Alkusyksyn kaupunkiasu pikkuneidin tyyliin!

Syksy saapuu vääjäämättä ja ilmojen viilentymisen on jo huomannut aamujen sumuisena koleutena. Iltapäivälehtien säätietojen mukaan vietämme tämän vuoden viimeisiä lämpimiä päiviä ja siitä syntyikin idea tähän postaukseen – alkusyksyn valkoinen kaupunkiasu by pikkuneiti. 🙂

IMG_8549.jpg

asumuoti1.jpg

iIMG_8541.jpg

Asumuoti2.jpg

iIMG_8540.jpg

Neuletakki H&M, farkut Zara Girls, tennarit H&M, kangaskassi Ferm Living (pussilakanasetin säilytyspussi :D), aurinkolasit kirppis

Asukokonaisuus on lähes kokonaan tytön itsensä valitsema, ainut missä esitin muutosehdotuksen ovat nuo tennarit (jotka aluksi olivat ballerinat). Tyttö ei onneksi ole perinyt äitinsä valokuvauskammoa ja hän viihtyy kameran edessä poseeraten vaikka tunteja. Poseerausasentoihin on selvästi haettu inspiraatiota H&M:n ja Elloksen paperikuvastoista, joita hän tykkää lueskella. 🙂 

Aurinkoista aamupäivää kaikille!

9 kommenttia “Alkusyksyn kaupunkiasu pikkuneidin tyyliin!

 1. Kyllä heti kuvista näki, että tyttö viihtyy kameran edessä. 🙂 Vaatetuksen suhteen voisi varmaan todeta, että mitä isot ensin, sitä pienet perässä? 😉

  1. Saraseeeni: Viihtyy joskus liiankin kanssa, hän sai kuvausession päätteeksi pienimuotoiset raivarit kun olisi halunnut vaihtaa vaatteita ja aloittaa kuvailut alusta. 😀 <br />
   <br />
   Tyttö on varmasti saanut minulta vaikutteita ja osa vaatteista onkin sellaisia jotka olen hänelle ostanut ilman konsultaatiota. 🙂 Musta on hänen tämänhetkinen lempi-lempivärinsä, valkoisen, keltaisen ja pinkin lisäksi. Nuo samat värit ovat oikeastaan kun nyt mietin niin aika olleet tytön suosikkeja, paremmuusjärjestys on vaan vaihtunut välillä. 😀

  1. Hanna: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Tunnelmallista syksyn aikaa sinulle myös Hanna! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *