Sadetta ja harsoja!

Halusin vaihtelua ja ostin perinteisten valkoisten ruusujen sijaan nipun edullisia harsokukkia. Vihreävartiset kukat näyttävät kauniin kotoisalta valkoisessa Uashmaman paperipussukassa, jonka sisällä piilossa on muki ja kasteluvesi. Sovittelin kukkien viereen useita pieniä sisustustavaroita rasioista kynttilänjalkoihin ja Iittalan Nappuloiden kohdalla totesin heti, että kokonaisuus on siinä. ♥

omakotivalkoinen_07822.jpg

Omakotivalkoinen_9161.jpg

Sateisena ja tuulisena päivänä ei huvita ulkoilla kuin pakolliset menot, joten loppupäivä kuluu kotosalla siivoillen ja koiran iltalenkin jälkeen saunoen. Postausideoitakin on kertynyt taas hurjasti, joten illalla saattaa ilmestyä blogiarvontapostauksen lisäksi jotain muutakin. 🙂 Syksyistä ja tunnelmallista päivää kaikille!

Ps. Kipaise kurkkaamassa Facebookin puolella jakamani kuva siitä mitä huominen tuo tullessaan… 🙂

2 kommenttia “Sadetta ja harsoja!

  1. Heh, mulla on harsokukkia tällä hetkellä kolmessa eri maljakossa… 😉 Ne on kauniita, herkkiä, kestävät kauan ja ovat edullisia. Ja sopivat vielä vuodenaikaan kuin vuodenaikaan!

    1. Heidi: Harsokukat on uusi lempparini. ♥ ♥ Ne ovat niin kauniita, herkkiä ja luonnollisia. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *