Kotiesittelyvideo!

Olipahan työ saada siirrettyä reilu 9 minuuttinen kotiesittelyvideo Youtubeen… 🙂 Kolme tuntia meni aikaa, sillä videon koko oli täysresoluutiolla liian työläs siirrettävä. Lopulta luovutin taistelun ja säädin videon suosiolla pienemmäksi. Kuvanlaatu hieman kärsi tuosta toimenpiteestä, mutta onneksi videosta saa ihan hyvin kuitenkin selkoa. 🙂

KOTIESITTELUVIDEO_OKV.jpg

www.youtube.com/okvmiia/5AsYGdGJaMw

Ihanaa päivää kaikille ja huomiseen! <3

23 kommenttia “Kotiesittelyvideo!

 1. Sulla on ihana ääni! 🙂 <br />
  Etsin jonkin aikaa sitten inspiraatioita kodin järjestelylle ja löysin sun blogin ja jäin koukkuun! En vain ymmärrä miten jaksat osaa kommentoijista jotka käy täällä vain purkamassa omaa pahaa oloa =/ mutta ihana koti ja kiva blogi! Kiitos kun kirjoitat!

  1. M: Kiitos kivasta kommentistasi, ihana kuulla että olet viihtynyt juttujeni parissa! &hearts; &hearts; Jos sinulle tulee mieleen jotakin, josta haluaisit tietää enemmän tuon järjestelyn tai muun osalta, niin laitahan toivetta tulemaan. 🙂

  1. beeta: Kiva juttu. 🙂 Videoiden tekeminen on aina niin jännää, eilisen kokemukseni perusteella näköjään silloinkin kun olen kameran takana piilossa ja vain ääni kuuluu. 😀 Ajattelin toteuttaa videopostauksia jatkossa hieman useamminkin, jos vaan keksin kivoja aiheita mitä kuvata teille. 🙂

 2. Olipas kiva videopostaus! Olet tosi luonteva puhujakin. Videopostauksesta sai mukavan kokonaiskuvan kodistanne.

 3. Tosi kiva postaus, näitä jatkossakin! 🙂 Videolta katsottuna makkarin hyllyt näyttivät vielä kivemmilta kuin pelkissä kuvissa.

  1. moonangel: Tuo ruokailutila on livenä paljon kivempi kuin kuvissa, tilavampi ja jotenkin raikkaampikin. &hearts; Meillä on ikkunat niin kinkkiseen suuntaan ettenvastavalon vuoksi useinkaan onnistu kuvaamaan kameralla niin että saisin tuon hyllyseinän nätisti näkymään: 🙂

 4. Kiva video 🙂 Olen suunnitellut samaa, tosin kuvauskalusto on aika onneton, mutta ehkäpä saisin tehtyä.. 🙂

  1. Jaana: En tiedä mikä puhelin sinulla on, mutta jos Samsung Galaxy niin sillä saa todella hyviä videoita kuvattua, melkeimpä parempia kuin minun järkkärillä. 🙂 Ystäväni tekee omalla Galaxyllaan ihan huikeita videoita, jotka kelpaisi sellaisenaan isollekin näytölle. Minun videoni oli täysresoluutiolla reippaasti yli 2GT kokoinen eikä sit saanut ilman muokkailua vietyä Youtubeen. Jouduin lataamaan videon ensiksi iMovieen ja sieltä tallentamaan sen pienemmässä resoluutiossa takaisin koneelle, jotta Youtube sen suostui lataamaan sisäänsä. Hirmuinen homma ja meinasi mennä hermot. 😀

 5. Hei,<br />
  <br />
  Uusi lukija tässä myös kommentoi. Ihanan selkeä koti sinulla. Laitoin viime viikolla koneelle hakusanan minimalismi ja sitä kautta löysin blogiisi ja jäin koukkuun. Sain aivan hirveästi inspiraatiota laittaa turhia tavaroita pois, kiitos siitä! Ihanaa kun tavaraa hankitaan huolella. Nyt olen kolunnut vanhempia postauksiasi läpi, kovasti on koti ajan myötä muuttunut, kivalta näyttänyt aiemminkin mutta tykkään kovasti tästä simppelistä tyylistä jossa ei ole turhaa sälää. Vähemmälläkin totisesti pärjää. Kovasti odotan uusia postauksia, olet minulle oikea inspiraation lähde! Mukavaa syksyä teille!<br />
  t.Laura

  1. Laura: Lämpimästi tervetuloa lukemaan höpötyksiäni! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Muutos entiseen on todella suuri, sekä sisustustyylin että ajattelumaailmankin osalta. Raskaus- ja äitiyshöyryjen aiheuttama pesänrakennusviettini riistäytyi totaalisesti käsistä ja varsinkin tuo vuoden 2012 ajanjakso oli nyt jälkeenpäin katseltuna ihan älytöntä menoa, hihii. 😀 <br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi ja tunnelmallista syksyn aikaa! &hearts; &hearts;

 6. Minulla on tuo samainen päiväpeitto ja se meni muutossa ihan tuhannen ruttuun. Kesti silittää kun ei laittanut liian kuumalle, mutta tuo matsku on sellasta ärsyttävän helposti ryppyyntyvää ettei se kyllä kovin kauaa sileänä pysy vaikka kuin hienosti pitäis :/

 7. Olet kyllä taitava valokuvaaja ja osaat valita kodistasi edullisimmat kuvakulmat! En yhtään ihmettele, ettet kuvaile keittiötäsi, toivottavasti saat senkin rempattua muun asunnon tasolle. Ei taida tällä hetkellä kovin käytännöllinen olla? Toisaalta ihailen sinnikkyyttäsi tässä keittiöasiassa, kun yleensä sulla tapahtuu kaikki niin nopsasti 🙂 .

  1. Minna: keittiö on tuollainen raakile, mutta sen kanssa en ole halunnut liikaa kiirehtiä koska seuraavaan 10 vuoteen ei rempan jälkeen sille ainakaan tehdä mitään. 😀 Asunnonvaihtokin tuli sotkemaan kuvioita tuossa vuosi sitten ja sen seurauksena pistin kokonaan stopin keittiörempan suunnittelulle. Jos tämä koti olisi myyty, olisi ollut parasta myydä se tässä kunnossa ja uusi asukas olisi saanut tehdä unelmiensa rempan suoraan. :)<br />
   <br />
   Keittiömallikin on vaihtunut muutamaan otteeseen, olen halunnut U-muotoa, L:ää, suoraa iitä ja saarekkeellista köökkiä. 😀 Ja yksi huono kokemuskin on takana keittiörempan suhteen, joka sai silloisen remppainnon katoamaan itkun säestyksellä kokonaan. 😀 <br />
   <br />
   Keittiö on tämän kodin ja elämäni vitsaus, alkaa jo oikein pelottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan sen jälkeen kun remppa on tehty. 😀

 8. Olipa kiva video! Kotisi on kyllä kaunis 🙂 Olen harkinnut Muuton Visu-tuolien hankkimista ruokapöydän ympärille, muistaakseni sinä hankit joskus yhden sellaisen. Onko se sinulla edelleen käytössä? En bongannut sitä videolta. Olisin kysynyt mielepiteitä istuinmukavuudesta jne.

  1. T: On yksi Visu-tuoli ja voin suositella sitä oikein lämpimästi. Se on tosi jämäkkä ja laadukas, kestää takuulla kovaa käyttöä vuosikymmenet, ei epäilystäkään. 🙂 Se on myös mukava istua, vaikka puutuolille ominaisesti siinä puutuukin takapuoli jos tuntikaupalla istuksii. 🙂

 9. Kiitos kivasta blogista 🙂 Toimii täydellisesti motivaation lähteenä siivousinspiraatiota etsiessä. Ihanan selkeää, kaunista ja kuitenkin lämpimän kodikasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *