Päivittäin käytettävät siivousvälineet!

Yritän miettiä jo ennakkoon astioiden, kuivaruokien ja muiden tarpeellisten tavaroiden sijoituspaikkoja uudessa keittiössä, jotta jokainen pienikin detalji on varmasti tullut huomioitua. Päivittäin aktiivisessa käytössä olevat siivousvälineet haluan sijoittaa käden ulottuville, joko tiskialtaan läheisyyteen esille tai vaihtoehtoisesti allaskaapin sisälle ulosvedettävän oven ylälokeroon piiloon. Damixan Clover Easy -hanan kädensijassa on musta kumimainen pinnoite ja nykyiset mustat siivousvehkeeni näyttäisivät kivalta näkösälläkin. 🙂

Omakotivalkoinen_1105.jpg

Omakotivalkoinen_1100.jpg

Mayn valkoinen pikkukori on ollut loistava ostos ja käytössä sen parhaat puolet ovat tulleet esille. Siinä Musta5101 -sarjan astianpesuaine, siivoussuihke, rätti sekä harja ovat siististi esillä, helposti saatavilla ja käytön jälkeen ilmavasti kuivumassa. Uusin lisäys korissa on Anna Nygård Designin sälekaihtimista valmistetuun suodatinpussitelineeseen laittamani konetiskitabletit. 🙂 Tabletit ovat minulla olleet aikaisemmin läpinäkyvässä muovipurkissa ja sitä ennen peltipurkissa. Muovipurkkiin tarttui ikävästi Fairyn huuhtelukirkastetta sisältävien konetiskityynyjen vihreää väriä enkä saanut purkkia puhtaaksi. Peltipurkki vuorostaan alkoi ruostumaan sisältä ja veikkaan että tabletit aiheuttivat jonkinlaisen eroosion peltipurnukan sisäpintaan… 

Omakotivalkoinen_1111.jpg

Omakotivalkoinen_1118.jpg

Omakotivalkoinen_1122.jpg

Suodatinpussipaketin vetoiseen sälekoriin mahtuu noin 40 litteää pesuainetablettia tai 25kpl huuhtelukirkasteen sisältävää pulskaa pesutyynyä. Sälekaihdin on materiaalina kestävä, se ei haalistu eikä siihen tartu sellaisia hajuja jotka pesemällä eivät pois lähtisi. Korin voi pistää muun tiskin joukossa astianpesukoneeseen puhdistumaan, itse olen kahdesti sen pyöräyttänyt koneessa puhtaaksi. 🙂

Omakotivalkoinen_1106.jpg

Omakotivalkoinen_1101.jpg

Itselleni on tärkeää että tehokkuuden lisäksi siivousvälineet myös näyttävät hyvältä. Mustat siivousliinat ja tiskiharjat ovat varsinkin keittiössä aivan loistavia, niistä ei näy pesussa irti lähtemättömät pinttymät ja ne ovat aina siistin näköisiä, jopa likaisena. 😀 Pölyjen pyyhinnässä ja lattioiden moppaamisessa tykkään käyttää valkoisia Sinin mikrokuituliinoja, niissä vuorostaan näkee siivouksen seurauksena irronneen lian. Myös pinkki väri on siivoustuotteissa kiva, Sinin Roosa Nauha -tuotesarjan uusi hennompi vaaleanpunainen varsinkin…

Muistakaahan osallistua Happy Lights pallovalosarjan arvontaan, osallistumisaikaa on huomiseen klo 23.59 asti! Letkeää lauantai-iltaa kaikille! 🙂

14 kommenttia “Päivittäin käytettävät siivousvälineet!

 1. Joko olet päätynyt uuden keittiön remontin toteutukseen? Jos niin utelias kyselee millainen, mistä ja milloin 🙂

  1. Ninni: Juups, tilaukseen menee huomenna ja joulukuun alkupuolella suurinpiirtein on alustava asennusaika. 🙂

 2. Meillä on kanssa meneillään kovat keittiö suunnittelut: ) iltaisin ei meinaa uni tulla, kun miettii mitä laittaa minnekkin. Ollaan vanhasta talosta väsätty uusi, kesken se on tosin edelleen. Ihan huikeaa suunnitella kaikki itse! Ens viikolla on tällit eri keittiöfirmojen kanssa..

