Arne Jacobsenin aakkosia!

Olen suuri Arne Jacobsen -fani ja sen seurauksena meille on kertynyt melkoinen määrä Design Lettersin tuotteita. Uusimmat tulokkaat ovat tytön kirjoitusharjoitteluun ostamani muistikirjat sekä lyijykynät, jotka ovat olleet tytölle hyvin mieluisat. Aakkostuotteista on ollut todellista hyötyäkin sillä neljävuotias tyttö osaa kirjoittaa ja tavata muutamia kokonaisia sanoja, ja kiinnostus lukemisen sekä kirjoittamisen opetteluun on selvästi kasvanut viimeisen puolen vuoden aikana. 🙂

DesignLetters6673.jpg

iIMG_9683.jpg

design-letters-arne-jacobsen-pencil-set-

128271_1.jpg

Tyylikkäät tekstiilipintaiset ja kovakantiset muistikirjat suljetaan kuminauhalla ja niitä on pienehkön kokonsa vuoksi helppo kuljettaa mukana laukussa. Harkitsin hetken aikaa että olisin tuunannut Thoughts -muistiosta itselleni kalenterin merkkaamalla tyhjille sivuille päivämäärät seuraavaksi vuodeksi, mutta totesin että läppärissä, iPadissa ja puhelimessa synkronoituva sähköinen iCalenderini on minulle toimivampi ratkaisu jatkossakin…

IMG_9725.jpg

IMG_0228.jpg

Keltaraitainen Sketches-muistio on viikon aikana täyttynyt lähes puolilleen tytön taideteoksista ja tarinoista. 🙂 Lapsen vilpitön innostus uusien asioiden oppimiseen muistuttaa minua itseäni siitä, että maailma on aikuisellekin täynnä mahdollisuuksia ja uusia asioita koettavaksi ja opittavaksi. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *