Huilipäivä!

Viikon verran vaivannut pieni flunssanpoikanen iski kunnolla eilen. Tukkoisen nenän ja kutisevan kurkun vuoksi nukkuminen oli viime yönä yhtä tuskaa eikä meistä kumpikaan saanut unenpäästä kiinni. Katselimme yöllistä ukkosta makuuhuoneen ikkunasta ja pariin otteeseen ukkonen rysäytti niin lähelle että teki mieli mennä piiloon sängyn alle. Tänään selvisi että ukkonen oli osunut isoon kuuseen noin 100m päässä meidän kotitalosta ja saanut melkoista tuhoa aikaan, joten ei ihme että pelottikin. 😀 

iIMG_9113.jpg

iIMG_9126.jpg

iIMG_9115.jpg

Koko päivä on mennyt sohvalla ja sängyssä pötkötellessä ja parin tunnin päiväunetkin tuli otettua tytön kanssa. Tyttö alkaa olemaan vuorokauden sairastamisen jälkeen jo hieman paremmassa kunnossa, mutta oma vointini on mennyt kehnompaan suuntaan. Toivottavasti tämä on vain perusflunssaa ja olisin itsekin elävien kirjoissa pikapuoliin. Meidän unelias sunnuntain viettomme jatkuu hauskan The Jungle Bunch -animaatioelokuvan parissa ja toivottelen kaikille mukavaa päivää! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Huilipäivä!

 1. Onpas söpösiä kuvia teistä yhdessä &hearts;<br />
  Ilmeisesti alkavat syysflunssa taas kiertää lomien loputtua ja koulujen ja päiväkotien alettua. Parempia vointeja molemmille!

  1. Kaisa J: Flunssakierteet ovat taas alkaneet, meidänkin pöpö on ilmeisesti tarttunut tokaluokkalaiselta joka sai omansa koulukaveriltaan. Tyttö on jo täysin terve, mutta itsellä on pientä nuhaa ja äänenkäheyttä jäljellä. Eiköhän sekin loppuviikkoon mennessä ole kadonnut. 🙂

 2. Hei! Pikaista paranemista! Täällä toinen, jolle flunssa yrittää päälle.. Osaisitko auttaa, kun olen tilaamassa Pappelinan valkoista Svea-mattoa.. Tiedätkö, ovatko verkkokaupat Scandinavian design center ja Royal.Design.fi luotettavia paikkoja tilailla mattoa? Muita vinkkejä?

  1. Laura: Molemmista olen itse tilannut eikä ole mitään pahaa sanottavaa, uskallan suositella siis kumpaakin paikkaa oikein lämpimästi. &hearts;<br />
   <br />
   Valkoista Sveaa löytyy aika harvasta paikasta, Hannasin ja Saganin verkkokaupoista löytyy joitain kokoja Scandinavian Design Centerin ja Royal Designin lisäksi. 🙂

  1. enkeli: &hearts; &hearts; &hearts; Tyttö on jo täysin tervehtynyt, mutta minulla pientä nuhaa jäljellä. Ihmeen nopeasti kuitenkin tällä kertaa olen minäkin selvinnyt syksyn ekasta flunssa-aallosta. 🙂

  1. Susanna: Kiitos! &hearts; Kuvat otti tytön isä ja itse lisäsin hieman vaaleaa vinjettiä kuvien reunoille Picasan ohjelmalla. 🙂

 3. Kiitos Mia vastauksesta valkoista Svea-mattoa koskien! Löysinkin Tampereen Kantriina-liikkeestä maton ja se on ihana &hearts; Kiitos siis sinulle, että löysin ko. maton. Ihan suosittelujesi perusteella sen siis ostin. Nyt täytyy alkaa säästämään isoa olohuoneen mattoa varten 🙂

  1. Laura: Olen satavarma että tulet olemaan todella tyytyväinen mattoon vielä kuukausienkin kuluttua. &hearts; &hearts; Isoon mattoon säästäminen on todella fiksu päätös, itsekin säästin puolivuotta ensimmäistä isoa mattoani varten ja sitä päätöstä en ole kertaakaan katunut. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *