DIY – minimaalisesti kimaltavat tyynynpäälliset!

Jouluista lehtijuttua varten tarvitsin kaksi koristeyynyä, jotka henkivät lumivalkeaa pakkaspäivää. Monet kaupan valmistyynyt olivat paljetein, glitterein tai tekotimantein koristeltuja, omaan makuuni liian juhlavia. Onneksi menin askarteluliikkeeseen hakemaan paketointitarvikkeita, sillä sieltä löysin hopealangalla koristeltua läpikuultavaa kuitukangasta, josta sain tuunattua itselleni juuri oikeanlaiset koristetyynyt. 🙂

omakotivalkoinen_0939.jpg

Omakotivalkoinen_0711.jpg

Omakotivalkoinen_0699.jpg

omakotivalkoinen_0941.jpg

omakotivalkoinen_0943.jpg

omakotivalkoinen_0938.jpg

omakotivalkoinen_0944.jpg

Omakotivalkoinen_DiyKoristetyyny_Teksti.

Ompelin 41x41cm mittaan leikatut kuitukangaspalat kiinni 40x40cm kokoisten H&M:n puuvillatyynynpäällisten etupuolelle. Kuitukangas suositellaan ompelemaan käsin, joten pari tuntia meni harsiessa kangasta kiinni tyynyyn. 🙂 Tyynyistä tuli todella kauniit ja hopealangan kaunis hohto on pieni pikantti säväys muutoin pelkistettyssä tyynyssä. <3 Yhdelle tyynynpäälliselle tuli hintaa 7,95€ (H&M päällinen 3,95 + kuitukangas 0,5m ja lanka 4€). 🙂

Illalla tulossa postausta olohuoneesta, heipat hetkeksi! 🙂

8 kommenttia “DIY – minimaalisesti kimaltavat tyynynpäälliset!

  1. Titti: Tuo hopealankaa sisältävä kuitukangas on aivan ihana. &hearts; &hearts; Yleensä sitä käytetään askartelussa (varsinkin hääkoristeissa) mutta jotkut on käyttäneet myös häämekoissa. &hearts; &hearts;

 1. En ymmärrä mikä vinkki tämä olevinaan on? Kauniita ovat, mutta eihän näitä tosiaankaan voi heikon laatunsa vuoksi käyttää muutoin kuin kuvauskoristeena. Kenellä riittää aikaa harsia tuollaisia useita tunteja, jos eivät kestä kuon hetken (ymmärrän, että tarvitsit itse kuvausrekvisiitaksi)? <br />
  <br />
  Olen lisäksi viimeisten kuukausien aikana ihmetellyt postaustahtiasi. Pidän tyylistäsi ja sinulla on kaunis koti, mutta useat postaukset ovat ihan ihmeellisistä asioista ja tuntuu kuin olisivat väkisin tikusta asiaa tyylillä tehtyjä. Haluan myös antaa palautetta amerikkalaistyylisistä kaunolla kirjoitetuista iskulauseista, joita nykyään on kuvien päällä. Itse katselisin blogisi kauniita kuvia mielummin ilman niitä. <br />
  <br />
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  1. Irmeli: Nämä ovat kyllä käytössä aivan kuin muutkin meidän koristetyynyt. Ommel ei ole revennyt ja kuitukangas on pysynyt täysin ehjänä vaikka tyynyihin on nojattu ja niiden päällä on istuttu. Totta on, että vesipesua ei suositella kutistuvuuden vuoksi, mutta harva pesee tämän tyylisiä tyynynpäällisiä muutenkaan. Esim liimalla kiinnitetyt kaupasta valmiina ostettavat glitterhile-tyynynpäälliset kuuluvat täysin samaan kastiin minun tuunaukseni kanssa, ei ehkä käytännöllisyyden vuoksi aivan paras vaihtoehto, mutta silti kiva lisä sisustuksessa. :)<br />
   <br />
   Tuon kuitukankaan saa halutessaan helposti irti leikkaamalla ommellangan poikki. H&amp;M:n vanhat valkoiset tyynynpäälliseni ovat taas sen jälkeen tavalliset puuvillapäälliset. 🙂 Minusta tämä oli loistava tuunausidea enkä näe mitään syytä miksen olisi postannut tästä blogissani. <br />
   <br />
   En ymmärrä lainkaan mitä tarkoitat kommentissasi mainitulla &quot;useat postaukset ovat ihan ihmeellisistä asioista ja tuntuu kuin olisivat väkisin tikusta asiaa tyylillä tehtyjä&quot;. Tarkoitatko kenties sisustusaiheiden ulkopuolisia postauksia? Olen alusta asti postannut blogiini muitakin lifestyleaiheita, kuten muotia, kosmetiikkaa, tuotetestauksia, elokuvia, harrastusjuttuja ja vähän ruoka-aiheitakin aina silloin tällöin. Blogi syntyy minun arkipäivistäni ja elämästäni, mikä milloinkin on itselleni ajankohtaista ja mistä olen kiinnostunut. Blogi on minulle ihanaa ajanvietettä ja sen parissa viihtyisin mieluusti nykyistä enemmänkin. Täytepostauksia en tee, tai ainakaan minulle ei yksikään postaus ole sellainen ollut. Ymmärrän kyllä että lukijan näkökulmasta katsottuna joskus voi tulla ns. &quot;hiljaisempia jaksoja&quot;, jolloin postausaiheet eivät jaksa innostaa kovinkaan paljoa. <br />
   <br />
   Tunnelmallista syksyä ja kiitos palautteestasi! &hearts;

 2. wow, kiva vinkki ja kauniita ovat, neuvoisitko mistä saisin tilattua itselleni White Companyn Winter -tuoksukynttilöitä, ihastuin niihin arvontasi johdosta &hearts;

  1. t: Kynttilöitä voi tilata The White Companyn verkkokaupasta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.thewhitecompany.com/&quot; target="_blank">http://www.thewhitecompany.com/</a><br />
   <br />
   Verkkokaupassa on parhaillaan menossa kamppis, jossa yli 50 punnan tilausten toimitus on maksuton. Normaalisti toimistu maksaa 7 puntaa.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.thewhitecompany.com/help/delivery-information/international/&quot; target="_blank">http://www.thewhitecompany.com/help/delivery-information/international/</a><br />
   <br />
   Toimitusaika euroopan alueelle on 5-7 arkipäivää, tuttuni on kerran tuolta tilannut ja paketti tuli kolmessa päivässä. <br />
   <br />
   Maksutapana käy yleisimmät luottokortit sekä verkkomaksuominaisuudella varutettu Visa Electron. <br />
   <br />
   Verkkokaupasta voi tilata Suomeen kaikkea muuta paitsi huonetuoksudiffuusoreita sekä isoja huonekaluja ja peilejä / tauluja. Itse en ole tilannut (vielä) The White Companyn verkkokaupasta mitään, mutta jouluksi on aikomus muutama pehmoinen paketti sieltä ostaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *