Ihanasti ekoa – Save the water while using me!

Olen käyttänyt Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan täysin silikonittomia hiustenpesutuotteita nyt muutaman kuukauden putkeen ja hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan. Tyytyväisyydestäni huolimatta havaittavissa oli pienoista tuoksukyllästymistä ja vaihtelun vuoksi halusin kokeilla välillä jotakin muuta. Saksalaisen palkintojakin niittäneen ekomerkin Stop the water while using me -sarjan tuotteissa on käytetty luomukosmetiikasta tuttuja luontaisia ainesosia ja tuoksuaromeja, eivätkä ne sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita, kuten ei myöskään silikonia. Omaa arvostustani lisää myös tuotteiden ekologinen valmistustapa, eläinkokeettomuus sekä kierrätysmateriaalista valmistetut pullot.

piIMG_9041.jpg

Stopthewaterwhileusingme.jpg

Päädyin ostamaan I Love Your Hair -nimeä kantavan lahjapakkauksen, joka sisältää 200ml kokoiset shampoon, hoitoaineen sekä suihkusaippuan. Tuotteita on saatavana myös erikseen ostettuna 200ml ja 500ml pumppupulloissa. Suomessa toimivat jälleenmyyjät kuten Designbox, My O My ja Olkkari eivät toistaiseksi ole ottaneet valikoimaansa 5L jättikokoista täyttöpulloa, mutta heidän kauttaa sellaisenkin voi varmasti tosifani tilata. 🙂 

piIMG_9065.jpg

piIMG_9025.jpg

Tigerista ostamani bambuinen hammasharja oli jo sen verran vanha, että se sai väistyä uuden tyylikkään mustavalkoisen tieltä. Yhden pesukerran kokemuksellani ei isoa analyysia saa aikaan, mutta ihan ok vempaimelta vaikuttaa. 🙂 Uusi mustavalkoinen harja sai kaverikseen villimintun makuisen mustavalkoiseen tuubiin pakatun ekotahnan, joka pientä pikanttia sivumakua lukuunottamatta ei suutuntumalta poikkea perus Pepsodentistä. Raikasta tuli. 🙂

piIMG_9007.jpg

iIMG_9011.jpg

Tuotteet ovat erittäin riittoisia, pieni herneen kokoinen pisara Rosmariini & Greippi -shampoota riittää puhdistamaan lyhyet ja puolipitkät hiukset. Hoitoaineen jälkeen hiukset olivat ihanan tuoksuiset ja todella pehmeät ja helposti kammattavat. Sitruuna & Hunaja -suihkusaippuan osalta en huomannut oikeastaan muuta eroa Family Freshiini verrattuna kuin herkullisen tuoksun…

iIMG_9006.jpg

piiIMG_8998.jpg

Pumppupullot oli pakattu ihanaan mustavalkoiseen kierrätyspahvista valmistettuun pahvirasiaan, jonka aion säilyttää tulevan joulun lahjapaketointia varten. 🙂

iIMG_9069.jpg

Loppuun vielä luonnonmukaisuutta edustava epäonnistunut taidekuvani, kasvi näyttää nimittäin ihan siltä että popsisi pumppupulloni lounaaksi. 😀 Nyt kun tarkemmin mietin, niin kuvahan sopii teemaan oikein hyvin – tuotteet ovat myrkyttömiä ja vaarattomia, jopa nautittuna. 😀 Älkää kuitenkaan hörpätkö pullosta vaikka niiden tuoksut ovatkin kuin tuoreesta hedelmästä puristettu mehu villiyrteillä maustetuna. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

10 kommenttia “Ihanasti ekoa – Save the water while using me!

 1. Ja käyttäjien kannattaa myös tehdä kuten merkki käskee; sammuttaa vesi tuotteiden käytön ajaksi 🙂 Minä olen myös käyttänyt tän vuoden vain luontaisista ainesosista tehtyjä kemikaalittomia shampoita, hoitoaineita ja pesuaineita ja eron kyllä huomaa hiuksissa. Oma väri tulee kauniisti esiin ja hiuksia ei ole tarvinnut leikata maaliskuun jälkeen vaikka oli kuuma kesä välissä. Nyt pitää käydä joskus lähiviikkoina siistimissä leikkausta, on auttamattomasti kasvanut ulos mallistaan, mutta muutoin ei ole kaksihaaraisia eikä muitakaan vaurioita. Tykkään suuresti! 🙂

  1. Kati: ehdottomasti kannattaa. 🙂 Hampaat olen pienestä pitäen pessyt niin että hana on kiinni, mutta myönnän että suihkussa en sammuta vettä silloin kun vaahdotan shampoota, tulee liian kylmä. 🙂 Yritän kuitenkin suoriutua aina mahdollisimman nopeasti enkä flunssakausia lukuunottamatta jää asumaan veden alle, se näkyy heti vesilaskussa. :)<br />
   <br />
   Minulla kasvaa hiukset nykyään hirmuista vauhtia, noin 1,5cm kuussa joka on polkkatukkapituudelleni välillä haitaksikin. Malli kasvaa niskasta ulos pikavauhtia ja otsatukkaa saa trimmata kahden viikon välein. 🙂 Minä leikkasin olkapäiden alle kasvaneen pehkoni tuossa jokin aika sitten leukalinjaiseksi ja nyt se rehottaa taas puolessa välissä kaulaa. Lokakuussa viimeistään on varmaan pakko tarttua saksiin, ellen innostu kasvattamaan tukkaa… taas vaihteeksi. 😀

 2. Hei!<br />
  Kiitos oikein hyvästä tuote postauksesta!<br />
  Kiinnostuin näistä tuotteista kovasti.<br />
  Onko tyhmää kysyä sinulta, että esimerkiksi tuo verkkokauppa Designbox niin onko se luotettava sivusto tilata kyseisiä tuotteita;sujuuko toimitus ja tuotteiden maksaminen ongelmitta yms?<br />
  Kiitos jo etukäteen jos pystyt neuvomaan asiassa:)!

  1. Katja: Olen tilannut Designboxista neljästi ja voin omasta kokemuksestani kertoa että on erittäin luotettava suomalainen nettikauppa. Toimitus tulee nopeasti jos tuotteita on tilaushetkellä varastossa (saldon näkee tuotteet hintatiedon vierestä sulkeista), shampoosetin tilaamisesta toimitukseen meni 3 arkipäivää. Designboxista tulee sekä tilausvahvistus että erillinen toimitusvahvistus seurantakoodilla ja usein paketti lähtee matkaan jo seuraavana aamuna tilauksesta. Itellan toimitus on se jossa menee sitten 1-3 vuorokautta siihen päälle. 🙂

 3. Oliko tämä nyt mainospostaus ja jos oli, miksei ole mainintaa aiheesta?<br />
  Saitko tuotteet ilmaiseksi?

  1. Jenni: Ei ole mainospostaus, olen ostanut tuotteet täysin normaalihinnalla itse Designboxin verkkokaupasta. :)<br />
   <br />
   Suomessa piilomainonta on laissa rangaistava teko ja se koskee myös meitä bloggaajia, erityisesti kaupallisella alustalla bloggaavia. Mainontaa sisältävissä postauksissa joista olen saanut jotakin hyödykettä (tuotteet ja / tai maksu) lukee selkeästi sekä postauksen alkujohdannossa että postauksen lopussa yhteistyöstä. Postauksen sisällöstä selviää aina onko esimerkiksi tuotteet osa yhteityötä (saatuja) ja lopussa on vielä kaneettina kertaus mainosyhteistyötahoon.

 4. Itse kannatan paljon suomalaista, mutta Erittäin hieno suomalainen -shampoot, eivät tuntuneet sopivan omaan tukkaani. Tukkani on todella paksu ja pitkä, siksi noista jäi tunne, ettei tukka peseytynyt kunnolla. Olivat siis liian hellävaraisia hiuksilleni, joita pesen kerran tai kaksi viikossa. <br />
  <br />
  Luonnonmukaisia tuotteita kannatan myös, joten mielenkiinnosta voisi testata save the water while using me -tuotteita. Pelkään vain samaa lopputulosta kuin aikaisemmin. Madaran tuotteet tosin ovat minulla toimineet ja hiukset jääneet silkkisen pehmeiksi, vaikka ovatkin luonnonkosmetiikkaa.

  1. Sarahoo: Kaikki tuotteet eivät sovi kaikille ja oikeastaan vain kokeilemalla voi tietää. Pitkille ja paksuille hiuksille Erittäin Hieno Suomalainen voikin olla täysin väärä valinta, mustikkashampoo saattaisi sopia mutta uskon itsekin että tavallinen shampoo ja koivushampoo ovat liian &quot;kevyitä&quot;. Parin viikon pesuilla saa varmistuksen sopivuudesta ja jos tuote osoittautuu vääräksi niin uutta vaan kierrokseen. :)<br />
   <br />
   En osaa sanoa miten tuo Save the water while using me -shampoo ja hoito käyttäytyvät sinun hiuksissa, mutta jos Madara on ollut hyvä niin voisin uskoa näidenkin sopivan. Koostumus on erilainen kuin EHS:n pesuaineilla, joten voi olla ihan mahdollista että nämä olisvat sinulle parempia. 200ml pullot ovat onneksi suht pieniä ja jäljelle jäävät shmapoot voi käyttää vaikka suihkusaippuana mikäli käy niin ettei tämäkään toimi toivotulla tavalla. Hoitoaineen voi käyttää vaikka latvahoitona, sillä se on aika kevyttä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *