Projektina keittiöremontti!

Kaupallinen yhteistyö: Epoq / Gigantti

Keittiöremonttiprojektini on virallisesti alkanut ja ottanut kunnolla tuulta purjeisiinsa! Tavoiteaikataulu uutuuttaan hohtavan keittiön kunniaksi järkättyihin tupareihini on 6,5 viikkoa, mutta pakollista viivästysvaraa on aina joulua edeltävälle viikolle asti. Mittava remonttiprojekti alkaa ensi viikolla katossa olevien elementtisaumojen umpeen paklaamisella sekä katto- ja seinäpintojen maalauksella. Samassa yhteydessä lähtevät myös olohuoneen ja keittiön verhokiskot, jotka korvaan siroilla ja huomaamattomilla verhotangoilla. Aikaa on varattu remonttiin reilusti ja hyvä niin, sillä aina tulee eteen yllätyksiä, jotka sekoittavat liian tiukille kiristetyn aikataulun. 🙂

Keittiöremontti suunnitelma ja aikataulu Omakotivalkoinen

Keittiön suhteen olen pyöritellyt useita erilaisia mallivaihtoehtoja ja voittajaksi valikoitui lopulta 110% varmuudella Epoqin saarekkeellinen ja selkeä i-muoto, joka sopii kauniisti viistossa kulkevan eteisestä olohuoneeseen johtavan seinän kanssa. Saarekkeeseen haaveilen edelleen pöytätason alle sijoitettavia kalusteovellisia kylmäkoneita. Jääkaappi on vetolaatikostona ja pakastin perinteisenä pöytäkaappimallina. Yläkaappeja ei tule ollenkaan, ei edes ikkunaseinän puolelle. Seinälle ikkunoiden väliin haluan tyylikkään katseenvangitsijana toimivan liesituulettimen ja yläkoteloon on ajatuksena upottaa samanlaiset spottivalot kuin eteisen madalletussa katossa, jotta ulkoasu on yhtenäinen.

Keittiöremontti suunnitelma ja aikataulu Omakotivalkoinen
Keittiöremontti suunnitelma ja aikataulu Omakotivalkoinen

Värimaailma tulee olemaan yllätys-yllätys valkoinen, hennolla ripauksella teräksen hohtoa ja mustaa, jota saa olla pieninä yksityiskohtina kodinkoneissa sekä hanassa. ♥ Epoq-keittiön kalustetilaus lähtee matkaan viikon kuluttua ja alustava asennusaika on varattu joulukuun ensimmäiselle viikolle. Matka suunnittelusta toteutukseen siis alkakoon!

Ihanaa iltaa kaikille!

Tuotekuvat: Epoq, Bosch, Damixa, Liebherr, Savo


Comments are closed.