  1. pienen kanafarmin emäntä: Itse suunniteltu keittiö on kultaa, silloin tulee perheen todelliset tarpeet huomioitua ja ammattilaiset voivat sitten varmistaa että kaikki palaset ovat paikoillaan niin kuin kuuluu. 🙂 <br />
   <br />
   Sen takia itse päädyin Epoq keittiöön, se yhdistää perinteisen keittiöliikkeen palvelut tee-se-itse keittiöön ja molempien parhaat puolet saa samassa paketissa. 🙂 Epoqin voi tilata halutessaan netistä, tarvittavina osina tai kokonaisena keittiönä (kuten esim Ikeasta) mutta keittiö valmistetaan mittojen mukaan mittatilauksena kuten perinteisissä keittiöliikkeissä, ihan parasta! &hearts;<br />
   <br />
   Olen pyytänyt tarjousta monesta eri keittiöliikkeestä ja niissä on suuria eroja sekä hinnan että toimituksen suhteen. Niiden kanssa pähkääminen on samaan aikaan sekä vaikeaa että kivaa puuhaa. 🙂 Tsemppiä keittiöremppaan! &hearts; &hearts;

 3. Mitä mieltä olet pallovaloista?ne ovat pitäneet syksy sisustuksesda pintansa monta vuotta.onko vielä in? 🙂

  1. piitu: Itse tykkään pallovaloista todella paljon, minulle ne ovat edelleen todella in ja uskoisin että pallovalot ovat tulleet jäädäkseen. 🙂 Ne ovat klassisia ja kivannäköisiä, vuodesta toiseen ja muulloinkin kuin jouluna. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Eksyin joskus aiemmin &quot;vahingossa&quot; blogiisi ja ajattelin että onpa kaunista, mutta kuka ihmeessä voi asua noin valkoisessa ympäristössä. Eilen tupsahdin sivuillesi uudelleen ja tänään taas.. Nyt kun luin mistä olet lähtenyt – todella kunnioitan ja ihailen mihin olet päässyt. Wow!

  1. Minna: Olen tehnyt ison työn tavararaivauksen suhteen ja vei monta vuotta päästä nykyiseen tilanteeseen. 🙂 Tarpeet ovat karsimisprojektin aikana muuttuneet ja olen kehittynyt myös ihmisenä tässä matkani varrella. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi, lämmittää sydäntäni! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tunnelmallista syksyn aikaa! &hearts;

  1. piitu: TYKKÄÄN!!!! &hearts; &hearts; Bottle of light on aivan ihana, mieleni on tehnyt vaihtaa tytön huoneessa oleva Tupla Kupla siihen, mutta en raaski luopua tupliksestani. 🙂

 5. Mun pitäis kanssa joku kiva säilytyssysteemi keksiä noille keittiön suihkepulloille ja harjoille. Sekä lotski tiskikonetableteille. Taidan katsella omista kätköistä ensin… Tuo mustaharjaksinen tiskiharja olis ihan huippu.Hmmm… sitä ei meidän kaupungista maha saaha…

  1. Oi, kiitos listasta 🙂 Joo, ei siinä ollut meidän paikkakuntaa, mutta ostaa häntä sitten seuraavalla kerralla Helsingissä käydessä. Tai tilaa netistä, jahka on tarvetta muutakin tilata.<br />
   Se vaan olisi niin paljon siistimpi tuo tummaharjaksinen. Ajattelin sitä jo varmaan pari vuotta sitten. Koko ajan saa ostaa uusia, kun likaväri ei lähde koneessakaan.

  2. Minsku: Tuo pikimusta tiskiharja on ollut tosi hyvä. 🙂 Minulla on valurautainen paistinpannu, joka värjäsi valkoiset harjakset aina harmaiksi. Tuossa mustassa ei näy lika ollenkaan, eikä myöskään värjäytymät. 🙂 Kerran viikossa heitän harjan astianpesukoneeseen likaisten astioiden kanssa ja se tulee ulos kuin upouutena. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *