Kylpyhuone arkiasussaan!

Kylpyhuone ei kuvien kautta vaikuta yhtään niin viihtyisältä, kuin se aamun somistuksen jälkeen omaan silmääni näytti. 🙂 Pyykinkuivausteline pestyine tyynynpäällisineen ei myöskään ole esteettisyyden perikuva, mutta toisaalta tämä on meillä tavallista arkea joten en alkanut siirtämään sitä poiskaan. 🙂

IMG_8783.jpg

Kylpp%C3%A4rikollaasi1.jpg

Kylpyhuone on tilava ja pintamateriaaleiltaan boordiraitoja ja puunsävyistä paneelikattoa lukuunottamatta yllättävän nykyaikainen ollakseen jo 12-vuotias. Kalusteiden osalta kaipaisin pientä uudistusta – lähinnä ovien, vetimien, tason, altaan ja hanan vaihdolla. Myös suihkuseinän suhteen olen miettinyt vaihtoehtoja, en haluaisi enää tuollaista tylsää seinää vaan kaarevan suihkukopin sisääntyöntyvillä ovilla ilman allasta. Ikean uuden kuvaston ja sisustussuunnittelijan pitämän presentaation seurauksena olen alkanut nyt miettimään kylpyhuoneen tärkeyttä uudella tavalla ja luulen että syksyn myötä saan itsestäni puristettua pienen kylppärirempan verran sisua ja energiaa ulos. 🙂

iIMG_8785.jpg

IMG_8841.jpg

Pesukoneen päällä on kaksi Mayn -ritiläkoria, joista pienemmässä on pesuaineita ja suuremmassa rullattuja pyyhkeitä. Pyyhkeet näyttävät tosi hyvältä koriin pinottuna ja aion monistaa tämän pienemmässä koossa käsipyyhkeillä täytettynä tuohon allastason päälle. 

Kylpp%C3%A4rikollaasi2.jpg

IMG_8823.jpg

Minua muistettiin tänään kauniin pinkillä kukalla ja olen kahdenvaiheilla pitäisikö se siirtää kylpyhuonetta somistamaan… Kylppäristä löytyy pikkuisen pinkkiä jo valmiiksi Sinin Roosa-nauha silityslaudan ja Lastensairaala -kampanjan säätövarsimopin muodossa, joten tuo kukka kruunaisi kivasti koko tilan. <3 Pinkkien pyyhkeiden ostamista olen myös miettinyt, mutta kyseistä asiaa vatvoessa on mennyt jo kohta vuoden päivät, joten ehkäpä ne eivät ole minun juttuni. 🙂

Illaksi olen varannut teille olkkari-aiheisen postauksen koristetyynykokoelmastani, joten olkaahan kuulolla! Kivaa päivänjatkoa kaikille! <3

15 kommenttia “Kylpyhuone arkiasussaan!

 1. Rivien välistä olen viime aikojen postauksista ollut lukevinani,että oletkohan löytänyt uuden rakkauden? Jos näin on, niin hienoa, onnittelut! 🙂

 2. Onnistuisikohan katon maalaaminen vai pitääkö se vaihtaa kokonaan jos haluaa sen vaaleammaksi? Varmasti vetimien, hanan ja altaan vaihdollakin saa paljon aikaan.

  1. hani: Onnistuu maalaaminen, paneelikattomaalilla sen saa valkoiseksi kun maalikerroksia on vähintään kaksi. Maalin kanssa täytyy olla tarkkana, koska kyse on kosteista tiloista. Maalin pitää olla hengittävää ja seinien sekä lattian suojaus on tehtävä todella tarkasti, muutoin se ei ole vaikeampaa kuin kattojen maalaaminen yleensä. :)<br />
   <br />
   Kaapinovet ja tason kun vaihtaa, niin kylpyhuoneesta saa tosi modernin ja ajanmukaisen. haluaisin tasoksi sellaisen valkoisen kivi- tai komposiittitason jossa allas on saumattomasti osa tasoa. Ovet saisivat olla joko vetimeettömät vedinuralla varustetut tai sitten sellaiset pitkät teräsvetimet joihin voisi ripustaa pyyhkeitä roikkumaan. Myös kaappien sisäosat ajattelin uudistaa samassa yhteydessä, ulos vedettävä pyykkikori ja syvemmät laatikot nyt ainakin tulisivat tarpeeseen noiden hyllykaappien ja pikkulaatikoiden tilalle. 🙂

  1. Elina: Pyyhkeet ovat H&amp;M Homen valikoimaa. Tätä mallia erikokoisina:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/12867?article=12867-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/12867?article=12867-A</a><br />
   <br />
   Pesuaineena olen viime kuukaudet käyttänyt Neutralin valkopyykille sekä kirjopyykille tarkeitettuja nestemäisiä pyykinpesuaineita. Niistä ei jää jälkeensä minkäänlaista tuoksua, pelkästään puhdas puuvilla tuoksuu vaatteessa pesun jälkeen! &hearts;<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.neutralzone.fi/product/category/629228/pyykinpesu&quot; target="_blank">http://www.neutralzone.fi/product/category/629228/pyykinpesu</a&gt;

  2. Kivoja postauksia ollut viime aikoinaKIN paljon:)!! <br />
   Luen ne joka päivä vaikla harvoin onnistun kommenttia jättämään.<br />
   <br />
   Jos haluaa suosia ja kannattaa suomalaista, haluaisin vinkata suomalaisen, tuoksuttoman pesuaineen, eli Erisan-merkkisen. Ostin ennen itsekin Neutral-merkkistä, kunnes tajusin että hei, suomalainenkin vaihtoehto on:)!<br />
   <br />
   Mukavaa syksyä:)!

  3. enkeli: Kiva kuulla että olet tykännyt. 🙂 Näin syksyä kohden mentäessä blogi syttyy uudestaan eloon kesän jäljiltä ja harmittelenkin ainoastaan sitä että minulla ei ole enempää aikaa bloggailuun. :)<br />
   <br />
   Erisanilla olen yhden pullollisen verran pessyt pyykkiä, hyvä tuote! 🙂 Sen saatavuus on ihmeen huono, lähimmässä S-marketissani sitä ei ole valikoimassa ollenkaan, Citymarketissa se on syntisen kallista ja Prismasta en ole nähnyt kuin hintalapun, jonka kohdalla on aina tyhjää. :)<br />
   <br />
   Ihanaa syksyä sinullekin! &hearts;

 3. Kerroit muistaakseni, että olet ostanut Savon de Marseille lasipullon, johon nykyään ostat ihan marketin käsisaippuaa, niin mitä mahdat käyttää siihen?

  1. E: Marseillen lasipulloa täyttelen milloin millakin aineella. 🙂 Välillä ostan marketista ison 3L tonkan halpaa suihkusaippuaa, jolla täytän lasipulloa. Esim tätä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://tuontitukku.fi/tuote/nestesaippua-3-l-foxtel-kauneus-ja-hygieniatuoteosastolta-/6419642030025/&quot; target="_blank">http://tuontitukku.fi/tuote/nestesaippua-3-l-foxtel-kauneus-ja-hygieniatuoteosastolta-/6419642030025/</a><br />
   <br />
   Välillä täytän pullon pahan tuoksuisieksi osoittautuneella shampoolla tai suihkusaippualla. Käsisaippuana on helppo hyödyntää kaikki sellainen pesuaine, jota ei suihkussa käydessä mielellään käytä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *