Nyt flippaa! :)

Postailin teille viikko sitten Muuton Leaf-valaisimesta ja jäin pähkäilemään millaisen meikkaamisen soveltuvan peilin ostaisin sen pariksi. Normann Copenhagenin Flip-peili oli vahva ehdokas ja viikon asiaa mietittyäni totesin sen olevan oikea valinta. 🙂

omakotivalkoinen_0690.jpg

20135214335.jpg

omakotivalkoinen_0675.jpg

omakotivalkoinen_0674.jpg

omakotivalkoinen_0671.jpg

omakotivalkoinen_06699.jpg

Normann-Copenhagen-Flip-106655.XL.jpg

omakotivalkoinen_0687.jpg

omakotivalkoinen_0669.jpg

omakotivalkoinen_0686.jpg

omakotivalkoinen_0670.jpg

Värivalintana valkoinen oli itsestäänselvyys, mutta pakko sanoa että mustana tuo peili on kyllä todella hieno. ♥ Olen aina ollut heikkona mustaksi maalattuun teräkseen, se tuntuu ja näyttää lähes poikkeuksetta aina valkoista paremmalta. Mustan ja valkoisen värin väliltä onkin siksi joskus vaikea valikoida, ja osa teistä saattaa muistaa kuinka paljon vatvoin By Lassen Kubus-kynttelikön ja Hay Hee-tuolien suhteenkin kumpi olisi parempi. Hee-tuolin uskalsin ostaa lopulta mustana, mutta metsäänhän se meni ja korjasin valintavirheeni maalaamalla tuolin valkoiseksi. 😀

l2_p343048_2200_1515-4.jpg

normann_copenhagen_lustro_flip__372000_3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-10-03%20koht

Minulla on muutamia suosikkimerkkejä, joiden valikoimasta löytyy paljon omaa silmääni miellyttäviä tuotteita. Normann Copenhagen on yksi niistä. ♥

Minun diy-printtini meni ihan pipariksi, joten postausta saatte hetkosen vielä odotella. 🙂 En ollut tajunnut että tulostimesta pitää erikseen säätää paperin paksuusasetukset, mikäli tulostaa esim valokuvia tai käyntikortteja. Paksu kartonki jäi tietenkin jumiin tulostimeen ja levitti musteet pitkin poikin paperia. Oli suuren työn takana että sain kartongin revittyä irti koneesta ja nyt tulostin sotkee ja suttaa kaikki sen läpi kulkevat paperit. Ärgh! Tulostimen kanssa taistellessani sain idean tämän postauksen hauskaan otsikkoonkin – flippaaminen viittaa sopivasti sekä peilin nimeen että ärsytyskynnykseni ylittymisestä johtuvaan hiustenhalkomiseen. 😀 

Huomiseen! <3

(Tuotekuvat: Normann Copenhagen)

7 kommenttia “Nyt flippaa! :)

 1. Onpa ihana ja kokonaisuuteen sopiva peili. Nyt et sitten enää tarvitse erillistä tarjotinta meikkejä yms. varten 🙂

  1. Hippu-76: Peili ja valaisin sopii ihanasti yhteen. 🙂 hayn pikkutarjotinta en nyt enää tarvitse, saan peilin alle kaikki tarvikkeet mahtumaan ja topsipuikkoboksi menee siinä vieressä. 🙂

 2. Oi, miten hyvin se sopii paikalleen! Meillä Flip odottelee paketissa kylppäriremonttia… On jo odottanut keväästä asti ja taitaa vielä saada odottaa jonkin aikaa.

 3. Meinaatko päivittää tavarahaastetta makuuhuoneen osalta? Missä säilytät ns. arkivaatteesi muuten kun String hyllyssä on sävysävyyn jutut?<br />
  Näytää hieman &quot;kaupan osastolta&quot; makuuhuoneesi nyt, ei millään pahalla.

  1. Tavarahaaste: Haasteen viimeisessä loppupostauksessa teen lyhyen katselmuksen nykytilanteeseen mahdollisten muutoksien osalta. :)<br />
   <br />
   Arkivaatteet ovat samaa värimaailmaa eikä minulla ole erikseen ns. parempia tai huonompia vaatteita. Ainoa väripoikkeus on kirkkaankeltaiset kesäpökät, jotka ovat varastossa tytön kesävaatteiden kanssa talvisäilössä. <br />
   <br />
   Makkarissa on vaatekauppamainen fiilis ja tykkään siitä itse kovasti. Hain itseasiassa inspiraatiota vaatekauppojen esillelaitoista kun suunnittelin tuota String-säilytyskokonaisuutta. 🙂

  1. anonyymi: tytön huone ja loppupostaus puuttuvat, tytön huoneesta teen postauksen lokakuun aikana mutta tarkkaa päivää en osaa vielä sanoa. Kotona alkaa kohta melkoinen myllerrys, joten se hieman viivastyttää hommiin ryhtymistä. 🙂 Tytöllä on eniten roipetta ja niiden erittelyyn menee takuulla koko päivä, joten syksyn menot ja kiireet ovat syynä etten ole saanut aikaiseksi ryhtyä puuhaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *