EC Design Store & ihanat Pocket -säilyttimet!

Sain ihanan yhteistyöehdotuksen EC Design Storesta ja innosta puhkuen valikoin testattavakseni neljä valkoista Normann Copenhagenin Pocket -säilytintä. Paikkaa ei niille tarvinnut erikseen etsiskellä, sillä minulla oli käyttöidea jo valmiina mielessäni. Tytön huoneen keltaisella seinällä ne tulevat kauniisti esille ja helpottavat pöydän siistinä pitämistä. <3

iIMG_9391.jpg

iIMG_9390.jpg

iIMG_9366.jpg

Simon Legaldin Normann Copenhagenille suunnittelema Pocket -säilytysratkaisu sisältää neljä eri kokoista osaa, joista voi rakentaa omiin tarpeisiin sopivan säilytyskokonaisuuden. Pocket ratkaisee kodin säilytysongelman hetkessä, jos kyseessä on vaikkapa lehtien, kynien, meikkien tai keittiötarvikkeiden järjestykseen laittaminen. Pocket on myös oiva tapa tuoda huonekasvit kauniisti esille, sillä ne sopivat materiaalinsa ansiosta kukka- ja yrttiruukuiksi. Tämän seinälle asennettavan säilytysjärjestelmän saa sopimaan tyyliin kuin tyyliin poimimalla sen valikoimista omaan sisustukseen sopivat värit ja koot. Pocketteja on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, joista perusvärejä ovat musta, valkoinen ja vaaleanharmaa, sekä erikoisväreissä keltainen, oranssi ja tummanvihreä.

iIMG_9367.jpg

iIMG_9394.jpg

iIMG_9385.jpg

Tytön seinältä löytyy yksi jokaista Pocket-kokoa – pienimmässä numeroa 1 kantavassa Pocketissa on keltakuorinen iPad, koko 2 sisältää hiuspantoja ja ponnareita, koon 3 purnukka toimii loistavana kynäpurkkina ja suurimmassa kokoa 4 olevassa säilyttimessa makoilevat A4-kokoiset värityskirjat ja piirustuslehtiöt. Koot 1 ja 3 sopivat muotonsa vuoksi täydellisesti myös huonekasveille ja totesin että tässä on ratkaisuni kylpyhuoneen somistamiseen. 🙂 Olen pitkään halunnut laittaa muutaman mehikasvin kylpyhuoneeseen, mutta tasotila ei riitä kuin korkeintaan yhdelle kasville. Näiden kosteutta kestävien Pocketien avulla saisin mehikasvit seinälle, korkean kaapin kylkeen kiinnitettynä. 🙂

iIMG_9371.jpg

iIMG_9377.jpg

iIMG_9375.jpg

Pocket -säilyttimien kiinnitys on äärimmäisen helppoa: kantaosa kiinnitetään ruuvilla suoraan seinään ja Pocket napsautetaan paikoilleen kannakkeeseen. Materiaali on kestävää ja helppohoitoista polypropyleenia, jonka voi pestä vaikka astianpesukoneessa puhtaaksi. Kosteudenkestävänä Pocketit sopivat kaikenlaiseen säilytykseen, jopa suihkutiloihin. Ainut huomioitava seikka on niiden umpinainen muoto, joten suihkunurkkaan asennettuna ne saattavat kerätä sisäänsä vettä joka on muistettava tyhjentää itse. Pakastumisesta ei ole erikseen mainintaa, mutta vahva polypropyleeni on tunnettu hyvästä pakkasen sietokyvystään. En kuitekaan uskalla suositella Pocketteja ulkokäyttöön, vaikken itse näe siinä hankaluuksia. 🙂

iIMG_9380.jpg

iIMG_9384.jpg

iIMG_9348.jpg

Normann Copenhagen onnistuu joka kerta yllättämään minut positiivisesti uutuusvalikoimallaan, eikä tämä syksy ole poikkeus. Tiirailin Pocketteja jo heidän kesällä ilmestyneestä syysuutuuksia koskevasta uutiskirjeestään. EC Design Storesta löytyy laaja valikoima Normann Copenhagenin, Design House Stockholmin sekä Menun aarteita, ja räjähtävässä kasvuvaiheessa oleva tuotevalikoima laajenee kattamaan monta muutakin ihanaa skandibrändiä. <3

iIMG_9370.jpg

iIMG_9356.jpg

ec_design_yhdistelma_945px_91_2_93_.jpg

EC Design Storen taustalla häärivät ihanat himosisustajat Kati ja OP, jotka ovat yhteistuumin luoneet skandinaaviseen designiin keskittyneen verkkokauppakokonaisuuden. Toiminnan perustana toimii laaja valikoima ajattomia, moderneja ja klassisia sisustustuotteita. Asiakasystävällinen lähestymistapa muotoilee asioinnista miellyttävän mutkattoman kokemuksen ja siihen kuuluu turvallisen maksamisen sekä luotettavan toimituksen lisäksi loistava asiakaspalvelu. Katilta ja OP:lta voi aina kysyä lisätietoja, antaa palautetta tai vaikkapa ehdottaa uutta tuotetta valikoiman jatkeeksi. Asiakaspalvelu on avoinna normaalisti arkisin klo 9-17, mutta he palvelevat myös iltaisin kello 17-21 välisenä aikana sähköpostin ja sosiaalisen median kuten EC Design Storen Facebook-sivun välityksellä. Oman kokemukseni kautta voin lämpimästi suositella EC Design Storea ja sen lämminhenkistä palvelua! <3

ecdesignstore.jpg

Letkeää lauantaita kaikille! <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä EC Design Storen kanssa!)

9 kommenttia “EC Design Store & ihanat Pocket -säilyttimet!

 1. Hei!<br />
  Kivalta näyttävät. Sopisivat myös meidän eteisen seinälle. Lapsen perspektiivistä katsoen, eikö noi kynät ole liian korkealla? Opettajana vaan olen huomannut, että koululuokassakin niitä tavaroita käytetään mitkä ovat helposti otettavissa.<br />
  Stiina

  1. Stiina: Tyttö ylettää seinäpurkissa oleviin kyniin ja pensseleihin ihan hyvin. 🙂 Hän tykkää enemmän väritellä lyhyillä puuväreillä, jotka on pöydällä K-mukissa hänen omasta toiveestaan. 🙂 Pompulat ja pinnit hän saa ylimmäisenä olevasta purkista ottamalla koko purkin alas kannakkeestaan. :)<br />
   <br />
   Tuo on totta mitä kerroit ja pätee lapsilla myös kirjojen valintaan – käden ulottuvilla olevia kirjoja luetaan mielellään ja liian korkealle laitetut jäävät unohduksiin. 🙂

 2. Kivannäköisiä! Yhdestä sisustusliikkeestä noita jo kyselin. Kuvista on vaikea hahmottaa, paljonko tavaraa noihin mahtuu. Onko joku noista passeli esim kännykän ja rannekellon säilytykseen? Mies kun tulee aina töistä kotiin ja länttäsee ne eteisen pöydälle…

  1. Outi: Kännykkää ja kelloa varten ostaisin tuon nro 1:sen, jossa tytöllä on keltakuorinen iPad. Sinne mahtuu puhelin, kello ja avaimet, ja ne on helppo ottaa purkista myös mukaansa, koska purkin malli on laakea ja matalahko. 🙂

 3. Hei! Ihana huone. Mutta mistä tuo pöytä/hyllykokonaisuus on kotoisin? Tarvitsen tytölleni pieneen tilaan pöydän ja hyllä ja tuo näyttää oivalliseslta.

  1. Sanna: Pöytäkokonaisuus on ruotsalaisen String Systemin moduuleista kasattu kombinaatio. 🙂 Omani olen ostanut Finnish Design Shopista: <br />
   <br />
   Kahden sivupaneelin setti: <a rel="external nofollow" href="http://bit.ly/1SsqiIv&quot; target="_blank">http://bit.ly/1SsqiIv</a><br />
   <br />
   Kolmen hyllylevyn setti: <a rel="external nofollow" href="http://bit.ly/1P5TuRp&quot; target="_blank">http://bit.ly/1P5TuRp</a><br />
   <br />
   Pöytälevy: <a rel="external nofollow" href="http://bit.ly/1RZTaY9&quot; target="_blank">http://bit.ly/1RZTaY9</a&gt;

 4. Hei! Onko noissa kaikissa erikokoisissa pocketeissa samankokoinen kiinnitys seinään? Eli pystyykö erikokoisten pockettien paikkoja seinällä myöhemmin vaihtamaan kätevästi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *