Valkoisten tyynyjen vallankumous!

Kaivelin eilen kaikki tyynynpäälliseni esille ja hain varastosta suuren säkillisen sisätyynyjä niiden täytteeksi. Hay Hee -nojatuoleissa on yhdet pitkulaiset 40x60cm neuletyynyt ja loput 11kpl ovat asettautuneet sohvalle. Tyttö on aivan innoissaan suuresta koristetyynyjen määrästä, sillä niistä saa rakennettua Disneyn Frozen-elokuvan mukaisen jäälinnan, jossa jääprinsessa Elsa asustaa. 🙂 Tyynyjen väliin on näin aikuisenakin ihana sukeltaa katselemaan televiota, vaikka osan pistänkin suosiolla pinoten sohvan käsinojien päälle.

iIMG_8755.jpg

Basket%20andpillows.jpg

Postailin teille jo maaliskuussa 2013 tästä Korbon teräksisestä korista, jollaista edelleen halajan. Ainoa erotus menneeseen on se, että nyt haluan korin olevan valkoiseksi maalattua terästä. Clas Ohlsonilla myydään lähes identtistä teräskoria alta kahteenkymppiin ja harkitsen vakavasti josko kävisin ostamassa sellaisen ja tuunaisin sen itse valkoiseksi. Isoja valkoisia teräskoreja kun ei tunnu mistään valmiina löytyvän… 🙂

iIMG_8744.jpg

Syksyisen sisustuksen osalta työnsarkaa riittää vielä melkoisesti, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. 🙂 Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3

23 kommenttia “Valkoisten tyynyjen vallankumous!

  1. H: saattaa olla sama kori jonka itsekin bongasin… Jos oli, niin se oli liian pieni kooltaan jotta sinne olisi mahtunut kahta tyynyä enempää… Käyn kuitenkin kurkkaamassa uudelleen. 🙂

  1. Laura: Orsi olisi muuten kiva, mutta tuo hieman ulkoneva pyöreys tekee siitä aavistuksen maalaisromanttisuuteen taipuvan minun silmissäni. Koon puolesta se isompi olisi tosi kyllä ihana. &hearts;

 1. Onkohan sulla vielä se stokkan valkoinen kori? :)<br />
  Oon yrittäny etsiä sitä samaista, mutta huonoin tuloksin.. Olisin kiinnostunut ostamaan 🙂

  1. Jennifer: Ei ole enää sitä, myin sen ystävälle joka kaipaili sellaista isoa punottua koria. Sitä ei taida olla enää valikoimassa, ainakaan ei ole osunut silmääni Stockmannilla käydessäni. Googlen kautta voisi löytää jotakin vastaavaa googlettamalla valkoinen rottinkikori. Onnea etsintään! &hearts;

  1. Kaisa: Paljon on, mutta ne on ihania! &hearts; Niistä saa tehtyä majan lattialle, mikä on kivaa. 🙂

 2. Varastoa koskevassa tavarapostauksessa tyynyjä oli huomattavasti vähemmän. Onko tyynyt lisääntyneet itsestään? 😉

  1. Snow: Kyllä nuo samat tyynyt olivat sullottuina varastopostauksessa pussiin. Ei ole määrä lisääntynyt. 🙂

 3. Tyynyjen määrä kyllä ampuu yli, ja rajusti. Tuo palmikkoneule-efekti on kyllä tosi kiva…pitäsköhän minunkin hankkia jo sellaista kotiini…

  1. Minsku: Kaiken ei aina onneksi tarvitse olla käsikirjan mukaan laitettua. 🙂 Meillä tyynyistä on ollut tosi paljon iloa ja tyttö tykkää rakennella niistä leikkeihinsä majoja yms. 🙂 Palmikkoneule on tosi kaunista, tuo kivasti syksyistä tuntua vaikka ovatkin valkoisia kuten muutkin tyynyt. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Kannattaa tutustua Prisman House-merkin syysuutuuksiin, siellä oli iso ja hieno kori. Värit oli kyllä musta ja turkoosi mutta äkkiäkös sen maalaat 🙂 meinasin jo itselle ostaa, hyvä ja halpa vaihtoehto Ferm Livingin korille. Clasun kori meiltä jo löytyykin, mietin vain että jos sen maalaa niin saako sen värin levittymään niihin kaikkiin pikkurakosiin? En tiedä.

  1. tintti: Yritin kuikuilla Prismassa ehdottamiasi koreja, mutten löytänyt kuvausta vastaavia. Onkohan ne uutuuksia?? Maalaaminen on kivaa joten ihan mielelläni tuunaisin korin valkoiseksi itsekin, kunhan hyvän mallinen ja riittävän suurikokoinen tulisi vastaan. 🙂 Clasun korin kanssa voi olla hankalaa saada kaikkia pieniä kolosia täytettyä, ohuella kalkkimaalilla sen saisi ehkä onnistumaan… 🙂

 5. Laitoin jo yhden kommentin mutta se mystisesti katosi?<br />
  Niin halusin vain vinkata S-Ryhmän House-merkin syysuutuuksista, silmiini osui Prismassa erittäin kiva ja kohtuuhintainen metallilankakori. Meinasin jo napata kärryyni sen mutta maltoin vielä 🙂 Kivasti geometrinen ja varmasti helppo maalata valkoiseksi. Meillä on myös se Clasun kori ja mietin miten sen maalaaminen onnistuisi että värin saisi jokaiseen pikku rakoseen kun ne pinnat menevät toistensa päältä..? 🙂 En tiedä, en ole paljon maalaillut.

  1. tintti: isompana tuo olisikin aika kiva. 🙂 Kiitos vinkistäsi, yritän etsiä tuollaisen hyppysiini ja tutkia josko sen saisi maalattua. 🙂

 6. Kauniita yksinkertaisia tyynyjä. Onko kuvissa pelkkiä sisustyynyjä vai onko kaikissa päälliset? Mistä nuo päälliset on? Näyttää kuitenkin vähän kiiltävän.

  1. Elina: Kaikissa tyynyissä on päälliset – puuvillaa, pellavaa ja neulosta. 🙂 Pellavat ja puuvillat ovat H&amp;M:ltä, neulepäälliset ovat J.F by Finlaysonin Amandat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *