Kynttilätunnelmointia!

Tänä sateisena iltana kaipaan kevyesti tuoksuvien purkkikynttilöiden tuomaa tunnelmaa, mutta niiden puuttuessa on tyydyttävä kruunukynttilöihin. Muistelin kaiholla viime syksyistä kattaustani, jonka pehmeä valkoisuus oli täydellisessä tasapainossa! ♥ 

IMG_8339.jpg

PLDSC_SP14_1_L.jpg

PLDSC_AU14_1_F_GS.jpg

The White Companyn kynttilät ovat kuolattavan ihania ja jos ei muistini petä, taisinpa tehdä näistä fiilispostauksen viime vuonnakin. 🙂 Tuttuni lähtee ensi viikolla Lontooseen ja sujautin hänelle pienen toivomuksen saattelemana ostoslistan kahdesta The White Companyn tuoksukynttilästä – silitetyn puuvillan tuoksuisesta Perfect Linen -kynttilästä sekä raikkaasta Wild Mintistä. <3

WMDCL_SP14_1_F.jpg

WILDMINT_AU14_1_EL.jpg

WMDSP_SP14_1_Ljpg.jpg

WMDCL_AU14_1_F_GS.jpg

BLDCB_AW13_1_F.jpg

BLANC-MASTER_1_EF.jpg

Toisen yllä mainitun ollessa loppu, nuuskuttelen mieluusti hätävaraksi listaamaani Blanc -tuoksua. <3 Tälläisiä kauniita ylellisyystuotteiksi luettavia purkkikynttilöitä olisi ihana saada Suomestakin, menisin varmasti aivan sekaisin jos saisin yhtäkkiä eteeni hyllyllisen verran erilaisia tuoksuvaihtoehtoja joista valikoida. 🙂 Toivomusten pohjana onkin nyt vain intuitio hyvästä tuoksusta, toivottavasti osuvat nappiin. 🙂

Tunnelmallista ja rauhoittavaa iltaa kaikille! <3

(Tuotekuvat: The White Company)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *