Hullujen Päivien suosikit!

Stockmannin Hulluja Päiviä* vietetään ensi viikolla ja kävin tutustumassa tarjontaan jo ennakkoon. Muodin puolelta löytyy tänä syksynä yllättävän paljon hyvännäköisiä vaatteita, erityisesti miehille. Ajattomia perusvärejä mustaa, valkoista sekä harmaata löytyy mielestäni aikaisempia vuosia enemmän ja vaikka tuotevalikoima on määrältään nyt pienempi, on se minusta yleissilmäykseltään parempi. Tässä omia suosikkejani, joista kahta aion kärkkyä h-hetkellä verkkokaupan puolella. 🙂

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit
Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit
Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Keskiviikon kivat löydöt

Keskiviikon helmiä ovat mm. String System -työpiste*, Artekin mustat ja valkoiset klassikkojakkarat* ja Jalo Helsingin Kupu-palovaroitin*. Myös Sinin mustavalkoista tehomoppia* suosittelen erittäin lämpimästi. Meillä on samanlainen pinkkinä ja tuota pienempää teleskooppivarrella varustettua moppia on helpompi hallita kuin perusmallin isompaa levymoppia.

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Torstain tärpit

Torstain tärppeinä on ehdottomasti Harri Koskisen Iittalalle suunnittelema Lantern-valaisin* ja maailman parhaan tv-sarjan Twin Peaksin keräilyboksi*, joka sisältää kaikki sarjan jaksot ja valtavan määrän poistettuja kohtauksia ja materiaalia kuvausten kulisseista.

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Perjantain parhaat

Perjantain parhaimpiin kuuluu Casa Stockmannin edulliset teräskorit*, joissa on samaa fiilistä kuin kymmenen kertaa kalliimmissa Forbon koreissa. Tämä on ehdottomasti pihistäjän valinta ja teräskorien osalta itse pidän tätä myös fiksuna valintana.

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Lauantain lempparit

Lauantain lemppareita ovat Mifukon mustavalkoiset raidalliset Kiondo-korit*, jotka sopivat kaikenlaisen säilytyksen lisäksi myös kukkaruukuiksi. Omaa silmääni miellyttää eniten tuo leveäraitainen malli ja se on yksi, jota lähden metsästämään.

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Sunnuntain suosikit

Sunnuntain suosikkeja ovat Artekin 606-sivupöytä*, jonka ostaisin välittömästi silmääni räpäyttämättä jos saatavana olisi valkoinen. Myös Urbanearsin valkoiset langattomat sankakuulokkeet* ovat hintansa väärtit ja toivottavasti ehdin nappaamaan omani. 🙂

Omat suosikkini Hullut Päivät tärpit

Vältä ruuhkat ja shoppaile verkossa

Minä en tälläkään kertaa lähde väentungokseen myymälään vaan teen ostokseni omassa rauhassa nettikaupan puolelta. Minulla ei varsinaisesti ole mitään Hullari-huumaa ja ruuhkaa vastaan, mutta toppatakki päällä hikoileminen ja jonottaminen ei innosta, eikä etenkään jos tyttö on mukana. Nettikaupassa on myös laajempi valikoima ja sieltä on helpompi löytää etsimänsä nopealla täsmäiskulla. 🙂 Jos sinäkin shoppailet mielummin verkossa, klikkaa itsesi h-hetkellä tänne: ➤ hullutpaivat.com*

Minä suuntaan näillä näppäimillä kohti Kaapelin kirppistä ja toivottelen kaikille ihanaa lauantaipäivää sadesäästä huolimatta!

Kuvat: Stockmann / Hullut Päivät, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.