkoon ja loihtia sitten aamupala aivan itse. Ikean valikoiman näet haluan aina ensin nähdä kuvastosta.

  1. Satu: Ikean kuvastoa aletaan jakamaan Ikea myymälöiden lähialueilla ensi viikosta alkaen. Myymälöihin kuvasto ilmestyy 22.8. :)<br />
   <br />
   En ollut aikaisemmin maistanut Ikean ruokaosaston tuotteita ja yllätyin miten hyvää on esim kahvi, lohi sekä mansikkahillo. &hearts; Suosittelen kokeilemaan ainakin edellä mainittuja, kun seuraavan kerran asioit Ikeassa, mikäli et ole vielä kokeillut niitä. &hearts;

  2. Myös Ikean ruokaosaston tuotteet on erittäin tuttuja :). Mustikkamehu on ihan parasta samoin hillot ja sillit. Ehkä se kuvasto jo sitten ensi viikolla kolahtaa laatikkoon.

  3. satu: Sillien ystävä en itse ole, mutta tuota mustikkamehua on päästävä maistamaan. 🙂 Toivottavasti saat kuvaston heti ensimmäisessä postitusaallossa ensi viikolla! &hearts;

 3. Oi mikä aamun aloitus! Vaikka asun oikein mielelläni täällä pohjoisessa niin joskus olen rehellisesti sanottuna kade teille etelä suomalaisille erilaisista mahdollisuuksista osallistua esim. tällaisiin juttuihin. Mutta suon sen teille :). <br />
  Ikean tyylin muutos näyttää oikein hyvältä. Innolla jään uutta kuvastoa odottelemaan.

  1. Mallu: PK-seudulla on kyllä paljon kaikenlaista toimintaa, mutta kyllä siellä pohjoisessakin on ihania juttuja joista itse autottomana yleensä vain haaveilen. &hearts; Ikean uudessa ja uusitussa tuotevalikoimassa on otettu huomioon eettiset asiat entistäkin paremmin, mm. puuvillan tuottamisessa tavoiteena on parantaa laatua sekä toimittajien olosuhteita sekä tuottoa vuoden 2015 loppuun mennessä. &hearts;

 4. Mielessä rupeaa tosiaan olemaan syksyn sisustus.&quot;sisustus tarroihin&quot; olen jo kyllästynyt.mutta olen miettinyt näitä pallovaloja roikkumaan.mitä mieltä olet niistä?kyllästyikö niihin helposti.kiitos 🙂

  1. minni: Itse en ole vielä kyllästynyt valkoisiin pallovaloihini ja ajattelinkin ostaa palloihin kohtapuoliin uuden valosarjan vanhan loppuunpalaneen tilalle. 🙂 Meillä siis nähdään Happy Lightsin pallovalot tänäkin syksynä ja talvena. 🙂

 5. Oih, tuollaisella aamun avauksella jaksaa pitkään!♡<br />
  Täällä odotellaan uutta kuvastoa malttamattomana!☺

  1. Titti: Aamiainen oli niin runsas etten jaksanut lounasaikaankaan syödä mitään kahvia kummoisempaa. :)<br />
   <br />
   Toivottavasti kuvasto saapuisi ensiviikon aikana sinullekin! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *