Uudet pöytäkaksoset – One Nordic Key & Normann Copenhagen Tablo

Olohuoneen hieman pitkänmallinen muoto on aiheuttanut 8 vuoden aikana useita kalusteongelmia. Yleensä ne ovat liittyneet laskutasona toimiviin pöytiin, jotka ovat blogivuosieni aikana vaihtuneet neljästi. Pöydät ovat olleet yksinään liian pieniä ja useamman pöydän ryhmänä taas vuorostaan liian suuria ja massiivisia. Olen kokeillut pitkulaa, pyörylää, kantikasta ja matalaa pöytää, yhdessä sekä erikseen, mutta ongelma on sinnikkäästi pysynyt mukana kaikki nämä vuodet. 🙂 Totesin taannoin vitsinä tarvitsevani olohuoneeseen 1,5 pöytää… En arvannut että idea jää mieleeni muhimaan kehittyen lopulta ratkaisuksi ongelmaani. 🙂 

Omakotivalkoinen_Olohuone1.jpg

OneNordic_Keytable_omakotivalkoinen.jpg

Omakotivalkoinen_Olohuone2.jpg

Omakotivalkoinen_Olohuone4.jpg

Aloin etsimään netistä pieniä pöytiä, joiden muotokieli sopii olemassa olevan Normann Copenhagenin Tablo-pöydän kanssa. Lisäpöydän piti olla pyöreä, linjakas, korkeampi kuin Tablo sekä kevytrakenteinen. Löysin One Nordicin tikkujalkaisen Key-pöydän, joka täsmäsi jokaisen vaatimuslistallani olleen kohdan kanssa – siro, ajaton, pyöreä, pieni, 51cm korkea ja valkoinen.  Key pöydän reuna tulee kauniisti matalamman Tablon päälle kerrostarjottimen tavoin. Asettelun vuoksi kokonaisuus on melkein kuin toivomani 1,5 pöytää. 🙂

Omakotivalkoinen_Olohuone3.jpg

OneNordicKey_NormannCopenhagenTablo.jpg

omakotivalkoinen_0929.jpg

omakotivalkoinen_0932.jpg

omakotivalkoinen_0920.jpg

Pöydät täydentävät toisiaan siroudella ja jykevyydellä, olohuoneen keskiö on nyt huomattavasti harmonisempi kuin koskaan aikaisemmin tässä kodissa. Joskus on kokeiltava huonoja ratkaisuja oppiakseen löytämään ne parhaimmat vaihtoehdot. 🙂 Ihanaa viikonloppua kaikille!

(Tuotekuvat: One Nordic, Normann Copenhagen. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

51 kommenttia “Uudet pöytäkaksoset – One Nordic Key & Normann Copenhagen Tablo

 1. Kiitos vinkistä käpyjen maalaamiseen :)<br />
  Mun makuuni nämä kaksi pöytää eivät sovi yhteen, tuo jykevämpi yksittäin olisi kauniimpi vaihtoehto. Muuten olkkari on hurjan nätti!

  1. Rose: Kävyistä tuli tosi kivoja. 🙂 Ajattelin mennä etsimään niitä lisää, jotta voisin kokeilla kranssin tekemistä lähempänä joulua. Joulukuuseen ajattelin niitä muutaman myös ripustaa, kun se heti koittaa. :)<br />
   <br />
   Minusta tuo pieni korkeampi pöytä sopii tosi kauniisti paikoilleen ja antaa ikkunan edessä olevalle toiselle Hee-tuolille &quot;tarkoituksen&quot;. Sieltä nimittäin ylettyy nyt laskemaan kupin pöydälle, vaikkakin joutuu hieman kurottaamaan. Ilman pikku pöytää Hee tuoli ei minusta olisi sopinut paikoilleen, se jäi liian kauaksi kaikesta ja näytti yksinäiseltä. 🙂

 2. Pöydät on upea pari! <br />
  2 stringia huomattavasti parempi kun aiempi 1.<br />
  Upeeta työtä. Kokeile seuraavaksi huomattavasti suurempaa lamppua. Kahden tilalle 1 tai 1.5 ?

  1. Miau: Olen samaa mieltä String-hyllyjen suhteen, kaksi on tuolle seinälle parempi kuin yksi, vaikka se yksikin oli tosi kiva, erilainen. :)<br />
   <br />
   Artekin valaisimista tykkään itse tosi paljon, ne ovat huomaamattomat ja sulautuvat muuhun sisustukseen antaen huomion ikkunasta aukeavalle näkymälle sekä nyt tuohon pöytäryhmään maljakkoineen. &hearts; &hearts; Jos sohva olisi kooltaan sirompi ja hieman pienempi, saattaisi yksi isompi valaisin tuossa pöydän yläpuolella ollakin paremman näköinen. Nyt olohuoneessa on kuitenkin useita kiintokohtia (eteisestä katsottuna String, makuuhuoneesta katsottuna pöytä ja sohva, ruokailutilasta pöytä ja ikkunasta aukeava maisema) joten valaisimen suhteen vähemmän on toistaiseksi enemmän. 🙂

  1. minna tienhaara: Lattialla on kaksi Pappelinan valkoista Svea-mattoa vierekkäin. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maailman-paras-matto&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maailman-paras-matto</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/maailman-helpoin-tapa-puhdistaa-matto&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/maailman-helpoin-tapa-puhdistaa-matto</a><br />
   <br />
   Yhden maton koko on 180x260cm, joten yhdessä ne peittävät lattiaa 360x260cm kokoiselta alueelta. 🙂

 3. Kaunista. Viherkasvit tekevät hienon vivahteen valkeaan sisustukseen ja harsokukat ovat yksiä lemppareitani. Onko maljakko mistä hankittu ja minkä merkin?

  1. Hippuli: Viherkasvit näyttävät minusta kauniilta ja tuolta seinältä ne tulevat ihanasti esiin. 🙂 Harsokukat on uusin suosikkini, sopivat syyskauteen paremmin kuin valkoiset ruusut joita olen yleensä ostellut. &hearts;<br />
   <br />
   Maljakko on Anttilasta ja heidän omaa Anno-mallistoaan. Netanttilan ja Kodin1:sen verkkokaupassa on parhaillaan huoltokatso, joten en saa laitettua sinulle linkkiä tuotteeseen. Kyseessä on valkoista keramiikkaa oleva piensisustusosastolla myytävä Anno vaasi, isompi kahdesta kokovaihtoehtoehdosta. Hinta 16,90. Maljakko on syksyn mallistoa, joten uskon sitä löytyvän lähes kaikista Anttila ja Kodin 1 tavarataloista. 🙂 Omani ostin Asematunnelin Anttilasta. 🙂

  1. minna tienhaara: Tv-taso on Ikean Bestå-sarjaa. :)<br />
   <br />
   Runkona on kaksi 120cm leveää ja yksi 60cm leveä kaappi, jotka yhdessä ovat leveydeltään 3 metriä. Alla linkit osiin:<br />
   <br />
   2kpl runko valkoinen 120 x 40 x 64cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20102154/#/40134050&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20102154/#/40134050</a><br />
   <br />
   1kpl runko valkoinen 60 x 40 x 64cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134052/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134052/</a><br />
   <br />
   5kpl Bestå Tofta korkeakiiltovalkoisia ovia 60x64cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20277865/#/50178468&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20277865/#/50178468</a><br />
   <br />
   Tasokokonaisuuden päällä on Bestå-sarjaan kuuluvat valkoiset lasilevyt, jotka tekevät tasosta yhtenäisen näköisen ja sopivat ovien kanssa kauniisti yhteen:<br />
   <br />
   1kpl Bestå päällyslevy valkoinen 180 x 40cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196537/#/20196529&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196537/#/20196529</a><br />
   <br />
   1kpl Bestå päällyslevy valkoinen 120 x 40cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196537/#/30196538&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196537/#/30196538</a&gt;

 4. Mielettömän upea! Sopii todella hyvin kokonaisuuteen! Muotokieli sopii todella kuin nenä päähän olohuoneeseesi. Ei voi todeta muuta kuin että vau!

 5. Moi! Tämä kommentti on vain sulle, joten ei tartte julkaista :)<br />
  <br />
  Tää viesti on mun sisäiseltä kielioppipoliisilta 🙂 kirjoitat tosi kivalla tyylillä sekä oikeinkirjoituksellisesti tosi hyvin, mutta olen huomannut yhden toistuvan virheen. Olen huomannut tämän saman virheen olevan melko yleinen, esim. ihmisten fb-päivityksissä.<br />
  <br />
  Eli 8 vuotta kirjoitetaan ilman väliviivaa, eli ei 8-vuotta. 8-vuotias kirjoitetaan väliviivalla. Luulenkin, että juuri tuo väliviiva tuossa 8-vuotias-sanassa sekoittaa ihmisiä sen verran, että se assosioidaan myös kun puhutaan vuosien määrästä. Ja tämä virhe näyttää monilla olevan juuri tuon vuosi-sanan kanssa, ei esimerkiksi kirjoiteta virheellisesti 8-päivää (vaikka 8-päiväinen tulisi tietenkin sekin viivalla).<br />
  <br />
  Kerroin tämän sinulle, koska ajattelen sinun olevan oikeasti kiinnostunut oikeinkirjoituksesta, sillä kirjoitat todella hyvin 😀

  1. Nanna: Toivottavasti ei haittaa että julkaisin kommenttisi? &hearts;<br />
   <br />
   Kirjoitan melko vauhdilla ja vaikka oikeinkirjoituksen osalta pyrinkin olemaan tekemättä virheitä, sattuu niitä silti lähes jokaisessa postauksessa. 🙂 Räikeimmät virheet korjaan jälkikäteen, mutta pienemmät virheet yleensä annan olla, jos lause vaan on ymmärrettävissä lukijan näkökulmasta. 🙂 Aloinkin miettimään että miksi kirjoitan tuon 8-vuotta tuolla tavalla, ehkä se on jotenkin iskostunut alitajuntaani kun niin monet kirjoittavat tuon väliviivalla. 🙂 Jatkossa yritän muistaa että vuosimäärät kirjoitetaan ilman viivaa. :)<br />
   <br />
   Haluan kiittää sinua tästä kommentistasi! &hearts; Hyvin harvoin olen saanut näin kauniisti ilmaistussa muodossa olevia &quot;korjauskehoituksia&quot; (meinasin kirjoittaa kritiikkiä, mutta minusta tämä ei ole lainkaan kritisoiva viesti :D). Kommenttisi sävy on lempeä ja asiallinen, täydellinen malliesimerkki siitä miten voi toista ihmistä ohjeistaa ja korjata ilman että tulee edes mieleen loukkaantua tms. :)<br />
   <br />
   Olet Nanna ihana! &hearts; &hearts; Tulethan jatkossakin tökkäämään minua virtuaalisesti olkapäähän, jos huomaat jotakin minulle ominaiseksi tavaksi kirjoitettuja vääriä sanamuotoja. Nuo väliviivajutut olivat minulle kouluaikana vaikeimpia, varsinkin numeraalien kanssa. :)<br />
   <br />
   Rentoa viikonloppua! &hearts;

  2. Nanna: Kävin korjaamassa tuon kohdan ja tajusin samalla että tuolla logiikallani minun olisi pitänyt kirjoittaa myöskin 1,5 pöytää väliviivalla, jota en ollut kuitenkaan tehnyt. 🙂 Jotakin on siis jäänyt mieleen äidinkielentunneilta, vaikka numeroiden kanssa väliviivan kättäminen onkin minulle vaikeaa. 😀

  3. Ah, oikeinkirjoitus! Aihe, joka on lähellä sydäntäni.<br />
   <br />
   Voisin antaa sellaisen muistisäännön, että &quot;8 vuotta&quot; on kaksi erillistä sanaa, mutta &quot;8-vuotias&quot; on vain yksi sana, koska se on adjektiivi. Olisiko tästä apua? 🙂

  4. kirpparikeiju: Tuo on loistava ohje, tällä saattaisin jopa muistaa tuon eron ja alkaa käyttämään väliviivaa niin kuin kuuluu. 🙂

 6. Kaunishan tuo pöytä toki on mutta minun silmääni täysin turha. Yksi pöytä riittäisi minusta aivan hyvin sohvan eteen. Eikö siro pöytä ole nyt keskellä kulkuväylää?

  1. Viljonkka: Piene pöydän ja tason välissä on reilusti tilaa kulkea. Kuvista se ei niin selvästi erotu, mutta hyvin mahtuu liikkumaan ilman että törmäilee pöydänjalkoihin. 🙂

 7. On kyllä todella onnistunut pöytävalinta. Muutenkin olohuoneessa näyttää kaikki olevan just kohdallaan.

  1. Lil: Olohuone on loksahtanut paikoilleen pikkuhiljaa vuosien varrella. 🙂 Nyt siellä valitsee minusta viihtyisä tasapaino ja se on kauniimpi kuin koskaan. &hearts;

 8. Näyttää jotenkin ylimääräiseltä tuo uusi pöytä. Mahtuisiko se sohvan ja ikkunan väliin tuon viherkasvin alle?

  1. —: Mahtuisi se ikkunan eteen viherkasvin tilalle, mutta se ei näkyisi sieltä mihinkään. Lisäksi se jäisi Hee tuolin taakse, joten se olisi epäkäytännöllinen eikä sitä tulisi käytettyä. 🙂

 9. Hyvin sopii tuo pöytä tuon toisen kanssa. Silleen onnistunut valinta. Mutta onko siitä nyt tuossa kohtaa kuitenkaan laskutilaksi/hyödyksi?

  1. Minsku: Pikkupöytä on hyvässä paikassa ja sitoo ikkunan edessä olevan Hee tuolin osaksi kalusteryhmää. Heestä ylettää pikkupöydälle hyvin, joten se toimii laskutilana tuolissa istuvalle. 🙂

  2. Niin joo, ja saahan sen siirrettyä tarpeen mukaan, koska ei ole pultattu lattiaan kiinni 😀 Voisinhan mä toki joskus ruveta ajattelemaankin 😀

 10. Uusi pöytä näyttää aivan turhalta ja ylimääräiseltä. Vanha pöytä oli yksinään paaljon kauniimpi!

 11. Hei. Katsoin, että sinulla on Marimekon Tonkka isossa koossa vaasina ja ehdin jo innostua, että ovet tehneet tuon kokoisen siitä. Täytyy käväistä Anttilassa katsomassa kun se on tosi kaunis. Olohuoneessasi on myös lisätyynyillä tuollainen kaunis kori, mistä ja minkä merkkinen?

  1. Doris: Tonkka sopii maljakoksi, mutta on kooltaan himppasen pienehkö. 🙂 Yhden harsokukan siihen kyllä kauniisti saisi, kun varresta nappaisi puolet pois. Loistava idea! &hearts;<br />
   <br />
   Tyynyt ovat Luhdan Orsi-korissa, joka on valkoiseksi maalattua terästä. Korit myydään kahden kappaleen settinä, pienempi koreista on makuuhuoneessa. Niitä voi molmepia käyttää myös sivupöytänä, varsinkin jos laittaa pyöreän valkoisen tarjottimen siihen päälle. 🙂

 12. Onkohan nyt hankittu uutta mihin tarpeeseen? Villi veikkaus että tätä pöytää ei kauaa tuossa tulla näkemään. Enkä kirjoita tätä nyt mitenkään pahalla.

  1. Lotta: Tarve oli aluksi puuhtaasti esteettinen, mutta paljastui myös käytännölliseksi ikkunan edessä olevan Hee nojatuolin laskutasona. :)<br />
   <br />
   Villejä veikkauksia tavaroiden katoamisesta on tullut viime aikoina todella paljon, mutta useimmat ovat ainakin toistaiseksi menneet hutiin. 😀 Molemmat Tablo-pöydät ovat edelleen käytössä, samoin kuin Kay Bojesenin puinen apina sekä elefantti. Myös vuosia vanha Tivoli Audion radio ja Aarnion valkoinen Pony löytyvät edelleen kotinurkista. 🙂

 13. Hienon näköistä! Onko uusi pöytä tukeva? Näyttää kiikkerältä, mutta varmaan vain näyttää siltä sirojen jalkojen takia. :)<br />
  <br />
  Koska blogin alustaa parannetaan niin, että vanhoja postauksia pääsee lukemaan sujuvasti? Olisi kiva lukea vaikka kuukausi kerrallaan, mutta yksittäisiä ei jaksa avata kovin montaa ja juuri aikajärjestys olisi olennainen niin voisi seurata muutoksia.

  1. K-K: Key-pöytä on tukevampi ja painavampi kuin miltä päällepäin näyttää, mutta kaatuu kyllä jos sitä päin törmää, toisin kuin Tablo jossa sattuu pelkästään omaan kinttuun. 🙂 <br />
   <br />
   Tuo edellinen ja seuraava -postausnappula on työn alla mutta hankalasti toteutettavissa. Tälle syksylle ei varmaankaan ehdi, sillä uudistuksissa keskitytään kuvien kokoon ja sivulatauksien toimivuuteen myös mobiilina. Ensi kevääksi toivottavasti saadaan kuitenkin toimimaan nuo kaivatut ja tarpeelliset nappulat. 🙂

 14. Olen pitemmän aikaa Miia seurannut blogiasi. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kuvittaa juttusi. Ihailen sitä, miten aina löydätkin aiheita postauksiisi! Viime aikoina olen löytänyt itseni pohtimasta, että joku asia blogissasi on alkanut hieman vaivaamaan minua. Asia ei sinällään ole iso, mutta halusin siitä kuitenkin kirjoittaa sinulle… <br />
  <br />
  Seuraavan asian tuon yleisesti esiin, enkä tarkoita tässä pelkästään sinun blogiasi.<br />
  Itse ajattelen, että jos joku blogissaan esittelee kotiaan ja sisustusratkaisujaan niin lukijoiden pitäisi voida kommentoida mielensä mukaan. En tarkoita, että missään tapauksessa törkeitä, loukkaavia tms. mielipiteitä tulisi vaivautua kirjoittamaan tai jos siihen alentuu niin ei tietenkään niitä pidä julkaista. Mutta jos palaute on asiallinen, mutta eroaa bloggaaja mielipiteestä niin sitä ei tarvisi &quot;ampua alas&quot; bloggaajan vastauksilla tyyliin &quot;mun mielestä näin on parempi tai näin on kauniimpi&quot; jne. Senhän nyt lukijat tietävätkin ja jokainenhan sisustaa omaa kotiaan juuri niin hyvin kuin omasta mielestä tulisi olla ja osaa. Kaikki ratkaisut ei tietenkään voi eikä tarvitse kaikkea miellyttää. Kuvat (vaikka ne hyviä ovatkin) eivät aina anna samaa todenmukaista kuvaa lukijalle kuin miten bloggaaja sen livenä näkee. <br />
  <br />
  En ehkä osaa kirjoittaa ajatuksiani tähän ymmärrettävästi, mutta toivoisin, että postauksia voisi kommentoida rehellisesti. Ei miellyttääkseen bloggaajaa tai peläten, että saa kommentillaan vettä niskaan. Meitä lukijoita on paljon ja olen Miia siitä puolestasi onnellinen. Suurin osa lukijoista nauttii päivittäisistä postauksistasi ja jättää kommentoinnit väliin. Sekin on ok. Itseni kaltaisia lukijoita on varmaan muitakin, jotka haluisi useammin kommentoida, mutta rohkeus puuttuu. Varsinkin silloin rohkeutta kysytään, jos haluaa jättää eriävän mielipiteen. On hienoa, että jaksat antaa kommentoijille palautteen. Se kertoo siitä, että arvostat lukijoitasi! ❤️

  1. Satu Jii: Kiitos pitkästä ja ajatuksia herättävästä kommentistasi. &hearts;<br />
   <br />
   Tuohon kommentointiin liittyen sanoisin, että itse päästän kaikki asialliseen sävyyn ja muotoon kirjoitetut kommentit läpi, vaikka niiden sisältönä olisi se, että sisustusratkaisuni ei lukijaa miellytä. Lähes jokaisessa postauksessa löytyy kommentteja, joissa on kehitysehdotuksia, tai sitten ihan vaan toteamus siitä että postaus ei ollut mieluisa tai sen sisältö ei ole kommentoijan maun mukainen. Minusta on täysin ok olla eri mieltä kuin minä, ja kuten kirjoitit, on melkoisen selvää että minä itse kuitenkin pidän tekemistäni ratkaisuista. :)<br />
   <br />
   Se että vastaan kritisoivaan kommenttiin pitäväni sisustuksestani, kodistani, uudesta ostoksestani tai esim tämän postauksen aiheena olleesta Key-pöydästä, ei tarkoita näpäytystä tai muutakaan negatiivista kanssani eri mieltä olevaa kommentoijaa kohtaan. Se lyhyesti vain toteamus siitä, että minä tykkään postauksen aiheena olevasta asiasta tai esineestä sellaisenaan ja vastauksellani reagoin hänen kommenttiinsa, jotta hän tietää tulleensa huomioiduksi. &hearts;<br />
   <br />
   En ole aivan varma vastasinko sinulle nyt oikeaan asiaan, saatoin ehkä ymmärtää kommenttisi väärin… Ajatuksena siis se, että eri mieltä saa olla, asialliset kritiikit ja muut omasta poikkeavat mielipiteet julkaisen aina. Vastauksillani huomioin kommentoijan, mutta myös pitäydyn omassa kannassani siitä että pidän tekemistäni ratkaisuista. &hearts; Olen avoin uusille ideoilla ja ehdotuksille ja olen useasti saanut teiltä loistavia vinkkejä ja muutosehdotuksia, joita olen harkinnut ja usein myös toteuttanutkin. En ole siis totaalinen jääräpää, joka pitää kantansa vaikka olisin väärässä. :D<br />
   <br />
   Itse toivon että kenenkään kommentoijan ei tarvitsisi ajatella ettei minulle uskaltaisi tai voisi kirjoittaa rehellisesti mielipidettään. &hearts; Olen ihmisenä kiltti ja lempeäkin, yritän saada sen välittymään myös tekstini kautta. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Bloggaajan näkökulmasta katsottuna jooudun välillä ikäviin tilanteisiin, sillä en halua kommenttiboksistani sotatanteretta jossa vastapuolet ottavat yhteen sanojaan säästelemättä. Muutamia kertoja olen joutunut puhaltamaan pelin poikki, kun tekstit ovat menneet kirosanoilla höystetyiksi haistatteluiksi kahden kommentoijan välillä. Tälläinen on todella kurjaa minusta ja muista lukijoista. Myös tasa-arvon suhteen on joskus vaikea hallinoida keskustelun kulkua ja joudun monesti vastamaan kysymykseen; miksi asialliseen sävyyn kirjoitettu kritiikki julkaistaan, mutta puolustuspuhetta ei julkaistaisi? Yleensä julkaisen molemmat (asiallisuuden nimissä) ja toivon että mielipiteenvaihto pysyy asiallisena jatkossakin. Nämä kommettijutut ovat oikeastaan aika hankalia välillä, toiset haluavat että kommenttiboksiin ei julkaista mitään negatiivista ja toiset toivovat kaikki rumimmatkin kommentit esiin. 🙁 yritän luovia tuossa välissä ja tällä hetkellä ainoa rajoitus on asiallinen sävy ilman kirosanoja tai selvää herjausta / nälvintää. <br />
   <br />
   Kiitokset vielä avoimesta ajatustenjaostasi! &hearts; Jos keskustelu pysyisi aina tälläisellä tasolla, ei tarvittaisi edes kommenttien esitarkastusta! &hearts;<br />
   <br />
   Kauniita unia ja mukavaa kohta alkavaa uutta viikkoa! &hearts;

 15. Olen laittanut useitakin kommentteja ja asiallisia mutta eriäviä mielipitetiä.YHTÄÄN et ole niistä julkaissut. Olen lukenut blogiasi kauan mutta en ole hupomannut mainitsemaasi kiroilu-battlea tms. <br />
  Ne eivät olleet epäasiallisia tms. Paljon pahempaa kekssutelua siusta käydään Vauva-lehden palstallla.

  1. Ihmetellen: Jos kommenttejasi ei ole julkaistu, on niiden sisältö ollut minun mielestäni asiatonta tai niiden sisältö on koskenut jotakin sellaista joka on aihealuiden ulkopuolella. Tämä kommenttisi läpäisi seulani ihan suoraan, tämä ei sisällä mitään julkaisukelvottomuuteen viittavaakaan, joten ihmettelen että onko kommenttisi tullut edes perille jos sävy on ollut yhtä asiallinen kuin tässäkin? <br />
   <br />
   Tiukkaa kirosanoilla höystettyä sanailua on muutamassa kesällä tehdyssä postauksessa ollut, mutta molemmat tapaukset ovat sellaisia jotka lopulta päätin itse jättämällä molempien osapuolien kommentit julkaisematta. Nykyisin olen todella tiukka siitä, että yksikään kirosanoja sisältävä kommentti ei julkaistu. Asiattomuuksia on kiroilujen jja henkilökohtaisen herjaamisen sekä nimittelyn lisäksi muitakin – yksityisasioihini, parisuhteeseeni tai sen puutteeseen, mielenterveyteeni, kasvatustaitoihini, työhöni ja muuhun henkilökohtaisiin blogin ulkopuolella oleviin asioihin viittavat kommentit joutavat armotta roskakoriin. <br />
   <br />
   Oman blogini suhteen minä olen rajapinta, joka arvioi asiallisuudet ja asiattomuudet. <br />
   En voi vaikuttaa siihen mitä tai miten minusta keskustellaan blogini ulkopuolella eikä vastuu ihmisten kirjoittelusta tai niiden sävystä ole minulla vaan heillä itsellään. Suomessa on sananvapaus joka antaa ihmisille oikeuden ilmaista mielipiteensä avoimilla keskustelupalstoilla kuten vauva.fissä. Herjaamiset ja kunnianloukkauksen alaiset julkiset kirjoitukset luonnollisesti ovat laittomuuksia, jotka johtavat poliisin selvitetykseen ja virkavallan varoitukseen ja pyyntöön lopettaa lainvastainen kirjoittelu.

  2. Ei nyt aivan pidä paikkaansa. Monet minunkin asiallisista kommenteista on jäänyt julkaisematta. Esimerkiksi ihmettelin kerran, kuinka yhtäältä voit ylistää suunnittelutyötä ja olevasi valmis suunnittelusta maksamaan, kun toisaalta käyt surutta toisten suunnittelutyötä muuttelemaan/parantelemaan. Liittyi Milk-lamppuusi. Et julkaissut. Onko tämä tapa säädellä julkisuuskuvaa?

  3. mä vaan: Jos en aivan väärin muista, kommenttisi oli yksi niistä jotka menivät kutakuinkin näin:<br />
   <br />
   &quot;Lamppusi on aivan *** ruma, se on tarkoituksella suunniteltu tammisilla jaloilla. Valkoisena se näyttää aivan *** rumalta, ihan hirveää ***. <br />
   <br />
   Pointti tuon kaltaisissa kommenteissa lieneen se, että valaisin ei miellytä tuunaukseni jälkeen, mutta asian todella voi ilmaista toisinkin kuin haukkumalla minut ja tuunaukseni alimpaan maanrakoon. Mikäli kommenttisi ei ollut yksi esimerkkini kaltaisista, en osaa sanoa syytä julkaisemattomuudelle…<br />
   <br />
   Se että maalaan valaisimen jalat valkoiseksi, ei muuta suunnittelijan arvostettavaa työtä ja hänen tekemiään värivalintoja. Minusta Milk-valaisin on edelleen äärettömän kaunis ja siinä parasta on alusta asti ollut sen muoto ja sirous. Oman luovuuden käyttäminen designtavaroiden uudistamisessa ei ole minusta loukkaus suunnittelijaa kohtaan, ties vaikka saisivat itse idean alkaa valmistamaan valaisinta myös valkoisilla jaloilla. 🙂 Milk lamppu on saanut inspiraationsa nimenomaan maidosta ja sen muodossa on selkeä viittaus lehmän utareisiin, josta maito tulee. 😀 Kokonaan valkoisena se muistuttaa alkuperäänsä entistäkin enemmän, minusta se on vaan hauska ja kaunis muutos kivassa valaisimessa. 🙂

 16. Hei. Tuli tästä uuden pöydän esittelystä mieleen, että tuleeko sinulta tässä kuussa &quot;kuukauden shoppailut&quot; poustaus? Tykkäsin sarjan ideasta ja toivoisin, ettei idea jäisi heti unholaan. 🙂 Tuli heti silloin mieleen, että itsenikin pitäisi ottaa samanlainen käytäntö käyttöön, loppukuusta kun kauhukseen joskus jo huomaa unohtaneensa alkukuun ostokset. 😀

  1. Iitu: Tulee tämän kuun aikana, heti kun kerkiän kaivamaan kuvat ostoksiini. 🙂 Ajattelin tällä kertaa postata omilla kuvillani ostamistani tuotteista ja tuotekuvat etsin vain sellaisiin joista ei ole postausta tehty, kuten lattianpesuaine. :)<br />
   <br />
   Ei jää unholaan tämä aihe. 🙂 Itsekin joskus mietin että mitä ihmettä, ostinko tämän muka vasta kolme viikkoa sitten, kun tuntuu että tavara tai vaate olisivat olleet omistuksessani kauemmin. 🙂 <br />
   <br />
   Yritän saada mahdollisimman nopsasti postauksen tehtyä, tällä viikolla on tavoitteeni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *