Hullujen Päivien suosikit!

Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään ensi viikolla ja kävin tutustumassa tarjontaan jo ennakkoon. Muodin puolelta löytyy tänä syksynä yllättävän paljon hyvännäköisiä vaatteita, erityisesti miehille. Ajattomia perusvärejä mustaa, valkoista sekä harmaata löytyy mielestäni aikaisempia vuosia enemmän ja vaikka tuotevalikoima on määrältään nyt pienempi, on se minusta yleissilmäykseltään parempi. Tässä omia suosikkejani, joista kahta aion kärkkyä h-hetkellä verkkokaupan puolella. 🙂

Omatsuosikkini_Hullutpaivat.jpg

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t-102014_keskiviikk

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t-102014_keskiviikk

HullutP%C3%A4iv%C3%A4t_torstai.jpg

HullutP%C3%A4iv%C3%A4tPerjantai.jpg

HullutP%C3%A4iv%C3%A4t_lauantai.jpg

HullutP%C3%A4iv%C3%A4t_sunnuntai.jpg

ostoksetverkossa_hullutpaivatcom.jpg

www.hullutpaivat.com

Minä suuntaan näillä näppäimillä kohti Kaapelin kirppistä ja toivottelen kaikille ihanaa lauantaipäivää sadesäästä huolimatta! 🙂

(Tuotekuvat Stockmann, postaus sisältää mainoslinkkejä)

28 kommenttia “Hullujen Päivien suosikit!

 1. Artekin 606 pöytä on kiva, vaikka väri voisi olla ehkä valkoinen. En ole ehtinyt selailemaan itse tarjontaa, joten tässä ihan kiva kooste sun blogissa.Omat hankinnat varmaan siirtyy tuonne joulukuulle, mitä kotiin pitäisi hankkia..

  1. Aikku: Valkoisena itsekin tykkäisin siitä enemmän. 🙂 <br />
   <br />
   Minusta on kiva että hullareilla on klassikkoja hyvässä tarjouksessa, toista Artekin valkoista jakkaraa olen harkinnut, jotta saisin pöydän ympärille Hee-tuolien kanssa samanlaiset kolme varatuolia, mutta taidan jättää toistaiseksi asian hautumaan. Valkoiset kuulokkeet ja Sinin mustavalkoisen mopin yritän ehtiä ostamaan, Mifukon kori on ehkä-listalla. 🙂 Joulualesta löytää tosi paljon edullisia löytöjä, toivotaan että tuleva alekausi tuo mukanaan kivoja hintoja kivoista tuotteista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun jatkoa! &hearts;

  1. Viivi: Tällä kertaa valikoimassa on tosi paljon perustavaraa, valkoisia kalusteita, tekstiilejä perusväreissä ja simppeleitä asioita. :)<br />
   <br />
   Kiitos haasteesta, toteutan sen pikimmiten. 🙂

 2. Bongasin kuvastosta pesukoneen, joka sulla ilmeisesti on ollut jo jonkin aikaa. Vieläkö suosittelisit sitä? Onko siinä muuten valoa rummun sisällä? Pyykätessä olen monesti sitä kaivannut, ja näin uutta hankkiessa se olisi yksi plussa.. 🙂

  1. Niina: Keskiviikon elektroniikkapuolella on sama kone 599,- 🙂 Olen ollut tosi tyytyväinen koneeseen. :)<br />
   <br />
   Rummussa ei ole valoa, mutta luukku on normaalia suurempi, joten rummun sisään näkee hyvin ilmankin. :)<br />
   <br />
   Olen tehnyt muutaman postauksen koneesta ja sen ohjelmista:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kayttokokemukseni-samsungin-kuivaavasta-pesukoneesta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kayttokokemukseni-samsungin-kuivaavasta-pesukoneesta</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/12/samsung-wd806p4sawq-kuivaava-pesukone&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/12/samsung-wd806p4sawq-kuivaava-pesukone</a&gt;

 3. Minkähänlaisessa pakkauksessa tuo String-työpöytäsysteemi tulee? Ja mitä mahtaa painaa? Mietin vain, että onko naishenkilön kannettavissa vai pitäisikö olla paku ja raavas mies mukana. 🙂

  1. kaapin paikka: Sivulaidat tulevat reilu 2 metrisessä pahvipakkauksessa, pöytätaso omassa litteässä laatikossaan ja hyllylevyt omassa lootassaan. Varsinkin pöytälevy ja hyllylevypaketti painaa kuin synti. 🙂 Ne saa nainenkin kannettua autoon, mutta yksitellen. Mitenkään ei saa kaikkea kerralla vietyä, ellei ole nokkakärryjä tai muuta apuna. :)<br />
   <br />
   Jos ostat suoraan Stockmannin myymälästä, niin he varmasti auttavat tai ainakin pitävät paketteja jemmassa kun viet niitä yksitellen autolle. Myös postissa tuo onnistuu, jos siis tilaat postin kautta kotiin. 🙂

  1. Minttu: Meillä on jo moneyphant, se oli tytön synttärilahja parin vuoden takaa. 🙂 <br />
   <br />
   Olen kärkkymässä Sinin mustavalkoista moppia ja valkoisia kuulokkeita. Ehkä-listallani on Artekin valkoinen jakkara ja Mifukon kori. 😀

 4. Samaa mieltä kuin Hippu-76, tuo banneri on kiva. Kiitos postauksesta, olisi multa muuten unohtunut hullut päivät kokonaan!

  1. Nino: Onneksi siis ajoissa huomasit, ehdit hulluttelemaan ennakkoon kuvaston parissa. 🙂 Minulla on ostoslistalla vain kaksi tuotetta, Sinin mustavalkoinen moppi ja valkoiset kuulokkeet. Artekin valkoinen jakkara on hieman siinä ja siinä, ostaako nyt kun säästää 55 euroa vai vasta myöhemmin… 🙂

  2. Niinpä! Minä taidan ainakin kotiuttaa tuon sokerikon ja kermakon, olen pitkään etsinyt sopivaa settiä kirkkaana, mutta mieluista ei ole löytynyt. Nyt iski ahaa elämys, että nuohan voisivat olla sopivat 🙂 Katsotaan kotiutuuko vielä jotain muuta.

  3. Nino: Ehditkö saamaan kaiken mitä menit hakemaan? 🙂 Minä ostin vain Artekin valkoisen jakkaran, sillä kuulin että Sinin moppi ei välttämättä olisi ollutkaan mustavalkoinen, vaan sieltä olisi voinut tulla myös muun värinen moppi. Myymälässä oli viikonloppuna pinkkejä… Eiliset kuulokkeetkin menivät sivusuun kun klo 14 niitä vasta olin menossa verkkokaupasta ostamaan, olivat jo loppuunmyydyt. No, ihan tyytyväinen olen, säästin jakkaran hinnasta 55 euroa, sillä olisin ostanut sen jokatapauksessa ennen joulua. 🙂

  4. Sain kermakon ja sokerikon, onneksi olin ajoissa sillä klo: 7.09 kaikki olivat menneet 🙂 Victoria Ghostia mietin pitkään, mutta en toistaiseksi raaski luopua mistään ruokaryhmämme sekalaisen seurakunnan tuoleistamme, niin tämä hankinta jäi vielä tekemättä. Onpa kurjaa, että moppi olisi saattanut olla jonkin muun värinen, itselle ainakin merkitsee väri (siivousvälineissäkin) paljon 🙂 Hyvä säästö tuli tuolista.

  5. Nino: ne menivät tosi vauhdikkaasti, huomasin itsekin. Isompaa S-purkkia sen sijaan oli myynnissä vielä eilenkin. 🙂 Victoriat ovat tosi kauniita tuoleja, ja sellaisia klassikkojakin jo että takuulla tulee toistekin hyviä tarjouksia vastaan. :)<br />
   <br />
   Minulle siivouvehkeiden ulkonäkö on todella tärkeä. Keittiössä on niin nätisti esillä Musta5101 astianpesuaine, keittiösuihke, tiskiharja sekä rätti ja on kiva juttu ettei päivittäin käytettäviä siivousvälineitä tarvitse jemmailla sen vuoksi että ne olisi rumia tai epäsopivia. 😀 Moppi olisi mustavalkoharmaana sopinut meidän kylpyhuoneeseen, moppi kun meillä on aina esillä kylppärin nurkassa. 😀

  6. Minäkin olen jo tovin etsinyt Zone Denmarkin mustavalkoista Confetti tiskisettiä, mutta turhaan, sen valmistaminen on ilmeisesti lopetettu. Minäkin nimittäin sitten jemmailen rumaa, pulloa, rättiä ja harjaa kun en tykkää, että ovat esillä 🙂

  7. Nino: Voi ei, Confetti setti on kivannäköinen, miksi ihmeessä ovat lopettaneet sen valmistuksen. 🙁 <br />
   <br />
   Eva Sololla on myös kiva tiskirätti, väreinä mm. valkoinen, harmaa ja musta. Rätti on sellainen mikrokuituinen vaahtomuovituubi joka pysyy pystyssä omassa rosteritelineesään ja kuivuu nopeasti. Ne ovat myös kivan näköisiä. 🙂

  8. Niinpä, Kodin 1 mm. myi Confettia ennen mutta jo aikaa sitten kaikki olivat loppu. Netistäkin haluamani väri on aina loppu joka kaupasta. Kiitos tuosta rätti vinkistä, on tosi kivan näköinen, ehkä sujautan sellaisen itselleni pukin konttiin 🙂

  9. Nino: Eva Solon rättiä on saanut ainakin Stockmannilta, Finnish Design Shopista sekä Room21:ltä. Myös muutamat muut Eva Solon tuotteita myyvät paikat ovat ottaneet valikoimiinsa kyseisen rätin. 🙂 Paketissa on kaksi tiskirättiä ja yksi metallinen pidike. 🙂

 5. Etkö tosiaan osta mistään muualta kuin Stockalta tai FDS:sta ? Tai Hobby Hallista…?<br />
  Sinulta tulevat vinkitkni osittavat em. liikkeisiin.<br />
  Hesassa on kuitenkin vaikka mitä shoppailupaikkoja joten vähän ihmetyttää mielikuviteksen puute esitellä jotian uutta.

  1. Hullut Päivät: ostan toki, mutta Stockmannilta ja Finnish Design Shopista saa sopivasti monta asiaa samalla kertaa. 🙂 Stockalla asioin muutenkin joten sisustuspuolen ostokset hoituu helposti ilman ylimääräistä seikkailua, FDS:n valikoima on skandinaavisen designin osalta lyömätön ja ilmainen kotiinkuljetus näin autottomalle erittäin suuri plussa. Muita suosikkikauppojani on mm. Seita Shop, Designbox, Formverk, Nougat, Aveo, Laatukaluste, Design Forumin myymälä ja Granit. <br />
   <br />
   Helsingin keskustassa tulee harvoin kierreltyä sisustuskaupoilla. Syynä siihen on autottomuus ja se että tytön ja rattaiden kanssa pääsee tosi huonosti kulkemaan. Nyt neidin kanssa kuljetaan jo ilmankin rattaita, mutta mitään suurta ei voi ostaa kanto-ongelman vuoksi – toinen käsi on pidettävä vapaana tyttöä varten. 🙂 Isot kalusteet tilaan yleensä netistä, ne kun saa kotiinkantona ilman ylimääräistä säätämistä. Samalla on helppo ostaa muitakin tarvittavia juttuja, jotka tulevat samassa kuormassa. 🙂

  2. Hullut Päivät: Unohtui sanoa, että blogistani löytyy kyllä monen liikkeen esittelypostauksia, uusimpana taitaa olla ECDesign. 🙂 Täältä löydät juttuja niistä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Sisustuskaupat&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Sisustuskaupat</a><br />
   <br />
   EC Design Store<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/08/ec-design-store-ihanat-pocket-sailyttimet&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/08/ec-design-store-ihanat-pocket-sailyttimet</a><br />
   <br />
   Måla &amp; More<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maala-more-annie-sloan-chalk-paint-maalauskurssilla&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maala-more-annie-sloan-chalk-paint-maalauskurssilla</a><br />
   <br />
   InDeco<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kirjekuoresta-tuoliksi-flux-flexible-design&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kirjekuoresta-tuoliksi-flux-flexible-design</a><br />
   <br />
   Ihmemaa<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/lapsiperheen-oma-ihmemaa&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/lapsiperheen-oma-ihmemaa</a><br />
   <br />
   Lapsille.com<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/11/zzzoolight-valaisimet-lapsille-comista&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/11/zzzoolight-valaisimet-lapsille-comista</a><br />
   <br />
   Pisama Design<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/pisama-design-ja-ihana-yhteistyokampanja&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/pisama-design-ja-ihana-yhteistyokampanja</a><br />
   <br />
   Lisää löytyy shoppailut ja nettishoppailut tunnisteiden alta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *