Hauskasti kuvioitu kenkäkaappi! :)

Syksy tuo tullessaan kivoja uutuustuotteita ja mm. Hobbyhallin uutuuksista löytyi tämä hauska kenkäkaappi, joka persoonallisella tyylillään sai aikaan suurta ihastusta. Oviin on kuvioitu hyllyillä lepäävät kengänkuvat ja ovien vetiminä toimii kengännauhat. 🙂 Tämä sopisi meidän eteiseen Muuton Dots-ripustimien ja yhdestä sellaisesta roikkuvan Artekin printtikassin alle tosi hyvin. <3

811056_01.jpg

809098_01.jpg

Hobbarin alennusosastolta löysin vitivalkoisesta trikoosta kotimaisena käsityönä valmistetun pyöreän Miriam-maton, jonka halkaisija on 100cm. Tälläinen olisi tytön huoneen lattialla aivan ihana, jos sitä saisi hieman isompana. Tämä 100cm sopisi loistavasti vaikkapa tulevan joulukuusen alle… näin etukäteishuomiona. 🙂

Minä jatkan nettikauppojen koluamista ja seuraavan pihistä tai panosta -postauksen työstämistä! Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Hobbyhall)

2 kommenttia “Hauskasti kuvioitu kenkäkaappi! :)

    1. Anna Maria: Viime jouluna etsin pyöreää valkoista mattoa kuusen alle laitettavaksi, mutten löytänyt sopivaa. Siitä tuli mieleeni tuo kuusenalusmatto… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *