Aamulla se alkaa! :)

Hullujen Päivien hulina alkaa huomenna jo klo 7.00 ja aion olla 6.45 alkaen koneella päivystämässä aamukahvin kanssa. Olen edelleen kahden vaiheilla huomisen valikoimassa olevan valkoisen Artekin jakkaran osalta ja päätinkin antaa kohtalon päättää puolestani. Klikkaan sen ostoskoriin Sinin mustavalkoisen mopin ja valkoisten sankakuulokkeiden kanssa ja ehkä ehdin saamaan sen… tai sitten en. 😀 Alla muutama oma suosikkini huomisen tuotevalikoimasta:

Hullarit_ke_startti.jpg

Hullarit_ke1.jpg

hullarit_ke4.jpg

Hullarit_ke5.jpg

Hullarit_ke2.jpg

hullarit_ke3.jpg

suosikkitarpit_ke_klo18.jpg

Hullarit_ke_iltatarpit.jpg

Iltatärpit tulevat myyntiin verkkokaupassa klo 18.00 ja Peugeotin valkoiset maustemyllyt ovat minusta iltavalikoiman parasta antia. Marc Jacobsin kelloa ihastelin myös, mutta sille ei itselläni ole tarvetta. 

hullutpaivat_stcom.jpg

Mikäli teet ostoksesi verkossa, suosittelen suuntamaan verkkokaupan sivuille jo hyvissä ajoin ennen hulinan alkamista ja kirjautumaan omilla tunnuksillasi valmiiksi sisään. Klo 6.55 alkaa todennäköisesti sivuston toimivuus takkuilla kuten aikaisempinakin kertoina, joten mitä vähemmän sinun tarvitsee klikkailla sivuilla päästäksesi kassalle, sen parempi. Ostoslista tai ostoskori ei varaa sinulle tuotetta, vaan vasta musta-keltaista KASSALLE-nappulaa painamalla voit olla varma että tuote / tuotteet on sinun. Viime kerralla kuvittelin ehtiväni ostamaan muutaman tuotteen, jotka olivatkin kassalle päästessäni loppuunmyytyjä, nopea siis pitää olla mikäli mielit saada parhaimmat tarjoustuotteet päältä. 🙂

Hulisemisiin! 🙂

(Kuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)

8 kommenttia “Aamulla se alkaa! :)

 1. Lentodiilit oli tehneet Hullujen Päivien lentohinnoista todella hyvän vertailun:<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.lentodiilit.fi/2014/10/03/mitka-stockmannin-hullujen-paivien-tarjouslennot-ovat-halpoja/&quot; target="_blank">http://www.lentodiilit.fi/2014/10/03/mitka-stockmannin-hullujen-paivien-tarjouslennot-ovat-halpoja/</a><br />
  <br />
  Hirveän moni noista lentotarjouksista ei erityisen hyviä tarjouksia tämän vertailun perusteella ollut sittenkään. Noista tavallisista tuotteista en oikein osaa sanoa, vuosikausia toiminut Lancomen Hypnose -ripsari näytti olevan oikeasti ihan hyvään tarjoushintaan.

  1. Miika &hearts; Gia: en ole peryhtynyt oikein koskaan noihin hullareiden lentotarjouksiin, joten niiden osalta en osaa sanoa mitään. 😀 Joistakin tuotteista on tosi hyviä tarjouksia, joistakin pienempiä etuja. Lastenvaatteissa on muutamia tosi hyviä tuotteita puoleen hintaan yleisestä hintatasosta, samoin kosmetiikkapuolella on muutamia huipputarjouksia. Tigin shampoosetti (joka tässäkin postauksessa vilahti) on samaa tasoa kuin mitä tukkukaupoissa myydään (esim. Hairstore), mutta jos niille on tarvetta ja ostaa hullareilta muutakin, pääsee helpommalla kun nappaa shampootkin mukaan. :)<br />
   <br />
   Artekin tuotteissa säästää 20-30% joka on jo ihan hyvä alennus, sillä harvemmin mistään saa halvemmalla. Laskin valkoisen E60-jakkaran aleprossan ja se on 27%, not bad at all. 🙂 <br />
   <br />
   Itse ostan nykyisin vain sellaisia tuotteita, joista maksaisin normaalihinnankin. Pääasiassa siis tarpeeseen tulevat. Sinin moppisetin aleprossa on pyöristettynä 24% joka on mielestäni myös oikein käypä alennus. Elektroniikan suhteen en ole hintoja seurannut kovinkaan paljoa, mutta iPad Retina 16gigaa wi-fi oli suhteellisen edullisen oloinen, muistaakseni 349,-. :)<br />
   <br />
   Hintatietoinen kannattaa olla ja onneksi hullarikuvasto ilmestyy hyvissä ajoin, jotta halutessaan voi vertailla hintoja ennakkoon. 🙂

 2. Toisaalta tuntuu niin hassulta tuo jokavuotinen kova Hullujen päivien hulinointi, markkinameininki ja kiire, mutta toisaalta ostoslistalta tuli jälleen tosi pitkä ja aionkin toteuttaa kaikki haaveeni. On se vaan ihanaa saada ihanuuksia kotiin.

  1. Nimetön: En viihdy yhtään tungoksessa ja Hulluilla Päivillä käyminen oli aika rankka kokemus. 😀 Hirveät jonot, tönimistä ja odottamista, varsinkin näin syksyllä oli tukalaa kun talvitakki päällä piti hikoilla kassajonossa kädet täynnä tavaraa jopa 30 minuuttia. :)<br />
   <br />
   Nettikauppa on ollut minulle pelastus ja Hullarit ovat nykyisin kiva kampanja, josta tekee tosi hyviäkin löytöjä. Jonkin verran pitää tietää hintatietoja etukäteen, löytääkseen järkevimmät ostokset suuresta valikoimasta. Itse olen tehnyt tällä kertaa vain yhden ostoksen, huomenna teen toisen mikäli onnea on matkassa ja ehdin verkkokaupan puolelta klikkaamaan valkoiset kuulokkeet kotimatkalle. 🙂 <br />
   <br />
   Muutama vuosi sitten ostin vähän sitä sun tätä kun halvalla sai, nykyisin ostan vain tarpeeseen ja sellaisia tuotteita jotka olisin ostanut joka tapauksessa. 🙂

 3. Kävin aamulla heti ovien avauduttua ostamassa String-tietokonepöydän (ja iltapäivällä Nomess Copenhagen-henkarit). Olin huonekaluosastolla ensimmäisten joukossa ja taakseni kertyikin sitten ihan kiitettävän kokoinen jono, jossa moni kuului juttelevan tuosta samaisesta tuotteesta. Päädyin ottamaan suht hintavan kotiinkuljetuksen, kun ei ollut tänään autoa käytettävissä ja stockalta piti rientää suoraan töihin. 🙂

  1. kaapin paikka: String-pöytäryhmätarjous on todella hyvä, ei ihme että siitä oltiin kiinnostuneita. &hearts; Kotiinkanto on Stockmannilla onneksi hieman edullisempaa kuin kalustekaupoissa yleensä, vaikka tyyristähän se aina on. 🙂

 4. Itsekin olen viime vuosina huomannut, etä useat Hullujen Päivien &quot;tarjoustuotteet&quot; saa muualta samaan hintaan tai jopa halvemmalla. Esimerkiksi Tigin shampoopaketteja olen jo vuosia hankkinut Kärkkäiseltä, jossa ko. paketti normihintaisena kympin(!) Stockan hullua hintaa halvempi. Tällä hetkellä näyttivät olevan tarjouksessa hintaan 25,90 (Hulluilla Päivillä hinta 39,90!). Hullut ovat siis hinnat -valitettavasti aina ei tosin positiivisessa mielessä!

  1. Christina: Kärkkäisellä näytti olevan Tigin settejä hintaan 30,90€. 🙂 <br />
   <br />
   Hullujen Päivien tarjoustuotteiden aleprosentit vaihtelevat 5-60% välillä. Hintatietoinen pitää olla jos haluaa hyödyntää vain parhaita tarjouksia. Tigin shampoiden osalta tarjous ei ole hyvä, mutta valikoimasta löytyy onneksi paljon todellisia hulluja hintoja. Artekin klassikkojakkaran hullarihinta on -27%, joka on tuotteeseen nähden äärettömän hyvä. Samoin Applen tablettitarjous oli keskiviikkona kilpailukykyinen. :)<br />
   <br />
   Hullujen päivien paras puoli on että sieltä saa paljon hyviä tuotteita yhdellä kertaa. Myymälässä jos asioi, voi hyödyntää tarjoukset niin vaatetus, kosmetiikka, elektroniikka ja ruokapuolellakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *