Kiva keksintö!

Olen etsinyt ruokapöydän keskellä olevaan “designyksityiskohtaan” eli reikään reunallista muovimukia tai kippoa, johon voisin istuttaa kukan ikään kuin kasvamaan suoraan pöytälevystä. Oikean kokoista ei ole kuitenkaan tullut vastaan ja olen piilotellut reikää milloin minkäkin kukkaruukun tai pussukan alla. Tänään hoksottimeni kuitenkin keksivät, että By Lassen pienemmän Kubuksen kulho-osa saattaisi nipin napin mahtua reikään ja voila, olin oikeassa. 🙂

iIMG_9590.jpg

iIMG_9549.jpg

IMG_9566.jpg

iIMG_9573.jpg

Kulho uppoaa reikään juuri sen verran, että pohja pilkottaa pöytäkannen alta ja kasvi pysyy tukevasti paikoillaan. Kubus-kulho olisi muotonsa, värinsä, materiaalinsa ja reunalevikkeensä ansiosta totaalisen täydellinen, jos se olisi leveimmästä kohdastaan kaksi senttiä kapeampi ja uppoaisi reikään kokonaan. Tämä on kuitenkin väliaikaisratkaisuna oikein hyvä ja näppärä näinkin. 🙂

iIMG_9542.jpg

iIMG_9556.jpg

IMG_9540.jpg

IMG_9568.jpg

Ajattelin vaihtaa kulhoon rönsyilevämmän viherkasvin, muratin, kirjorönsyliljan, 80-luvun hittikasvin saniaisen tai muun vastaavanlaisen. Alaspäin laskeutuvat lehdet peittäisivät kulhon reunat ja illuusio pöytälevystä kasvavasta kasvista olisi taattu. 🙂

iIMG_9582.jpg

iIMG_9581.jpg

iIMG_9592.jpg

Huomiseksi olen suunnitellut videopostauksen toteuttamista, jossa kierrän kaikki kodin tilat läpi videokameran kanssa. Jos sinulla on jotakin kysymyksiä tai muita juttuja mistä haluaisit minun videon yhteydessä kertovan, niin pitähän toiveesi kommenttiboksiin tulemaan. 🙂

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3

11 kommenttia “Kiva keksintö!

  1. Casa 23: Rönsyläinen on haettu kaupasta ja vaihdettu tuon vehkan tilalle. 🙂 Tuli tosi kivan näköinen. 🙂

 1. Toi sun viiruvehka on veden tarpeessa! Sen näkee siitä, kun lehdet alkaa roikkua alaspäin. Se on kauhee juoppo, mulla on nimittäin se ja tiedän mistä puhun. Kiva, et keksit oikeen kokosen kulhon kukalle.

  1. Laikakoira: Tuo kasvi on karmea juoppo, sitä saa kastella kolmen päivän välein ettei se ala kuukkimaan. 🙂 Kastelin sen ennen kuin laitoin tuohon pöydälle ja nyt sen lehdet on jo nousseet ylös, vaihteeksi. :D<br />
   <br />
   vaihdoin vehkan toiseen ruukkuun ja tilalle istutin sellaisen tähtimäisen laskeutuvan rehun jollainen minulla on myös makkarissa (unohdin sen nimen jo :D). Tuli tosi kivan näköinen. 🙂

  1. Mari: Asia on pihvi, videossa siis asiaa meidän valaisimista ja höpöttelen siihen oheen jotakin aiheeseen liittyvää. 🙂 Kiitokset ideasta! &hearts;

 2. Voisinko saada linkin noihin H&amp;M tyynyihin joita sulla on sohvalla? Onko niitä tuolla sivuilla? Onko ne puhtaan valkoisia vai luonnonvalkoisia?

  1. Elina: Tottakai. :)<br />
   <br />
   50×50<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/12926?article=12926-A#article=12926-X&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/12926?article=12926-A#article=12926-X</a><br />
   <br />
   40×40<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/12939?article=12939-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/12939?article=12939-A</a><br />
   <br />
   Päälliset ovat puhtaanvalkoisia. &hearts;

 3. Hauskasti keksitty! Harmi tosiaan, ettei kulho uppoa sinne ihan täydellisesti, mutta ehkä kasvin vaihtaminen saa aikaan sen efektin, mikä on mielessäsi.

  1. Tuuli: Kasvia vaihtamalla näyttää paljon kivemmalta. 🙂 Just mietin pitäisikö tehdä postaus, vaikka aihe tavallaan on sama. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *